- 20 Şubat 2025
- 226
- 51
- 13
- 29
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #3.541
Liste de gördüm seni canım benle aynı tarihli reglin bende bilemiyorum ama araştırmama göre çok erken bizim için daha kanda bile Çıkması 10 günü buluyormuşBende dpo7 deyim adete de 7 gün kaldı. Bende bunu merak ediyorum en erken ne zaman yapabiliriz acaba
Doğru diyorsun ben bekliyim daha kanda bile çıkmazmış 5 6 güne diyorlar o yüzden 4 gün daha geçsin öyle bakıyım çok sağol canımÇatlamadan sonra en erken 9. Günde çıkabiliyor ama 13.güne kadar negatif görüp o gün pozitif gören de var. Yani test yapmak moralen bozmayacaksa ilk başlama zamanı dpo 9 olabilirmerveett
Rica ederim canım inşaAllah vardır. Kadınların bünyeleri farklı kimisinin 6 günde yerleşme tamamlanırmış kiminin 10.gün o sebeple erken yerleşme ihtimalini 9, geç yerleşme ihtimalini de 13.,14.günler genelde gösteriyor.Doğru diyorsun ben bekliyim daha kanda bile çıkmazmış 5 6 güne diyorlar o yüzden 4 gün daha geçsin öyle bakıyım çok sağol canım
Çok teşekkür ederim bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin Rabbim inşallah hepimizin evleri neselensinHayrlı uğurlu olsun, sağlıkla, kolaylıkla gelsin bebişiniz inşaAllah
Canım femara da mı kara borsaya girmiş ovitrelle gibi ya. Ben de bugün femaraya başladım ama ben haziranda almıştım tüp bebek transferim için elimde 2 aylık vardı. Doktor bulabilirsen kullan demişti ama ovitrelle için dedi sandım çok şaşırdım şu anSlm kızlar bende bu ay aranıza katıldım mayısta hamile olduğumu öğrenmiştim haziranda düşük yaptim pcos var bende eşimde sperm hareketi düşük eşim bu ay proseed kullanmaya başladı adetlerim düzenli oluyor pcos olduğum halde bu ay duzenli olarak diaformin kullanıyorum insülin direnci icin bakalim inşallah guzel haberi alırız femara kullanacaktım depolarda yokmuş eczacı piyasa da yok suan dedi letu kullanmaya başladım ovulasyon testi ile takip edecegim günü inşallah yılbaşına guzel haberlerle gireriz
Ya bir de işte baktığım da kanda bile 6 gün sonra çıkıyormuş en erken biz idrar testi yapıcaz imkansız gibi Çıkması en iyisi gecikmek de nerde bizde o sabır illa gözümüz bozulasıya kadar o çizgiyi arıcaz yoksa benlimiz bozulurRica ederim canım inşaAllah vardır. Kadınların bünyeleri farklı kimisinin 6 günde yerleşme tamamlanırmış kiminin 10.gün o sebeple erken yerleşme ihtimalini 9, geç yerleşme ihtimalini de 13.,14.günler genelde gösteriyor.
O zaman dpo 9Ya bir de işte baktığım da kanda bile 6 gün sonra çıkıyormuş en erken biz idrar testi yapıcaz imkansız gibi Çıkması en iyisi gecikmek de nerde bizde o sabır illa gözümüz bozulasıya kadar o çizgiyi arıcaz yoksa benlimiz bozulur
Çarşamba günü oluyor sabır ver Allahım diyorum unutuyorum testleriO zaman dpo 9maraton başlasın
Ben senin bu ay güzel haber vereceğini hissediyorum kalbimle ve nedense bu habere en ihtiyaç duyduğun zamanda gelecek o yüzden çok sevineceksinGünaydın kızlar nasılsınız bu aralaf pek aktif olamıyorum. Meme ucu ağrım başladı dün galiba yumurtlama oldu ama hiç akıntım yok. Olsaydı iyi olurdu da neyse
İnşaAllah vardırBenim bugün dpo10 bu ay kendimi hamile hissediyorumen son bir buçuk sene önce böyle hissetmiştim ama değildim tabi yine his olabilir ama güçlü bir his var içimde yarın ilk testimi yapıcam bakalım perşembe günü doktora gidicem zaten hsg için randevu almaya umarım gerek kalmamıştır
Tutuyorum kendimiİnşaAllah vardırben dayanamamış bugün de test yapmıştım haberini paylaşırsın çok heyecanlı
Merhaba canım yeni gördüm en erken moral bozmayacaksan 9 da ama çok zor çıkması en erken aslında dpo10 eğer ki geç yerleşmişse bat gününde bile pozitife dönebilir yani kişiye özel
Belki erken olduğu için çıkmadı bu şekilde gebe olanlar oluyorİyi pazarlar kizlarrr. Sabah ilk idrar awox yaptim negatif.dpo 10 yada 11 yada 9 emin değilim. Geceleri artan adet olcakmisim gibi ağrılarim oluyo. Diger aylara gore tek fark su zamanlarda adet oncesi beyaz kremsi akıntı olurdu ama iki gündür yumurtlama akıntısı gibi uzayan seffaf akıntı var. Ovu. Yaptim pik değil. Gebeligini ogrenenler bu sekilde akıntıniz olmusmuydu ??
Bide grip oldum üstüne bogaz agrisi burun tıkanıklığı ilacda alamiyorum ya varsa bisey diye
İnşallah gelecek o güzel haberBenim bugün dpo10 bu ay kendimi hamile hissediyorumen son bir buçuk sene önce böyle hissetmiştim ama değildim tabi yine his olabilir ama güçlü bir his var içimde yarın ilk testimi yapıcam bakalım perşembe günü doktora gidicem zaten hsg için randevu almaya umarım gerek kalmamıştır
Ayy hadi inşallah alalım haberi hep beraberİnşallah gelecek o güzel haber
Belki erken olduğu için çıkmadı bu şekilde gebe olanlar oluyor
Teşekkür ederim evet benim de Dpo16 hamileyimSizin de hayırlı olsun bu arada canım hamileydin diye okumuştum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?