Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Pancar turşusu aldım kuzum valla burda ne dediyseniz aldım şimdi hepsini yicem işe giderken de labne avokado zeytin tam buğday ekmeği götürüp kahvaltı yapıcam

Pancar turşusu aldım kuzum valla burda ne dediyseniz aldım şimdi hepsini yicem işe giderken de labne avokado zeytin tam buğday ekmeği götürüp kahvaltı yapıcam
Valla bu ay her gün günde 1 avokado yedim pancar shot içtim her gün 2 tane yumurtlama döneminde de havuc shot ve bol bol havuc yedim ama 0 belirti büyük ihtimalle hamile değilim

Canım yumurtlialar büyüyüp çatlayınca bence kalınlaşmazsa progesteron verir.

Ayy lezzet açısından çok beğendiğim için de yazayım dedim, normal pancarla çok güzel bir salata yapılıyor ve bence tam bu dönemler için harika hatta bugün de yaptım, pancar hafif yumuşamışsa daha lezzetli oluyor, rendelenmiş kırmızı pancar, rende havuç, nar varsa mor lahana ama şart değil zeytinyağı limon tuz nar baskın olsun derseniz de nar ekşisi ekleyebilirsin severek yeniliyor bence bu şekilde afiyet şifa olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…