- 20 Ekim 2024
- 6
- 5
- 6
- 33
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #3.841
Aa ben de bundan alayım... içinde 90 kapsül varmış hem daha avantajlı bence. Bundan eşlerimiz de içerse daha iyi olmazmı?
merhaba yumurta takibini doktorla mı yapıyorsunuz evde kendimiz ovu testleri yapıyoruz ama?Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün folikuller buyudumu die kontrole gittim sağda 13/15/15 birde 16 mm dedi galiba folikul solda 13 mm bir folikul var endometrium 5mm cumaya birdaha gel dedi adetin 5. Günü klomene başladım 5 gün icdim döngümun 12. Günü bugün ultrasona girdim yumurta takibi yaptıran arkadaşlar sizce gelismeleri nasıl iyi mi cumaya kadar çatlama seviyesine gelir mi sizce
Günaydın canım kendi adıma iyyim sen nasilsinGünaydın kızlar nasılsınız
Doktorla canim ultrasona girdimmerhaba yumurta takibini doktorla mı yapıyorsunuz evde kendimiz ovu testleri yapıyoruz ama?
ne kadar geniş yelpazesi olan bir konuymuş bu bebiş işleri aralık ayı bitmeden her birimiz güzel haberleri veririz birbirimize umarımDoktorla canim ultrasona girdim
İyiyim canım ben de. Bazen deliriyorum bazen daha sakinim. Yarın akşam bitiyor femara cumartesi kontrole gidicem.İyiyim canim , sayılı günler kaldı bir şeylerin netleşmesine. Sen nasılsın nasıl gidiyor ilaçların ?
Hepimiz de aynı durum desene. Güzel haberlerini bekliyorum inşallahİyiyim canım ben de. Bazen deliriyorum bazen daha sakinim. Yarın akşam bitiyor femara cumartesi kontrole gidicem.
İnsAllah canimne kadar geniş yelpazesi olan bir konuymuş bu bebiş işleri aralık ayı bitmeden her birimiz güzel haberleri veririz birbirimize umarım
Sağlıkla kolaylıkla geldin canımAyy kızlar hamileyim bugün sabah test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı hemen kan verdim ve 72.36 çıkmış Dpo 10 dayım umarım sağlıklı ilerlerAllah isteyen herkese nasip etsin
yaaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin :) devamı gelsin inşallah grubumuzdaAyy kızlar hamileyim bugün sabah test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı hemen kan verdim ve 72.36 çıkmış Dpo 10 dayım umarım sağlıklı ilerlerAllah isteyen herkese nasip etsin
İyiyim canım ben de hep iyi olalımGünaydın canım kendi adıma iyyim sen nasilsin
Yaa ne güzel haber bu maşallah bize dua et lütfen. Konuşmuştuk seninle piki beraber görmüştük ben de dpo 10 olması gerekiyor. Her ay kendimi hamile gibi hissederdim belirti vs arardım ama bu ay hiç yokmuş gibi geliyor nedense ya da takmıyorum artık geç ve güç olmadan biz de bu haberi veririz inşallahAyy kızlar hamileyim bugün sabah test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı hemen kan verdim ve 72.36 çıkmış Dpo 10 dayım umarım sağlıklı ilerlerAllah isteyen herkese nasip etsin
bat 25 e kadar muammaoncesini sonrasını degerlendirdiysen hiç bir sorun olmaz vallahi reglıden 3 4 gun sonra gırdıgın ılıskılerde hep ıhtımal vardır. spremler içerde 72 sa. kalıyor
Rica ederim. Benim bat 20 aralık bekliyorum öyle bu aydan umutluydum ama yine olmayacak gibi hissediyorum diğer olmayan aylarda nasılsam öyleyim belirti açısındandoğru bakalım bat 25 aralık,teşekkürler desteğin için
sen nasılsın?
Evet hatırlıyorum seni umarım tez vakitte sende alırsın güzel haberiYaa ne güzel haber bu maşallah bize dua et lütfen. Konuşmuştuk seninle piki beraber görmüştük ben de dpo 10 olması görüyor. Her ay kendimi hamile gibi hissederdim belirti vs arardım ama bu ay hiç yokmuş gibi geliyor nedense ya da takmıyorum artık geç ve güç olmadan biz de bu haberi veririz inşallah
Ayy ciddi misin nasıl heyecanlandım anlatamam bu ay bu gruba uğurlu gelicek bak görüceksinherkese merhaba surecımı anlatayım DPO 16 bugun. test yapmadım bugun doktor kontrolum vardı , vajınal muayenede baktı rahim kalınlaşmış cuma gunu sabah kan ver dedi. progestan ve diğer ılaclara devam dedi. cuma netleşecek o zaman kdr olmazsam tabı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?