Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar dün akşam 10 dpoda peçeteye gelen pembe kanama olmuştu tek seferlik bu sabah kanama kahverengi ve pıhtılı geldi yine tek seferlik böyle olan oldu mu aranızda?

Evet canım eczaci piyasa yok dedi bulunmuyormus maalesef

Öyle yapayım bu aydan cok umutluyum olmazsa yıkılırım

Ben senin bu ay güzel haber vereceğini hissediyorum kalbimle ve nedense bu habere en ihtiyaç duyduğun zamanda gelecek o yüzden çok sevineceksin hislerim kuvvetlidir
Yaaa canımsın inşallah. İnanır mısın çok çok çok ihtiyacım var bu habere. Olmazsa yakın zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum ama hiçççççç gitmek istemiyorum ama böyke boş boşta oturmak istemiyorum. Ağzından bal damlıyor kuzum

İyi akşamlar kuzum iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
İyiyim çok şükür balım,bu ay ovulasyon da yapmıyorum canım doktorumu değiştirme kararı aldım bir yıldır tedavi altındayım ama bir ilerleme olmadı yeni bir doktor buldum işinde uzman ama muayene pahalı birde ona görüneyim dedim baştan tüm gerekli testleri yapıyormuş normal yolla olmz zor falan derse tüp bebeğe yönlendiriyor muş alanında çok iyiymiş . Bende biraz konudan uzaklaştım ama sizleri okuyorum takip ediyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…