- Konu Sahibi marmelad01
- #3.141
Aslında herkes orda değil dodo nun topiğinde tüm gün ve gece kaynatıyorlarSeloginin açtığı topic var ya orası kuzum. Yooo hamile olan olmayan gitti valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında herkes orda değil dodo nun topiğinde tüm gün ve gece kaynatıyorlarSeloginin açtığı topic var ya orası kuzum. Yooo hamile olan olmayan gitti valla
Sen de iyi varsın canım. İnşaAllah burdakilerle gebe grubu da oluştururuzYa çok teşekkür ederim iyi ki varsınız bu gruptaki herkes çok iyi çok güzel insanlar gerçekten. Ben ocak ayından beri buralardayım en çok içimin kaynaştığı grup bu oldu
Hmm onu bilmiyorum saat farkı olduğu için sizin daha yeni girmeye başladığınız saatlerde ben çoktan uyumuş oluyorum maalesef. Mesela şuan bizde saat 22:09Aslında herkes orda değil dodo nun topiğinde tüm gün ve gece kaynatıyorlar![]()
2 saat varmış arada. Ben de bugün çalışmam var ona yoğunlaşmaya çalılıyorum. Sanırım bir müddet de ona yoğunlaşacağım. O süreçte zaten benim gelen giden belli olurHmm onu bilmiyorum saat farkı olduğu için sizin daha yeni girmeye başladığınız saatlerde ben çoktan uyumuş oluyorum maalesef. Mesela şuan bizde saat 22:09
Ben buralardayımHmm onu bilmiyorum saat farkı olduğu için sizin daha yeni girmeye başladığınız saatlerde ben çoktan uyumuş oluyorum maalesef. Mesela şuan bizde saat 22:09
Evet iki saat. İyi yapıyorsun kuzum biraz kafa dağıtmak iyidir2 saat varmış arada. Ben de bugün çalışmam var ona yoğunlaşmaya çalılıyorum. Sanırım bir müddet de ona yoğunlaşacağım. O süreçte zaten benim gelen giden belli olur![]()
Senin bat ne zaman tatlımBen buralardayım![]()
Bilmecburiye canımEvet iki saat. İyi yapıyorsun kuzum biraz kafa dağıtmak iyidir
Afiyet olsun, işe yarayacaktır mutlaka. A vitamini yumurta gelişimi için çok önemli.Kızlar yumurtlamaya 5 gün kaldı yumurta sağlıgı icin havuc cok öneriliyor havuclu pancarlı shotlardan yaptımm umarım işe yarar![]()
İyi akşamlarnapıyosunuz kızlarrrr yakşamlarr
Her gün test yapıp beklemiyoruz gelmekte olanınapıyosunuz kızlarrrr yakşamlarr
Haydi gazan mübarek olur inşaAllahBenim de yeni geçti yumurtlama dönemim şöyle bi kendime geldim valla
Valla inşallah kuzum ya ümidim yok ama saldım sankiHaydi gazan mübarek olur inşaAllah![]()
İnşaAllah canım sen ve burda aynı duygularla bekleyen herkes en kısa zamanda alır güzel haberleriValla inşallah kuzum ya ümidim yok ama saldım sankibi rahatlama da geldi elimizden geleni yaptık diyorum sağlıkla, kolaylıkla kucağıma alabileyim de yeter bana unuturuz bu beklediğimiz günleri de. Anne olma fikri bile beni çok heyecanlandırıyor ve endişelendiriyor tabiii
Cokkk teşekkür ederimmmAvokado, yaban mersini, nar, kabak çekirdeği, siyah üzüm. Bunları da tüketebilirsin canim
Baska ne yapabilirim??Afiyet olsun, işe yarayacaktır mutlaka. A vitamini yumurta gelişimi için çok önemli.
Omega kullanabilirsin onunda çok faydası oluyor. D3k2 vitamini ile kullan istersen ama muhakkak doktoruna danış bunlarıBaska ne yapabilirim??