Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Bi umut işte teşekkür ederim yorumunuz için

Arkadaşlar, bunları aldım kullanmaya başladım ayrıca nutraxin folikasit 400 mg kullanıyorum sizce nasıl? Eşim de kullanmaya başladı ve oda nutraxin çinko da almaya başladı . Etkileri nasıl sizce kullanan arkadaşlar var mı ?

Eklentiler

• 1000140447.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 49
Öyle kuzum ya kısmet bu işler allahım bana da nasip etsin

Kuzum herşey yolunda ilerlesin olur tabiki, kalbini ferah tut sen pozitif haberlerini bekliyoruz

Gunaydin kizlar ben elendim sanirim yumurtlama gunumu kacirdim testeler ekli 13. Gun aksam yaptigim testte koyu cikti resimleri testleri yapar yapmaz cekiyorum 14. Gun ogleden sonra ve aksam yaptigim testler ekli muhtemelen yumurtlama 13. Gun sabah saatlerinde oldu ve ben 13. Ve 14. Gunu degerlendirmedim belki daha da koyulasir diye bu ay bosa gitti bence

Eklentiler

• DDC08746-55B5-488A-9ADD-24F8EAD75387.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 40
+
Vignette amanbocegi marmelad01 bakın

ovulasyon testinde pik günümü bekliyordum kaçırdım sanırım görsel ekledim değerlendiremedim bu ay da benim umutlar başka bahara kaldı...
Kuzum görsel yüklenmemiş. Ama günaşırı değerlendiriyorsan sorun yok ben hiç takip etmiyorum

illaki faydası olacaktır. biz eşimle beraber sabahları aç karna 1 tatlı kaşığı polen ve bal karıştırıp yiyoruz ama magnezyum dışında diğer takviyeleri tek ben kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…