- 14 Haziran 2023
- 8.398
- 8.071
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #3.861
Yaa niye cuma günü bugün yapsaydı işte kan testini çatlatacak insanıherkese merhaba surecımı anlatayım DPO 16 bugun. test yapmadım bugun doktor kontrolum vardı , vajınal muayenede baktı rahim kalınlaşmış cuma gunu sabah kan ver dedi. progestan ve diğer ılaclara devam dedi. cuma netleşecek o zaman kdr olmazsam tabı:)
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah. Darısı bizim başımızaEvet hatırlıyorum seni umarım tez vakitte sende alırsın güzel haberiçok teşekkür ederim inşallah en hayırlı zaman da herkes güzel haberler alır
Ayy ciddi misin nasıl heyecanlandım anlatamam bu ay bu gruba uğurlu gelicek bak görüceksin
Bence olumlu eğer adetlerin düzenliyse ve gecikmen olmuyorsakız daha bırsey yok bakalım cuma netlesecek inşallah ama sızce olumlu mu
Bence olumlu eğer adetlerin düzenliyse ve gecikmen olmuyorsa
Bence olumlu ben öyle hissediyorumkız daha bırsey yok bakalım cuma netlesecek inşallah ama sızce olumlu mu
Hmmm o zaman emin konuşmayalımAğustos ayından beri valla gecıkıyor one cekıyor falan bellı olmuyor.
Yaa niye cuma günü bugün yapsaydı işte kan testini çatlatacak insanı
Teşekkür ederimK karadenizli11i canım hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah hamiş emojini koydum bile. Belirtilerin var mı anlatsana biraz
Aminn inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah. Darısı bizim başımıza
Progestan mı kullanıyorsun? Evet olabilir adet olacaksın bırak derdi. Belki de kan sonucuna göre karar verecktirsabah erkenden yapılması gerekiyor devlette herhalde . bakalım ne dicek ben sey dıyorum olumsuz birşey gorse progestanı bırak demez mıydı ya ya da ben mı kuruyorum bılmıyorum:)
Anladım canım peki o akıntı sadece bir kere mi oldu yoksa sürekli devam ediyor muTeşekkür ederimbenim en net belirtim dpo 8 gelen yumurta akı akıntı oldu hiç daha önce yaşamamıştım o gün adet olacakmışım gibi sancım da olmuştu bugün de biraz ara ara kasık bel ağrım var. Göğüslerim Lh pikinden beri aşırı şiş ve şişkinliğim var normalde bu vakitler geçerdi o ama hala devam ediyor. Yani en ayırıcı akıntı ve şişkinliğim devam etmesi diyebilirim
Progestan mı kullanıyorsun? Evet olabilir adet olacaksın bırak derdi. Belki de kan sonucuna göre karar verecktir
İnşallah balım haber et bizedeaynen butun belırsızlığımle cumayı beklıyorum bakalım hayırlısı olsun ne diyim. 13 ay oldu inşallah guzel sonuc alırım
Dpo 8 de gün boyu devam etti sadece iki kere afedersin tuvaletimi yaparken idrarla birlikte ip gibi uzadı ve vajina içi böyle hep ıslak gibiydi dün çok olmadı bugün yokAnladım canım peki o akıntı sadece bir kere mi oldu yoksa sürekli devam ediyor mu
Anladım canım teşkkür ederimDpo 8 de gün boyu devam etti sadece iki kere afedersin tuvaletimi yaparken idrarla birlikte ip gibi uzadı ve vajina içi böyle hep ıslak gibiydi dün çok olmadı bugün yok
Bunu yorumlayacak bıli mübarek yok muGünaydın arkadaşlar nasılsınız bugün folikuller buyudumu die kontrole gittim sağda 13/15/15 birde 16 mm dedi galiba folikul solda 13 mm bir folikul var endometrium 5mm cumaya birdaha gel dedi adetin 5. Günü klomene başladım 5 gün icdim döngümun 12. Günü bugün ultrasona girdim yumurta takibi yaptıran arkadaşlar sizce gelismeleri nasıl iyi mi cumaya kadar çatlama seviyesine gelir mi sizce
İnşaAllah vardır bence olumlukız daha bırsey yok bakalım cuma netlesecek inşallah ama sızce olumlu mu
Hayrlı olsun sağlıkla gelsin inşaAllahTeşekkür ederimbenim en net belirtim dpo 8 gelen yumurta akı akıntı oldu hiç daha önce yaşamamıştım o gün adet olacakmışım gibi sancım da olmuştu bugün de biraz ara ara kasık bel ağrım var. Göğüslerim Lh pikinden beri aşırı şiş ve şişkinliğim var normalde bu vakitler geçerdi o ama hala devam ediyor. Yani en ayırıcı akıntı ve şişkinliğim devam etmesi diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?