- Konu Sahibi marmelad01
-
- #3.581
İnşallah canım güzelliğiyle sarıp sarmalasın seni bebişin inanıyorumYaaa canımsın inşallah. İnanır mısın çok çok çok ihtiyacım var bu habere. Olmazsa yakın zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum ama hiçççççç gitmek istemiyorum ama böyke boş boşta oturmak istemiyorum. Ağzından bal damlıyor kuzum
3. Ay denemeydi bu ay ama yumurtlama takibiyle gördüm ve değerlendirdik 3 günHayırlı olsunnKaçıncı denememiz nasıl hamil kaldınız belirtileriniz nedir acabaa
İyi yapmışsın kuzum inşallah bu doktorun uğurlu gelirİyiyim çok şükür balım,bu ay ovulasyon da yapmıyorum canım doktorumu değiştirme kararı aldım bir yıldır tedavi altındayım ama bir ilerleme olmadı yeni bir doktor buldum işinde uzman ama muayene pahalı birde ona görüneyim dedim baştan tüm gerekli testleri yapıyormuş normal yolla olmz zor falan derse tüp bebeğe yönlendiriyor muş alanında çok iyiymiş . Bende biraz konudan uzaklaştım ama sizleri okuyorum takip ediyorım
Maşallah kuzum çok güzel yükselmiş çok şükür sağlıcakla kucağına al bebişini. Bizlerede dua etmeyi unutma
Her zaman ediyorum ve sizi de topiği de unutmam yıllar sonra bile (duygusal)Maşallah kuzum çok güzel yükselmiş çok şükür sağlıcakla kucağına al bebişini. Bizlerede dua etmeyi unutma
Çok güzel artmış, sağlıkla gelsin bebişin inşaAllah
AminnÇok güzel artmış, sağlıkla gelsin bebişin inşaAllah
Hepimize inşaAllah sağolasın.Aminniyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Rabbim gönlündekini nasip etsin en tez zamanda
Son 1 haftayı değerlendirdim bugunu de değerlendiricem Allah kerim artıkValla bu iki gün ilişki oldu sadece artık kısmet :)
En erken 12. Günde kan verebilirsin ondan önce yapma benceKızlar çatlama günüyle birlikte 6 günüm bu gün test yapmaya ne zaman başlıyım reglimede 7 gün var şimdi yapsam Çıkmaz demi hiç bir şey
Test günü bir an önce gelsin diye beklemedeyim ben canımHello kizlar nasılsıniz var mi Ekşin
Testler kuruma çizgisi bile çıkarmıyor. Yapay zeka ne sorsam gebelikten değil diyorHello kizlar nasılsıniz var mi Ekşin
Maşallah kuzum alttan görünür artık kese
Bebiş mi yoksa yumurtlama mıBence var kuzum baya yükselmiş
Güzel gidiyor Dpo kaç şuan ? 7 mimarmelad01 Dil-i bitab diğer yumurtlama da en fazla 36.7 ye çıkmıştı ateşim düştü sonra adet olmadım ve tekrar yumurtlama yaşıyorum dpo4te başladım 36.8-36.7-36.9 bugün umut var mı acaba
Her ikisi deBebiş mi yoksa yumurtlama mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?