Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Merhaba kızlar.
Bu ay gonal f ve ovitrel tedavisi yürütürken doktorun önerdiği 24. Saat ve 36. Saatleri değerlendiremedik biz. Çok üzgünüm tedavim boşa gitti diye.
Ovitrel çatlatma iğnesi sonrası 48. Saati değerlendirebildik. Belki nolur nolmaz diye 56. Saati de değerlendirdim ama hiç ümidim yok. Progestanı da kullansam mı kullanmasam mı bilemedim. Boşa hap da yüklenme diyor bi tarafım. O kadar hormonu yükledim vücuduma diye.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bende bekliyorum bu ay 2 defa yumurtladım sanırım ilk defa katılıyorum sohbete bat 22 Aralık kafam çok karıştı ne yapacağımı şaşırdım

Eklentiler

• E760D634-53B3-4846-AF21-03BC9178F308.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 19
Hayırlı olsun canım gözün aydınnn sağlıkla gelsin inşallah

Tebrik ederim sağlıkla sıhhatle gelsin

Çok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin

Gerçekten her şeyi net hatırlıyorsunuz bende Pcos vardı bütün testler negatif geldi ama gerçekten adet olmadığımız sürece umut hep varmış

Gerçekten her şeyi net hatırlıyorsunuz bende Pcos vardı bütün testler negatif geldi ama gerçekten adet olmadığımız sürece umut hep varmış
Sizi hep görüyordum aklıma takılmıştı çünkü ama adınıza çok sevindim Kaza geçirmiştiniz o kötü olay üzerine muhteşem bir haber olmuştur sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…