- 9 Haziran 2025
- 1.888
- 1.626
- 48
- 28
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #3.621
Bende anlamadım canım ilk kez yaşıyorum zaten bu kadar uzamasını yumurtlama öncesi genel olarak 36.5 oluyor en fazla. Bugün dpo7 36.9-36.8 ölçtümGüzel gidiyor Dpo kaç şuan ? 7 mi
Yumurtlama olmamış olabilir önceki ölçüm yanlış ya da başka etken sebebiyle yükselmiş olabilir
Yumurtlama olup gebelik hariç adet gelmediğini daha hiç görmedim
Ah ah inşallahHer ikisi deateş yükselmiş yumurtlama olmuş dolayısıyla da bebiş için de umut var
GelmeyecekkkGünaydın kızlardpo 11 bugün sabah test yaptım nepnegatiif çıktı bu ay da olmadı büyük ihtimalle gelir yakında beklenen regl
Aboooo yarın bir test bekleriz hanımefendi sizden
ben laboquick kullanıyorum çok memnunum 3 aydır test alıyorum hep laboquick kullandımHangi ovulasyon testini kullanıyorsun
Offff çok meraksızsınnnkuzucum test yapmıcam 10 aralıkta doktor randevum var orda bakılır artıko zaman kadar olmazsam tabi:d
Bende onu kullanıyorum herkes yorumlara ilk aydan kaldım falan yazmış şansss mı bu anlamadım yorumlara bakarak aldım inşallah nasip olurben laboquick kullanıyorum çok memnunum 3 aydır test alıyorum hep laboquick kullandım
aşkım ben 2. denemede kalmıştım ama sağlıksız gebelikmiş ilk haftalardan düşük yaptım şimdi bu ay yeniden aldım 2 ay geçtiBende onu kullanıyorum herkes yorumlara ilk aydan kaldım falan yazmış şansss mı bu anlamadım yorumlara bakarak aldım inşallah nasip olur
Offff çok meraksızsınnn
Peki bi ayda kaç gün test yapıyordun sıvı tüketimine dikkat ederekmi yapıyorsun ben tam anlamıyorum daaşkım ben 2. denemede kalmıştım ama sağlıksız gebelikmiş ilk haftalardan düşük yaptım şimdi bu ay yeniden aldım 2 ay geçti
Bugün olman gerekiyor zaten gecikmiş sayılırsın. Sende haklısın aslında erkenden yapıyoruzda ne oluyor fos çıkıyor. Bende bu ay en az 3 gün gecikmeyi beklemeyi düşünüyorum bakalım. Az kalmış zaten 2 gün var doktora gitmene gidince haber ethahaha aman meraklı oldumda noldu kızen guvenılır test predicton mu ne o da 350 tl ya negatife o kdr para veremem doktor baksın işte varsa var yoksa yok
ben çalışıyorum akşam saat 6-7 arası genelde testi yapıyorum bu yüzden testi yapmaya yakın çok su içmiyorum ve sadece akşamları yapıyorum günde 1 tane zaten hafta içi sabah yapsam da yine akşam değerlendirme şansımız oluyor malumPeki bi ayda kaç gün test yapıyordun sıvı tüketimine dikkat ederekmi yapıyorsun ben tam anlamıyorum da
ben çalışıyorum akşam saat 6-7 arası genelde testi yapıyorum bu yüzden testi yapmaya yakın çok su içmiyorum ve sadece akşamları yapıyorum günde 1 tane zaten hafta içi sabah yapsam da yine akşam değerlendirme şansımız oluyor malum
senin pik olmuş bence hemen değerlendir 3 gün ayy inşallah yılın son ayı şans getirirrrAkşam böyleydi en son
doktora gittin mi ne zaman gideceksinnn sen bence gebesin çünkü salmışsın işte tam da bu noktada tutuyorhahaha aman meraklı oldumda noldu kızen guvenılır test predicton mu ne o da 350 tl ya negatife o kdr para veremem doktor baksın işte varsa var yoksa yok
aynen stres oluyorum ister istemez gecıkmeyı beklemek en mantıklısı testlere de habıre para vermek istemiyorum. buay doktor işimde olunca oyle olsun dedimBugün olman gerekiyor zaten gecikmiş sayılırsın. Sende haklısın aslında erkenden yapıyoruzda ne oluyor fos çıkıyor. Bende bu ay en az 3 gün gecikmeyi beklemeyi düşünüyorum bakalım. Az kalmış zaten 2 gün var doktora gitmene gidince haber et
doktora gittin mi ne zaman gideceksinnn sen bence gebesin çünkü salmışsın işte tam da bu noktada tutuyor
Değerlendiriyorum bakalım inşallah hepimiz hamileyimmm yazarız.senin pik olmuş bence hemen değerlendir 3 gün ayy inşallah yılın son ayı şans getirirrr
inan dua ediyorumm buraya güzel haber vermen için bizde bu gruptan sonra 2026 anneleri grubuna gireceğiz10 aralıkta canım benim nasip kısmet bakalım dpo 14 2 gune gelmezse ogrenırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?