Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Yaa niye cuma günü bugün yapsaydı işte kan testini çatlatacak insanı

Yaa niye cuma günü bugün yapsaydı işte kan testini çatlatacak insanı

sabah erkenden yapılması gerekiyor devlette herhalde . bakalım ne dicek ben sey dıyorum olumsuz birşey gorse progestanı bırak demez mıydı ya ya da ben mı kuruyorum bılmıyorum:)

K karadenizli11i canım hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah hamiş emojini koydum bile. Belirtilerin var mı anlatsana biraz
Teşekkür ederim benim en net belirtim dpo 8 gelen yumurta akı akıntı oldu hiç daha önce yaşamamıştım o gün adet olacakmışım gibi sancım da olmuştu bugün de biraz ara ara kasık bel ağrım var. Göğüslerim Lh pikinden beri aşırı şiş ve şişkinliğim var normalde bu vakitler geçerdi o ama hala devam ediyor. Yani en ayırıcı akıntı ve şişkinliğim devam etmesi diyebilirim

sabah erkenden yapılması gerekiyor devlette herhalde . bakalım ne dicek ben sey dıyorum olumsuz birşey gorse progestanı bırak demez mıydı ya ya da ben mı kuruyorum bılmıyorum:)
Progestan mı kullanıyorsun? Evet olabilir adet olacaksın bırak derdi. Belki de kan sonucuna göre karar verecktir

Anladım canım peki o akıntı sadece bir kere mi oldu yoksa sürekli devam ediyor mu

Bunu yorumlayacak bıli mübarek yok mu

Hayrlı olsun sağlıkla gelsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…