- 7 Ekim 2024
- 2.096
- 695
- 43
- 22
- Konu Sahibi marmelad01
- #3.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burdayım aynı zamanda ama kimse yazmayınca pek tek başıma konuşmuyorumHerkes diğer topice gitti kimse yazmıyor artık buraya
Ben konuşuyorum ama kendi kendimeBen burdayım aynı zamanda ama kimse yazmayınca pek tek başıma konuşmuyorum![]()
Bugün de dpo bilmem kaç negatif bu arada benim...Herkes diğer topice gitti kimse yazmıyor artık buraya
En önemli yerini de bilmem kaç diyip geçiştiriyorsunBugün de dpo bilmem kaç negatif bu arada benim...
İnşallahGüzel koyulaşmış sağlıkla ilerlesin inşallah canım
Ahh canım keşke bilsem ilk defa bu ay bilmiyorum. Bu bilmemek ne zormuş. İnan pik görmedim herhalde kaçırdım. Oldu ise ne zaman oldu hiçbir fikrim yok. 19 kasımdan 26 kasıma kasıma kadar geçen sürede bir gün ama ne zaman ve tuttu mu sor işareti??En önemli yerini de bilmem kaç diyip geçiştiriyorsun
Bilmek mi daha zor bilmemek mi çözemedim daha. Bekleyip görelim az kaldı zatenAhh canım keşke bilsem ilk defa bu ay bilmiyorum. Bu bilmemek ne zormuş. İnan pik görmedim herhalde kaçırdım. Oldu ise ne zaman oldu hiçbir fikrim yok. 19 kasımdan 26 kasıma kasıma kadar geçen sürede bir gün ama ne zaman ve tuttu mu sor işareti??
Bence bilmemek zor canım en kötü dpo 12 de görmezsen tamam diyorsun yok ve kendini hazırlıyorsun. Ben netlik severim belirsizlik bana zor.Bilmek mi daha zor bilmemek mi çözemedim daha. Bekleyip görelim az kaldı zaten
Yumurta takibi imkanın varsa bence yaptırmak çok mantıklı. Bazen ovulasyon pik gösteriyor 3-4 gün sonra doktora gidiyorlar birkaç güne yumurtan çatlar diyor mesela doktor. Doktora gitmese kesik zaten çatladı diye bırakırdı. Forumda ovulasyon testlerine böyle uzak benzer doktor yorumları görünce kesinlikle yumurta takibi çok mantıklı ve rahatlatıcı.Kızlar bende önümüzde ki ay bir kez daha yumurta takibi yapayım diyorum bir yanımda olacak umudu var ama bir yanımda hiç uğraşma yapacağım zaman tüp bebek yap diyor![]()
Ben zaten ovu testi yapamıyorum yani pil falan göstermiyor Pcos olduğu için bir keresinde doktorun 20 mm yumurtamı görmesinden sonra yaptığım halde bile pil çıkmadı o günden sonra bıraktım tamamen evet mantıklı yumurta takibi yaptırmak ama ilaç falan kullanmak ne bileyim artık gereksiz hormon alıyormuşum hissiyatı veriyor çok sıkıldım bu süreci 4 kez yaşadım sonuncu da oldu o da kimyasal oldu maalesefYumurta takibi imkanın varsa bence yaptırmak çok mantıklı. Bazen ovulasyon pik gösteriyor 3-4 gün sonra doktora gidiyorlar birkaç güne yumurtan çatlar diyor mesela doktor. Doktora gitmese kesik zaten çatladı diye bırakırdı. Forumda ovulasyon testlerine böyle uzak benzer doktor yorumları görünce kesinlikle yumurta takibi çok mantıklı ve rahatlatıcı.
Evet ya olumlu bakıyorum bana iyi geleceğini düşünüyorum umut ediyorum en azındanAslında gebe olanlar var ama bu gruba yazdılar mı bilmiyorum
Sen hiç o yan etki kısmını düşünmeyiver canım. Güzel etki eder inşaAllah![]()
Hangi topic aşkım ya gebe mii kaldı herkes noldu biz daimciler mü kaldıkHerkes diğer topice gitti kimse yazmıyor artık buraya
Aleykümselamm. Güzel haberlerin mi varrrheyy selammmmmmmm ben geldim ama kımse yoktu saban![]()
Teşekkür ederiz bebiş inşallah bizde deneyimlerizKızlar günaydın. Gebelikte lh cidden yüksek çıkıyormuş haberiniz olsun. Biri innovita, diğeri bir gebenin günlüğü
yok yavrumm daha DOP 9 :) regli gecmesını beklıcem hatta gecse bile yapmıcam doktor randevum var o zaman baktırcamAleykümselamm. Güzel haberlerin mi varrr
Hayırlı haberler verirsin bize inşallahyok yavrumm daha DOP 9 :) regli gecmesını beklıcem hatta gecse bile yapmıcam doktor randevum var o zaman baktırcamçünkü beklentim cok cok dusuk
DaimcilerHangi topic aşkım ya gebe mii kaldı herkes noldu biz daimciler mü kaldık![]()