Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlarrr bende geçen ay ilk kez denedik ama yoğun bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim hamile kalmadım bu ikinci ayımız yeni bir başlangıç olacak öncesinde doktora gidicem hayırlısı olsun

Arkadaşlar buraya daha önce yazdım diye hatırlıyorum hamile kalmak isteyen arkadaşlarım bende 6 ay hamile kalamadım oğlumdan önce ise 8 ay kalamamıştım oğlumda klomen ve inofolic combi kullandım takviyeli folik asit ama yumurta sağlığı üzerinde etkili bir ilaç ve sadece bir kutu kullanmakla hamile kalmıştım oğlumdan sonra yine hamile kalmak istedim ama 6 ay yine olmadı kendim internetten sipariş edip aldım ve sabah akşam kullandım bitene kadar ve çok şükür tek kutuyla hamile kaldım klomen kullanmadan inanır mısınız yemin ederim klomen aldım dedim bu ay olmaz alıp içeri koydum ama şükür ki kullanmama gerek bile kalmadı zararlı ve yan etki yapacak bir takviye değil bence deneyin hatta yumurta geliştirici tcancss woman diye bir takviye önerdi onuda aldım ve pahalı bir ilaç 1720 liraya aldım onuda kullanmama gerek kalmadı boşuna almış oldum

Kızlar bu ay bat 20 si gösteriyor Du uygulama da o gün geldikten sonra hep bekleneni ertesi güne attı 23 üne kadar, geçen ay 23 ünde olmuştum yani bu ay da başta beklenen 20 dedi sonradan gecikince 23 dedi hangi gün olduğunu net bilmiyorum bat ın yani tam 25 inde kan verdim negatif çıktı ultrasonla da yok demişti doktor bugün eğer ki 20 sinde olmam gerekiyorsa 10 gün oldu gecikme sonradan yükselmiş olabilir mi yaşayan var mı

Üstteki ikisi freely marka alttaki days doctor ben hepsinde çizgi görüyorum ama reglıma 2 gün var o yüzden emin olamıyorum. Heyecanlanmalı mıyım?

Kızlarrr bende geçen ay ilk kez denedik ama yoğun bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim hamile kalmadım bu ikinci ayımız yeni bir başlangıç olacak öncesinde doktora gidicem hayırlısı olsun
Benim de ilk ay oldu ve onun sonrasında ara ara kendini gösteriyor. Tavsiyem cranberry kullan ve özellikle kuru beyaz dut 5 dk kadar kaynatıp iç bir de niola yağı kullan. Bunların faydasını çok gördüm ben. Umarım bebiş çok uzatmadan kolaylıkla gelir inşallah

Kızlar döngümün 31. Günü ve bat a 2-3 gün kaldı.
Sabah kaset test laboquick yaptım çift çizgi fakat silik. Önceki öğrendiklerim koyuydu. Muhtemelen beta 30-40 civarı. Sizden isteğim lütfen gören herkes dua etsin bu sağlıklı olsun (2 dış gebelik hikayem var)

Rabbim sağlıkla nasip etsin canım geç döllenme olmuş olabilir köyü düşünme pozitif ol lütfen ve haberdar et bizi

Bata 2-3 gün varken laboquick de silik çizgi çok normal. İnşaAllah bu defa çok sağlıkla ilerler tüm sürecin. Allah’ım sağlıkla kucağınıza aldırsın, hayrlı olsun inşaAllah

Kızlar döngümün 31. Günü ve bat a 3 gün kaldı
Rabbim sağlıkla nasip etsin canım geç döllenme olmuş olabilir köyü düşünme pozitif ol lütfen ve haberdar et bizi
Amin amin inşallah
Eşime de söylemedim. İçim buruk önce bi keseyi görmek istiyorum dış olmadığından emin olup sonra sürpriz yapmak istiyorum. Çok hayal kırıklığı yaşadık öncekilerde

Olumsuz deneyimler hep yeni güzel haberleri gölgeliyor. Ama lütfen olumsuz düşünme inşaAllah bu defa herşey yolunda olacaktır.

Olumsuz deneyimler hep yeni güzel haberleri gölgeliyor. Ama lütfen olumsuz düşünme inşaAllah bu defa herşey yolunda olacaktır.
Çok güzel yazmışsın. İlkinde beta 106 öğrendim o kadar mutluyduk ki. Sonrası kabus gibi. İkincide daha temkinlikdik garibimin haberine tam sevinemedik bile o korkuyla. Sonra doktorlar bile çok uzatmadı 3. Kan verişimde iğne yaptılar ağrısı çoktu.

Çok şükür ki erken teşhis edilmiş ve tüplere zarar gelmeden o süreçler tamamlanmış. Burda dış gebeliğin geç teşhisinden kaynaklı tüpleri alınan bir sürü kadının hikayesini gördüm.
Şimdiden sonrası hep kolaylık, güzellik, mutluluk olsun canım inşaAllah gelişmelerini paylaşırsın.

Kese için erken ama dayanabilecek misin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…