- 7 Aralık 2025
- 58
- 54
- 3
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #3.821
Yumurtlama gördüğümden emin değilim. Yumurtlamada görülen akıntıyı ayın 4-5-6sında gördüm. Gpt 6sı diyorSizinle bat aynı ne zaman yumurtlama gördünüzz
Bi umut işte teşekkür ederim yorumunuz içinGebelik olursa da, yumurta sağlıklı bir şekilde çatlamışsa da yüksek çıkar. 50, 60 değerinde olup gebe olmayanları okudum bu forumda. Her halükarda güzel olan sağlıklı yumurtlama yaşıyor olduğunu bilmek. İnşaAllah gebelik de vardır
Öyle kuzum ya kısmet bu işler allahım bana da nasip etsinCanım bende ovilasyon testi yapıyordum deliler gibi hatta denize gitmiştik eşim ablam çocukları eniştem falan sıvı tüketmemiştim gidip arabada yapmıştıminsanı neler yaptırıyor bu işler derken alkol de alıyordum ki o gün baya aldım nasılsa olmuyor salmıştım sigarada kullanıyorum bu arada derken adetime 4 gün kala normal kaset testte yaptım çift çizgi gördüm bu arada ne vitamin ne folik asit ne başka bişey kullandım o ay ovilasyonda çift çizgi de hiç görmedim çok şükür 21 aylık bir oğlum var inan hamileyken çok bişeye dikkat etmedim deme o ki veren rabbim veriyor olmayınca da olmuyor şu an 2. Bebeğimi istiyorum 12. Ay bu ay denememizin ama olmuyor, sende hayatını etkileme yemeğe içmeye normal hayatına devam etmelisin takma demiyorum bende ilk gebeliğimi trozomi18 den dolayı 20 haftalıkken suni sancı ile sonlandırdım sonrasında psikolojim bozuldu sürekli takıntı haldeydim bebeğim olacakmı hamile kalırmıyım vs.. diye oldu da yani
Ayy hadi insalllahh belirtiniz varmı pekii erken bunun icin ama bi umut işteYumurtlama gördüğümden emin değilim. Yumurtlamada görülen akıntıyı ayın 4-5-6sında gördüm. Gpt 6sı diyorGörmemiş de olabilirim pcosluyum. Beraber bekleyelim anneler grubunda buluşuruz belki
Amin canm rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hep dua ediyorum umarım tez vakitte güzel haberleri alırsın kalbini ferah tut yeter varsa nasipte ötesi yokÖyle kuzum ya kısmet bu işler allahım bana da nasip etsin
Kuzum herşey yolunda ilerlesin olur tabiki, kalbini ferah tut senCanım pazar günü femaraya başladım adetin 5. günüydü. Cumartesi kontrolüm var ovitrelle yapıcaz sanırım. İlaçtan mıdır bilmiyorum aşırı huysuzum, gerginim, kasıklarım şişti. Onun dışında vitamin kullanıyorum işte devam ben de bu aydan umutluyum inşallah olur yoksa da artık napıcam bilmiyorum
Günaydın. Yok malesef. Hatta regl öncesi sivilcem bile çıktıAyy hadi insalllahh belirtiniz varmı pekii erken bunun icin ama bi umut işte
Noldu kuşum ya
ovulasyon testinde pik günümü bekliyordum kaçırdım sanırım görsel ekledim değerlendiremedimNoldu kuşum ya
+Gunaydin kizlar ben elendimsanirim yumurtlama gunumu kacirdim testeler ekli 13. Gun aksam yaptigim testte koyu cikti resimleri testleri yapar yapmaz cekiyorum 14. Gun ogleden sonra ve aksam yaptigim testler ekli muhtemelen yumurtlama 13. Gun sabah saatlerinde oldu ve ben 13. Ve 14. Gunu degerlendirmedim belki daha da koyulasir diye bu ay bosa gitti bence
Kuzum görsel yüklenmemiş. Ama günaşırı değerlendiriyorsan sorun yok ben hiç takip etmiyorumovulasyon testinde pik günümü bekliyordum kaçırdım sanırım görsel ekledim değerlendiremedimbu ay da benim umutlar başka bahara kaldı...
valla 2 gün ara verdik o da yumurtlama ve sonrasındaki gündüKuzum görsel yüklenmemiş. Ama günaşırı değerlendiriyorsan sorun yok ben hiç takip etmiyorum
Kuzum spermler içerde 72 saat yaşıyor iki günden bir şey olacağını sanmıyorum.
doğru bakalım bat 25 aralık,teşekkürler desteğin içinKuzum spermler içerde 72 saat yaşıyor iki günden bir şey olacağını sanmıyorum.
İyiyim canim , sayılı günler kaldı bir şeylerin netleşmesine. Sen nasılsın nasıl gidiyor ilaçların ?Günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?