- Konu Sahibi marmelad01
-
- #4.001
Gerçekten benimde hiç umudum kalmamıştı sürekli negatif gördüm üzüldüm işin sonunda Rabbim mutlu etti amaAy grup bi ekşınlı mekşınlı olduşaşırtan gebelikler B BayanDD , şüpheli lekeler ve heyecanlı bekleyişler amanbocegi ... regl bitmesini beklerken çekirdek eşliğinde heyecanlı film izlemek gibi
Yok vermemiştim 5-6 haftalık dedi kesenin içi falan da dolu gözüküyor bariz bir şekildePeki doktor kaç haftalık dedi canım benimBu gecikmende hiç kan vermemiştin değil mi
Evet kamyonla çarpışmıştık Rabbim korumuş resmenSizi hep görüyordum aklıma takılmıştı çünkü ama adınıza çok sevindimKaza geçirmiştiniz o kötü olay üzerine muhteşem bir haber olmuştur sizlere
Kan demek ki en doğru sonuçmuş bir kez daha öğrenmiş oldukYok vermemiştim 5-6 haftalık dedi kesenin içi falan da dolu gözüküyor bariz bir şekilde
Allah razı olsun tekrardanKan demek ki en doğru sonuçmuş bir kez daha öğrenmiş oldukTekrardan hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sağlıkla huzurla doğar ve büyür
Çok soru sordum kusura bakmayın ama çok tuhaf bir durum ve insan merak ediyor açıkçasıYok vermemiştim 5-6 haftalık dedi kesenin içi falan da dolu gözüküyor bariz bir şekilde
Hiç bir şekilde gelmedi reglim çok şükür olumsuz bir durumda yok kesenin içini gördüğünü söyledi doktorum soğan suyuna kadar içtim ama bebiş yine de beni terketmemiş çok şükür doktor kan testi yapmamıştı ben adetim 10 gün geçti idrar testleri yaptım bir sürü hepsi negatif çıktı hiç bir silik çizgi bile çıkmadı ama şu an bariz bir gebelik gözüküyor gerçekten o kadar yaptığım şeye rağmen tutunmayı başarmışÇok soru sordum kusura bakmayın ama çok tuhaf bir durum ve insan merak ediyor açıkçasıPeki tarlusal verdiği gün ultrasonda ve kanda bakmamış mıydı doktor ? Tarlusal kullanınca regliniz hiç gelmedi yine de değil mi ?
Amin Allah razı olsun o yaşadığım ara kanamada yerleşme kanamasıymış bariz o kadar şey yaptık adet olmak için yine de benimle kalmışBen yokken neler neler olmuş öyle
B BayanDD canım hayırlı olsun resmen mucize gibi sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ayrıca geç döllenme değil sadece testler göstermemiş şuan keseyi ve bebişi görmenin tam zamanları
amanbocegi kuzum senin de adetin sökülmediyse umut var. İnsan bir merak eder test alır yapar ya. Yakınında olsam zorla işetir yaptırırdım neyse yarın güzel haberlerini bekliyorum
Ve kızlar neymiş adet gelene kadar umutsuzluğa kapılmıyormuşuz. Ve neymiş bu dünyada yiyecek ekmeği olan Rabbimin nasip ettiği ne yaparsan yap tutunuyormuş. En büyük örneği BayanDD adet olmak için onca şey yaptı adet söktürücüye kadar kullandı ama Rabbim nasip etti ve tutundu inşallah sağlıcakla kucakladığını da görürüz
Çok şükür ki seninle bebeğin canımHiç bir şekilde gelmedi reglim çok şükür olumsuz bir durumda yok kesenin içini gördüğünü söyledi doktorum soğan suyuna kadar içtim ama bebiş yine de beni terketmemiş çok şükür doktor kan testi yapmamıştı ben adetim 10 gün geçti idrar testleri yaptım bir sürü hepsi negatif çıktı hiç bir silik çizgi bile çıkmadı ama şu an bariz bir gebelik gözüküyor gerçekten o kadar yaptığım şeye rağmen tutunmayı başarmış
İşte şüpheli durumnormalde gosterır ve hemen gelır ağrım falanda olur neyse aman ya salla yarın test verıcem zaten varsa vardır ay bu ay ezıyet oldu valla
Ara kanamayı nasıl yaşamıştın peki, kaç gün sürmüştü ve kanama az mıydı çok muyduAmin Allah razı olsun o yaşadığım ara kanamada yerleşme kanamasıymış bariz o kadar şey yaptık adet olmak için yine de benimle kalmışo idrar testlerine hiç güven olmuyor ama beni çok yanılttı çok üzdü
Olsun canım sonunda çok çok mutlu oldun ama. Önünde uzun bir yol var hem heyecanlı hem kaygılı hem evhamlı ama bir o kadar da mutlu ve sevgi doluAmin Allah razı olsun o yaşadığım ara kanamada yerleşme kanamasıymış bariz o kadar şey yaptık adet olmak için yine de benimle kalmışo idrar testlerine hiç güven olmuyor ama beni çok yanılttı çok üzdü
Bebekim sen nasılsınİşte şüpheli durumayy inşaAllah vardır yaa gruba da moral olur
3 gün sabahları yaşamazdım adetime 9 gün kalmıştı çok azdıAra kanamayı nasıl yaşamıştın peki, kaç gün sürmüştü ve kanama az mıydı çok muydu
Normalde de hep yalancı pozitif çıkarırlarDoktor day artimed ve freely diye markalar
Aminnnn inşallahOlsun canım sonunda çok çok mutlu oldun ama. Önünde uzun bir yol var hem heyecanlı hem kaygılı hem evhamlı ama bir o kadar da mutlu ve sevgi doluRabbim vaktinde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Aynen ya benim şansımaNormalde de hep yalancı pozitif çıkarırlar
Ben regl dönemindeyim canım 14 ünde bitiyor.Bebekim sen nasılsın
Senin ovulasyon dönemi yaklaşmıştı en son canım pik gördün mü sonrasında?Bebekim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?