- 10 Temmuz 2025
- 129
- 65
- 13
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.861
Takviye bayağı iyiymiş. Yumurtlamaya kadar böğürtlen kökü çayı içmek de çok faydalı deniliyor. Hem yumurtlamaya hem de rahmi güçlendirmeye yarıyormuş.Kasım ayında istenilen haberi alamamış umudu aralığa kalmış olan kızlarrrr ne yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz.
Bikaç güne pik günüm benim de. Tek yaptığım şey görseldeki takviyeyi kullanmak.
Bişeyler daha yapmalı ama ne
Ben de benzer bir takviye kullanıyorum sadece içinde koenzim q10 yok, ben bir de sabah akşam kullanıyorum henüz 15 20 gün olmuştur başlayalıKasım ayında istenilen haberi alamamış umudu aralığa kalmış olan kızlarrrr ne yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz.
Bikaç güne pik günüm benim de. Tek yaptığım şey görseldeki takviyeyi kullanmak.
Bişeyler daha yapmalı ama ne
Bir de omega 3 ve eksik vitaminlerin vs takviyesi d vitamini ,b12 ,demirBen de benzer bir takviye kullanıyorum sadece içinde koenzim q10 yok, ben bir de sabah akşam kullanıyorum henüz 15 20 gün olmuştur başlayalıben pcos olduğum için düzenli kullanıyorum korkudan
Çok kullanan yorumu göremedim ben de ama gördüklerim de hep olumlu idi.Takviye bayağı iyiymiş. Yumurtlamaya kadar böğürtlen kökü çayı içmek de çok faydalı deniliyor. Hem yumurtlamaya hem de rahmi güçlendirmeye yarıyormuş.
Magnezyum da ayrıca alıyor musunhzBir de omega 3 ve eksik vitaminlerin vs takviyesi d vitamini ,b12 ,demir
Evet içinde kiro miyositol olanlar ekstradan pahalı malesef. İnşaAllah amaca hizmet eder ve en kısa zamanda güzel haberi verirsinÇok kullanan yorumu göremedim ben de ama gördüklerim de hep olumlu idi.
Ama fiyatı çok pahalanmış ya üç ayda
Ya onu arada aklıma gelince akşamları alıyorum , chat gbt ye sordum mesela demir düşük olunca da sağlıklı tutunma olmayabiliyormuş o yüzden tüm eksikleri tamamlamaya niyet ettim bu ayMagnezyum da ayrıca alıyor musunhz
Bunu henüz düzenli kullanmıyorken bir kimyasal geçirdim. Sonra aklım başına geldi ve düzenli başladım.Evet içinde kiro miyositol olanlar ekstradan pahalı malesef. İnşaAllah amaca hizmet eder ve en kısa zamanda güzel haberi verirsin
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alır ve paylaşırız o zamanYa onu arada aklıma gelince akşamları alıyorum , chat gbt ye sordum mesela demir düşük olunca da sağlıklı tutunma olmayabiliyormuş o yüzden tüm eksikleri tamamlamaya niyet ettim bu ay
Canım adetin kaçıncı günden ölçmeye başladın ve ölçüm saatleri ve ölçüm lerin hepsi aynı yerden mı?marmelad01 benim ateş değişik adette olamadım oyüzden değişemiyorum canım
Ateş takibi
36.3 4 Kasım
36.5
36.2
36.4
36.2
36.3
36.3
36.2
36.4
36.3
36.5
36.5
36.7
36.5
36.7
36.6
36.7
36.7
36.6
36.6
36.7
36.7
36.5
36.3
36.4
36.5 29 kasım
Ben yabanci kaynaklardan okuduguma gore catlamadan onceki iliskiden hamile kalma oraninin en yuksek seviyede oldugu yaziyor. Ama turkiyede de doktorlar catladiktan sonra 3 gun arka arkaya degerlendirmek gerek diyor. Sperm de 72 saat yasayabildigine gore siz catladigi zamani degerlendiremeseniz de, eger olacagi varsa zaten olur.Daha önce de ilk fotografi atmistim. 1.test 27 kasım saat 18:00
2.test 27 kasım saat 23:00
3.test 28 kasım saat 17:30
2.fotograftaki test ise 29 kasım saat00
27 kasım saat 23:00te ve 28 kasım saat 23:30 değerlendirdik ama 28 kasım sabah test siliklestikten sonra degerlendiremedik. Verimli zaman ne zaman oluyor kacirdik ki bilmedigim icin sormak istedim:)
Ya evet hep catlama günü konusuluyor ben ama arastirdigimda sizin kaynaklardan buldugunuz gibi okudum ben de. Yine de icimde kaldi ihtimali bilmem istedim tesekkur ederim:)Ben yabanci kaynaklardan okuduguma gore catlamadan onceki iliskiden hamile kalma oraninin en yuksek seviyede oldugu yaziyor. Ama turkiyede de doktorlar catladiktan sonra 3 gun arka arkaya degerlendirmek gerek diyor. Sperm de 72 saat yasayabildigine gore siz catladigi zamani degerlendiremeseniz de, eger olacagi varsa zaten olur.
Amin inşallah canım insanın daha önce başından geçince korkuyor acaba yine düşük mü olacak diye bir cihaz olsada beyinden bu korkuyu çekip çıkarsamYani bence o iş bini görmekle geçmekle alakalı değil. Allah muhafaza benim 9 binlerde düşük oldu. O bebeğin dünyaya gelmesi dilenmişse gelecek. Hiç yok yere stres yapma canım. Güzel duygularla, stresssiz, sıkıntısız, duayla kendine de bebeğine de güzel geçirt bu dönemleri. Allah’ım inşaAllah sağlıkla kucağınıza aldırsın
Geçen hafta kasık ağrım çoktu ve doluluk hissi vardı patlayacakmış gibi bir his onun dışında bir belirtim olmadıCanım senin belirtilerin nelerdi geçen hafta
Faydasını görürsün inşaAllah en kısa zamanda bekliyoruz güzel haberleriniBunu henüz düzenli kullanmıyorken bir kimyasal geçirdim. Sonra aklım başına geldi ve düzenli başladım.
Sat 13 Ekim ben 4 kasımda ölçmeye başlamışım 42 gündür adet olmuyorum. Hep vajinadan ölçtüm sabah 06.00 da. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum döngümün 50. Günü olacak bu kadar gecikmezdi hormonal olarak bir sıkıntı var sanırım.Canım adetin kaçıncı günden ölçmeye başladın ve ölçüm saatleri ve ölçüm lerin hepsi aynı yerden mı?
Güzel hayaller kurmaya çalışıver. Sonra o kurduğun hayalin gerçekleşmesi için dua ediver.Amin inşallah canım insanın daha önce başından geçince korkuyor acaba yine düşük mü olacak diye bir cihaz olsada beyinden bu korkuyu çekip çıkarsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?