- 25 Şubat 2025
- 246
- 62
- 13
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.881
Heyecanlanın benceEki Görüntüle 3680263
Üstteki ikisi freely marka alttaki days doctor ben hepsinde çizgi görüyorum ama reglıma 2 gün var o yüzden emin olamıyorum. Heyecanlanmalı mıyım?
Baya bayaaa net bu çizgiler canım hayırlı olsun sağlıklı ilerlesin kandan takip etEki Görüntüle 3680263
Üstteki ikisi freely marka alttaki days doctor ben hepsinde çizgi görüyorum ama reglıma 2 gün var o yüzden emin olamıyorum. Heyecanlanmalı mıyım?
Benim de ilk ay oldu ve onun sonrasında ara ara kendini gösteriyor. Tavsiyem cranberry kullan ve özellikle kuru beyaz dut 5 dk kadar kaynatıp iç bir de niola yağı kullan. Bunların faydasını çok gördüm ben. Umarım bebiş çok uzatmadan kolaylıkla gelir inşallahKızlarrr bende geçen ay ilk kez denedik ama yoğun bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim hamile kalmadım bu ikinci ayımız yeni bir başlangıç olacak öncesinde doktora gidicem hayırlısı olsun
Evet bence de var çizgi bayağı bariz. Hayrlı olsun inşaAllah sağlıkla ilerlerEki Görüntüle 3680263
Rabbim sağlıkla nasip etsin canım geç döllenme olmuş olabilir köyü düşünme pozitif ol lütfenKızlar döngümün 31. Günü ve bat a 2-3 gün kaldı.
Sabah kaset test laboquick yaptım çift çizgi fakat silik. Önceki öğrendiklerim koyuydu. Muhtemelen beta 30-40 civarı. Sizden isteğim lütfen gören herkes dua etsin bu sağlıklı olsun (2 dış gebelik hikayem var)
Bata 2-3 gün varken laboquick de silik çizgi çok normal. İnşaAllah bu defa çok sağlıkla ilerler tüm sürecin. Allah’ım sağlıkla kucağınıza aldırsın, hayrlı olsun inşaAllahKızlar döngümün 31. Günü ve bat a 2-3 gün kaldı.
Sabah kaset test laboquick yaptım çift çizgi fakat silik. Önceki öğrendiklerim koyuydu. Muhtemelen beta 30-40 civarı. Sizden isteğim lütfen gören herkes dua etsin bu sağlıklı olsun (2 dış gebelik hikayem var)
Amin amin inşallahRabbim sağlıkla nasip etsin canım geç döllenme olmuş olabilir köyü düşünme pozitif ol lütfenve haberdar et bizi
İnşallah her şey güzel ilerlerse tüm detayı yazarımBata 2-3 gün varken laboquick de silik çizgi çok normal. İnşaAllah bu defa çok sağlıkla ilerler tüm sürecin. Allah’ım sağlıkla kucağınıza aldırsın, hayrlı olsun inşaAllah
Olumsuz deneyimler hep yeni güzel haberleri gölgeliyor. Ama lütfen olumsuz düşünme inşaAllah bu defa herşey yolunda olacaktır.Kızlar döngümün 31. Günü ve bat a 3 gün kaldı
Amin amin inşallah
Eşime de söylemedim. İçim buruk önce bi keseyi görmek istiyorum dış olmadığından emin olup sonra sürpriz yapmak istiyorum. Çok hayal kırıklığı yaşadık öncekilerde
Çok güzel yazmışsın. İlkinde beta 106 öğrendim o kadar mutluyduk ki. Sonrası kabus gibi. İkincide daha temkinlikdik garibimin haberine tam sevinemedik bile o korkuyla. Sonra doktorlar bile çok uzatmadı 3. Kan verişimde iğne yaptılar ağrısı çoktu.Olumsuz deneyimler hep yeni güzel haberleri gölgeliyor. Ama lütfen olumsuz düşünme inşaAllah bu defa herşey yolunda olacaktır.
Çok şükür ki erken teşhis edilmiş ve tüplere zarar gelmeden o süreçler tamamlanmış. Burda dış gebeliğin geç teşhisinden kaynaklı tüpleri alınan bir sürü kadının hikayesini gördüm.Çok güzel yazmışsın. İlkinde beta 106 öğrendim o kadar mutluyduk ki. Sonrası kabus gibi. İkincide daha temkinlikdik garibimin haberine tam sevinemedik bile o korkuyla. Sonra doktorlar bile çok uzatmadı 3. Kan verişimde iğne yaptılar ağrısı çoktu.
Kese için erken ama dayanabilecek misin pekiKızlar döngümün 31. Günü ve bat a 3 gün kaldı
Amin amin inşallah
Eşime de söylemedim. İçim buruk önce bi keseyi görmek istiyorum dış olmadığından emin olup sonra sürpriz yapmak istiyorum. Çok hayal kırıklığı yaşadık öncekilerde
Ya umarım vardır bir kaç gün daha geçsin kan vericemBaya bayaaa net bu çizgiler canım hayırlı olsun sağlıklı ilerlesin kandan takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?