- Konu Sahibi marmelad01
-
- #3.981
İste onlara 6. Ayda bakıldı. Tekrar mi isteyecek. Ben direkt hsg yapar diye düşünmüştüm adetli gel deyince şaşırdım.Adetin 2. Ya da 3. Günü hamilelik hormon kanlarina bakacak onun için adetli çağırıyor
Ayyy gözün aydın mucizen surprizle geldi sana sağlıkla gelsinKızlarrrrr hamileyimmmmm bütün idrar testleri negatif çıktıııı ama doktor keseyi gördüüüü
Ayyy çok sevindim sizin adınıza. İnşallah biz de yaşarız bu sevinci.Kızlarrrrr hamileyimmmmm bütün idrar testleri negatif çıktıııı ama doktor keseyi gördüüüü
Birdaha bakarlar hsg randevusu oluştururlar eşiniz sperm testi vermediyse onu vermenizi isterlerİste onlara 6. Ayda bakıldı. Tekrar mi isteyecek. Ben direkt hsg yapar diye düşünmüştüm adetli gel deyince şaşırdım.
6. ayda onu da verdik bakalım yaşayıp gorucem. Teşekkür ederimBirdaha bakarlar hsg randevusu oluştururlar eşiniz sperm testi vermediyse onu vermenizi isterler
Beta hcg sonucunuz kaç çıktı, kaç haftalık görünüyor pekiKızlarrrrr hamileyimmmmm bütün idrar testleri negatif çıktıııı ama doktor keseyi gördüüüü
Yaaa çok sevindim canım darısı bize insllah isteyen herkeseKızlarrrrr hamileyimmmmm bütün idrar testleri negatif çıktıııı ama doktor keseyi gördüüüü
15 bin kese gözüktü kesenin içide gözüktükaç çıktı beta
Tebrik ederim sağlıkla sıhhatle gelsin15 bin kese gözüktü kesenin içide gözüktü
Doktor day artimed ve freely diye markalarhadi bak
hangi testlerdi canım.
Hayırlı olsun canım gözün aydınnn sağlıkla gelsin inşallah
Tebrik ederim sağlıkla sıhhatle gelsin
Çok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsinGözün aydın canımYa geç yumurtlama oldu ya da diğer döngü günün gelmiştir diye düşünüyorum. Çünkü 17 gün gecikmen vardı Soğan suyu içmiştin istersen doktora söyle ters tepki yapmasın sonra Kist de çıkmıştı galiba sende. Ayy durumlar çok karışık sende canım
Okadar çok sevindim ki cidden gözlerim yaşardıÇok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin
15 bin çıktı sonucumBeta hcg sonucunuz kaç çıktı, kaç haftalık görünüyor peki
Gerçekten her şeyi net hatırlıyorsunuz bende Pcos vardı bütün testler negatif geldi ama gerçekten adet olmadığımız sürece umut hep varmışGözün aydın canımYa geç yumurtlama oldu ya da diğer döngü günün gelmiştir diye düşünüyorum. Çünkü 17 gün gecikmen vardı Soğan suyu içmiştin istersen doktora söyle ters tepki yapmasın sonra Kist de çıkmıştı galiba sende. Ayy durumlar çok karışık sende canım
Aminnn inşallahGeç yumurtlama yaşamıssın demekki. Ondan adetinde ileri atmıştır normale göre. Hayırlı olsun çok sevindim. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
Peki doktor kaç haftalık dedi canım benim15 bin çıktı sonucum
Sizi hep görüyordum aklıma takılmıştı çünkü ama adınıza çok sevindimGerçekten her şeyi net hatırlıyorsunuz bende Pcos vardı bütün testler negatif geldi ama gerçekten adet olmadığımız sürece umut hep varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?