Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Vignette sen nasılsın kuzummm
İyiyim aşkım ben bugün yeni bir doktora başladım adetimin ilk günü bugün. Bu ay femera ve ovitrelle kullanıcam. Yalnız gittiğim hiçbir doktordan istediğim verimi alamıyorum ben kendim daha çok şey biliyorum kendim hakkında ama tedavi şeklini bile ben söylüyorum. Doktoru sadece ultrason için kullanmış olucam yani. Zaten bütün testleri yaptırmıştım takviyelerimin de yeterli olduğunu söyledi bakalım artık inşallah yeni yılda müjdemi vericem bat 29 aralık

ay hadi inşallah canım benim yaaa benim de eşimin doğum günü 10 aralık bat 16 ben de hediye vermek istiyorum en miniğindennnn

ben de öyle biliyorum ama 14 gün geçince gelmiyor benim 16 da falan geçiyor çok test yaptım öyle geçti sanıp. doktor da olabilir dedi bi hafta gecikmeden sonra test yap diyor hııııı oldu dedim
yaa tabi çok bekleyebiliyoruz da sanki öyleyse kuzum şimdilik bekleyelim bakalım 16.nı

Canimm inşallah bu son olur ve yeni yıla güzel haberlerle girersin. Maalesef dediğin konuya ben de katılıyorum bunlar işte maalesef çok bilgiden geliyor bazen diyorum iyi mi yapıyoruz kötü mü bu kadar bilgiyi. Sonra diyorum ki bizimde ilk aylarda olsaydı bu kadar şey bilmezdik. Ben de doktora göründüğümde bir sürü şey anlattım bana ne kadar bilinçlisin demişti ama içinden saydırdigina eminim

Evet doktorun yüzüne bakıyorum o da benim yüzüme bakıyor. Bana da dedi sen zaten çok hakimsin diye keşke olmasaydım dedim

İyi akşamlar arkadaşlar bende bu ay adetimin 5. Günü bugün sabah akşam 1 tane klomen kullancam 5 gün 10 aralikda da ultrasona gitcem ya nasip

Kızlar yumurtlamaya 5 gün kaldı yumurta sağlıgı icin havuc cok öneriliyor havuclu pancarlı shotlardan yaptımm umarım işe yarar

Merhabalar
2 Aralık Tarihi Reglin 8. Günü idi. Doktora muayeneye gittim ultrasona girdim.
Sağda 13 mm bi tane, solda 13.5 mm bir tane ve 8.4 mm de bir folikül göründü.
Gonal F günlük 75 dozdan kullanmaya devam edeceğim. 5 Aralık cuma günü tekrar muayene icin randevu verdi.
Bendeki süreç şu an böyle kızlar.

ben de öyle biliyorum ama 14 gün geçince gelmiyor benim 16 da falan geçiyor çok test yaptım öyle geçti sanıp. doktor da olabilir dedi bi hafta gecikmeden sonra test yap diyor hııııı oldu dedim
O da bir şey mi ben adete birkaç gün kala yapınca ablam şey diyor; adetin 10 gün geçmeden test göstermez ki
Güler misin ağlar mısın? Bide silik çizgiyi de kabul etmiyor illa renkleri eşit olacak

Kızlar Omega 3 ne kullanıyorsunuz takviye olarak acaba
Ben yıllarca Omega 3 olarak Oceani kullanıyorum. Balık tüketmediğim icin kullanırım. Aklıma geldikcr haftada 2 belki 3 hap kadar. Ve sıklıkla da kan değerlerime baktırıyorum. Omega anlamında oceanın kan değerlerine iyi yansıdığını söyleyebilirim.

Ya çok teşekkür ederim iyi ki varsınız bu gruptaki herkes çok iyi çok güzel insanlar gerçekten. Ben ocak ayından beri buralardayım en çok içimin kaynaştığı grup bu oldu
Umarım bu son grup olur senin sonra da bizim için bir diğer grubumuz anneler grubu olur. Artık beta artışı, cinsiyet tahmini doğum sürecini konuşuruz hep birlikte inşallah

Teşekkür ederim bende birkac aydır yeni bir ile tasindigimiz için balik tuketemiyorum kanlarım normal çok şükür ama desteklemem gerek gibi hissettim eczanede burada denilen hiçbir balık yagini bulamadım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…