- Konu Sahibi marmelad01
-
- #4.021
Evettt en güzel hediyeÇok şükür ki seninle bebeğin canımYeni yıla en güzel hediyeyle giriyorsun şükür bak umut hep varmış regl olana kadar
Bak senin durumunu chate sordum böyle söyledi3 gün sabahları yaşamazdım adetime 9 gün kalmıştı çok azdı
Vardır bunda da bir hayr canım. MaşaAllah bebişin hayat dolu bak nasıl güçlü hepsine direndi soğan, tarlusolAynen ya benim şansıma
Gerçekten öyleVardır bunda da bir hayr canım. MaşaAllah bebişin hayat dolu bak nasıl güçlü hepsine direndi soğan, tarlusolileride tuttuğunu koparır sıpacık
Hmm ben orayı kaçırmışım tabloda güncelledim mi acaba seni hiç hatırlamıyorumBen regl dönemindeyim canım 14 ünde bitiyor.
Geçti bile beklemedeyim dpo 5 yada 3 tam emin değilimSenin ovulasyon dönemi yaklaşmıştı en son canım pik gördün mü sonrasında?
Son 3 ü hep koyu aslında ilk yumurtlamada gebelik oluşmuş olabilir mi? Beta hcg artışı da testleri koyulaştırır deniyor sabah bir gebelik testi deneyin istersenizKızlar merhaba bende bekliyorum bu ay 2 defa yumurtladım sanırım ilk defa katılıyorum sohbete bat 22 Aralık kafam çok karıştı ne yapacağımı şaşırdım
Tablo önemli değil canım banaHmm ben orayı kaçırmışım tabloda güncelledim mi acaba seni hiç hatırlamıyorum
Hadi gözün aydın canim ara kanaman ne zaman oldun canim süreci tam anlatır misin:) bende regli 6 gun gecikti şimdi bir lekelenme oldu regli mi degil mi belli degilbdjdjd ysrin sabah kan vericem15 bin kese gözüktü kesenin içide gözüktü
Benim sat 15 ekimdi 15 Kasım da adet olmam gerekiyordu adet olmaya 9 gün kala sabahları lekelenme yaşadım çok az geliyordu leke ardından adet gününü bekledim 15 Kasım sabahı idrar testi yaptım negatif çıktı ümidimi kestim adet olmayı bekledim 10 gün geçti adetimi olmayınca tekrar test yaptım yine negatif çıktı bu sefer tamamen umudumu kestim ve bundan sonra soğan suyu içmeye başladım 15 gün soğan suyu içtim aynı dönemde Tarlusal da kullandım bitirdim ona rağmen hiç bir kanama belirtisi göstermedim tek ağrım göğüs ağrısıydı üstünden 5 gün geçti tarlusalı bitirdikten sonra bugün artık ne sorun var diye hastaneye gittim ve kese ve bebe gözüktü kan testinde de 15 bin çıktıHadi gözün aydın canim ara kanaman ne zaman oldun canim süreci tam anlatır misin:) bende regli 6 gun gecikti şimdi bir lekelenme oldu regli mi degil mi belli degilbdjdjd ysrin sabah kan vericem
Üzülme canım öncesindeki günleri değerlendirdi sen içeride illaki sperm vardır umudunu kaybetmeMerhaba kızlar.
Bu ay gonal f ve ovitrel tedavisi yürütürken doktorun önerdiği 24. Saat ve 36. Saatleri değerlendiremedik biz. Çok üzgünüm tedavim boşa gitti diye.
Ovitrel çatlatma iğnesi sonrası 48. Saati değerlendirebildik. Belki nolur nolmaz diye 56. Saati de değerlendirdim ama hiç ümidim yok. Progestanı da kullansam mı kullanmasam mı bilemedim. Boşa hap da yüklenme diyor bi tarafım. O kadar hormonu yükledim vücuduma diye.
Kız kese göründü de nasıl idrar testleri yalan söyler ohaaa yaaa nasıl yaptın testleri gerçekten verken paraya yazık djdjdjdjdj dava açsan kazanırsınKızlarrrrr hamileyimmmmm bütün idrar testleri negatif çıktıııı ama doktor keseyi gördüüüü
Vallaha bende çok şaşırdım yani silik çizgi bile çıkmadıKız kese göründü de nasıl idrar testleri yalan söyler ohaaa yaaa nasıl yaptın testleri gerçekten verken paraya yazık djdjdjdjdj dava açsan kazanırsın
ya tebrık ederım sağlıkla sıhhatle kucagınıza alın ınsallah ama sizin testleriniz bozukmuydu acaba hiç pozştif cıkartmamaası cok garip yani bide değeriniz gayet yüksek gerçelten cok ılglnc ya hangı markaydı ve nerden almıstınız acabaVallaha bende çok şaşırdım yani silik çizgi bile çıkmadı
Eczaneden aldım doktor days artimed ve freely kullandım hiçbirinde çıkmadı silik bile çıkmadıya tebrık ederım sağlıkla sıhhatle kucagınıza alın ınsallah ama sizin testleriniz bozukmuydu acaba hiç pozştif cıkartmamaası cok garip yani bide değeriniz gayet yüksek gerçelten cok ılglnc ya hangı markaydı ve nerden almıstınız acaba
gerçelten hiçbit teste güven kalmadı yani aslında hıc almamak en mantıklısı ama dayanamıyoruz tabıEczaneden aldım doktor days artimed ve freely kullandım hiçbirinde çıkmadı silik bile çıkmadı
Ay keşke imkan olsa da ülkedeki tüm idrar testlerini yok etsek. Nasıl psikoloji bozuyorlar aslında var yaagerçelten hiçbit teste güven kalmadı yani aslında hıc almamak en mantıklısı ama dayanamıyoruz tabı
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ve sağ salim kucağına alırsın bebeğini benim oğlumda da testim senin testin gibiydi ve 158 çıkmıştı 2 güne bir kan almışlardı benden korkma yani normal hatta sonradan ultrason lara höre 1 hafta geriden geldi hep dr geç döllenme demiştiGünaydın kizlarrkan sonucum çıkmış dün vermiştim sizce değer iyi mi bat günü daha yüksek çıkması gerekmiyor muydu
Bende gebelik testi yaptım 2 tane farklı ikiside farklı sonuç verdi bu biri diğeri tamamen yok göründüSon 3 ü hep koyu aslında ilk yumurtlamada gebelik oluşmuş olabilir mi? Beta hcg artışı da testleri koyulaştırır deniyor sabah bir gebelik testi deneyin isterseniz
Bende gebelik testi yaptım 2 tane farklı ikiside farklı sonuç verdi bu biri diğeri tamamen yok göründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?