- 14 Haziran 2023
- 8.313
- 7.961
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #3.121
Seloginin açtığı topic var ya orası kuzum. Yooo hamile olan olmayan gitti vallaHangi topic aşkım ya gebe mii kaldı herkes noldu biz daimciler mü kaldık
İyiyim aşkım ben bugün yeni bir doktora başladım adetimin ilk günü bugün. Bu ay femera ve ovitrelle kullanıcam. Yalnız gittiğim hiçbir doktordan istediğim verimi alamıyorum ben kendim daha çok şey biliyorum kendim hakkında ama tedavi şeklini bile ben söylüyorum. Doktoru sadece ultrason için kullanmış olucam yani. Zaten bütün testleri yaptırmıştım takviyelerimin de yeterli olduğunu söyledi bakalım artık inşallah yeni yılda müjdemi vericem bat 29 aralıkVignette sen nasılsın kuzummm
ay hadi inşallah canım benim yaaa benim de eşimin doğum günü 10 aralık bat 16 ben de hediye vermek istiyorum en miniğindennnnİyiyim aşkım ben bugün yeni bir doktora başladım adetimin ilk günü bugün. Bu ay femera ve ovitrelle kullanıcam. Yalnız gittiğim hiçbir doktordan istediğim verimi alamıyorum ben kendim daha çok şey biliyorum kendim hakkında ama tedavi şeklini bile ben söylüyorum. Doktoru sadece ultrason için kullanmış olucam yani. Zaten bütün testleri yaptırmıştım takviyelerimin de yeterli olduğunu söyledi bakalım artık inşallah yeni yılda müjdemi vericem bat 29 aralık
Yaaa inşallah kuzum inşallahay hadi inşallah canım benim yaaa benim de eşimin doğum günü 10 aralık bat 16 ben de hediye vermek istiyorum en miniğindennnn
yaa tabi çok bekleyebiliyoruz da sankiben de öyle biliyorum ama 14 gün geçince gelmiyor benim 16 da falan geçiyor çok test yaptım öyle geçti sanıp. doktor da olabilir dedi bi hafta gecikmeden sonra test yap diyor hııııı oldu dedim
Canimm inşallah bu son olur ve yeni yıla güzel haberlerle girersin. Maalesef dediğin konuya ben de katılıyorum bunlar işte maalesef çok bilgiden geliyor bazen diyorum iyi mi yapıyoruz kötü mü bu kadar bilgiyi. Sonra diyorum ki bizimde ilk aylarda olsaydı bu kadar şey bilmezdikİyiyim aşkım ben bugün yeni bir doktora başladım adetimin ilk günü bugün. Bu ay femera ve ovitrelle kullanıcam. Yalnız gittiğim hiçbir doktordan istediğim verimi alamıyorum ben kendim daha çok şey biliyorum kendim hakkında ama tedavi şeklini bile ben söylüyorum. Doktoru sadece ultrason için kullanmış olucam yani. Zaten bütün testleri yaptırmıştım takviyelerimin de yeterli olduğunu söyledi bakalım artık inşallah yeni yılda müjdemi vericem bat 29 aralık
Evet doktorun yüzüne bakıyorum o da benim yüzüme bakıyor. Bana da dedi sen zaten çok hakimsin diye keşke olmasaydım dedimCanimm inşallah bu son olur ve yeni yıla güzel haberlerle girersin. Maalesef dediğin konuya ben de katılıyorum bunlar işte maalesef çok bilgiden geliyor bazen diyorum iyi mi yapıyoruz kötü mü bu kadar bilgiyi. Sonra diyorum ki bizimde ilk aylarda olsaydı bu kadar şey bilmezdik. Ben de doktora göründüğümde bir sürü şey anlattım bana ne kadar bilinçlisin demişti ama içinden saydırdigina eminim
Daha önce kullandin mi canim ?Evet doktorun yüzüne bakıyorum o da benim yüzüme bakıyor. Bana da dedi sen zaten çok hakimsin diye keşke olmasaydım dedim
O da bir şey mi ben adete birkaç gün kala yapınca ablam şey diyor; adetin 10 gün geçmeden test göstermez kiben de öyle biliyorum ama 14 gün geçince gelmiyor benim 16 da falan geçiyor çok test yaptım öyle geçti sanıp. doktor da olabilir dedi bi hafta gecikmeden sonra test yap diyor hııııı oldu dedim
Evet daha önce de kullandım letu da femera da canımDaha önce kullandin mi canim ?
Ben yıllarca Omega 3 olarak Oceani kullanıyorum. Balık tüketmediğim icin kullanırım. Aklıma geldikcr haftada 2 belki 3 hap kadar. Ve sıklıkla da kan değerlerime baktırıyorum. Omega anlamında oceanın kan değerlerine iyi yansıdığını söyleyebilirim.Kızlar Omega 3 ne kullanıyorsunuz takviye olarak acaba
Umarım bu sana şifa olur canim, güzel haberlerini bekliyoruzEvet daha önce de kullandım letu da femera da canım
Avokado, yaban mersini, nar, kabak çekirdeği, siyah üzüm. Bunları da tüketebilirsin canimKızlar yumurtlamaya 5 gün kaldı yumurta sağlıgı icin havuc cok öneriliyor havuclu pancarlı shotlardan yaptımm umarım işe yarar
Ya çok teşekkür ederim iyi ki varsınız bu gruptaki herkes çok iyi çok güzel insanlar gerçekten. Ben ocak ayından beri buralardayım en çok içimin kaynaştığı grup bu olduUmarım bu sana şifa olur canim, güzel haberlerini bekliyoruz
Umarım bu son grup olur senin sonra da bizim için bir diğer grubumuz anneler grubu olur. Artık beta artışı, cinsiyet tahmini doğum sürecini konuşuruz hep birlikte inşallahYa çok teşekkür ederim iyi ki varsınız bu gruptaki herkes çok iyi çok güzel insanlar gerçekten. Ben ocak ayından beri buralardayım en çok içimin kaynaştığı grup bu oldu
Teşekkür ederim bende birkac aydır yeni bir ile tasindigimiz için balik tuketemiyorum kanlarım normal çok şükür ama desteklemem gerek gibi hissettim eczanede burada denilen hiçbir balık yagini bulamadım bakalımBen yıllarca Omega 3 olarak Oceani kullanıyorum. Balık tüketmediğim icin kullanırım. Aklıma geldikcr haftada 2 belki 3 hap kadar. Ve sıklıkla da kan değerlerime baktırıyorum. Omega anlamında oceanın kan değerlerine iyi yansıdığını söyleyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?