- 22 Şubat 2022
- 455
- 186
- 53
- 35
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #4.441
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindimm bende en son 14 -20 eylülde adet oldum 23 ekimde eşim yurt dışından geldi o ay adet olmam gereken zamanda sadece 2 gün çok açık pembe renk geldi kasımda adet olmadım yani tam 2 aydır adet görmedim bu süreçte 3-4 kere kaset test yaptım hepsi negatifti sizin bu örneğiniz bana umut oldu kalktım gittim bu sabah beta testi verdimBenim sat 15 ekimdi 15 Kasım da adet olmam gerekiyordu adet olmaya 9 gün kala sabahları lekelenme yaşadım çok az geliyordu leke ardından adet gününü bekledim 15 Kasım sabahı idrar testi yaptım negatif çıktı ümidimi kestim adet olmayı bekledim 10 gün geçti adetimi olmayınca tekrar test yaptım yine negatif çıktı bu sefer tamamen umudumu kestim ve bundan sonra soğan suyu içmeye başladım 15 gün soğan suyu içtim aynı dönemde Tarlusal da kullandım bitirdim ona rağmen hiç bir kanama belirtisi göstermedim tek ağrım göğüs ağrısıydı üstünden 5 gün geçti tarlusalı bitirdikten sonra bugün artık ne sorun var diye hastaneye gittim ve kese ve bebe gözüktü kan testinde de 15 bin çıktı
Amin inşallah bol bol edecem buradaki tüm arkadaşlara en kısa zamanda nasip olsun inşallahgözün aydın canım darısı bizlere dua et bize de sağlıkla gelsin minik
inşallah canım benimmmm inşallah.Beslenmeye aynen devam kızlar yoga da iyi geldi diye düşünüyorum rahim bölgesi hep çalışıyor hareketlerle. İnşallah bakalım bu sefer rabbim yüzümüze gülsün
İlaç adetin 5.günü başlanıyor zaten kuzum geç kalmazsın ben bir keresine 6.gün bile başlamıştım bir sorun olmamıştı. Eğer devletteki doktor da ilaçla yumurta takibi önerirse ve bu doktor içine sinerse buradan devam et. Ama yok hoşuna gitmedimi kan testlerini alır özele gidersinGünaydın kızlarrBugün devlette infertiliteye gittim kanları vermek için, asistan hekim vardı tatlı biriydi. Tüp bebek aşılama vs gerekirse diye tüm kanları istiyorum dedi. Yumurtalık rezervin iyiyse 1 sene bekliyoruz dedi. Yarın sonuçlar çıkacak, sökülmemin 3. günü olacak. Benim sormak istediğim özeldeki hekime gidecektim ilaçla yumurta büyütme vs için yarın akşam gidebilirim geç olur mu ilaç kullanımı için? Yarın devletteki hekim ilaç tedavisi başlatırsa hiç gitmem özele ama başlatmazsa diye özele gideceğim sizce ne yapayım ?
Çok teşekkür ederim çiçeğim iyi ki varsınız sorularımız cevapsız kalmıyorİlaç adetin 5.günü başlanıyor zaten kuzum geç kalmazsın ben bir keresine 6.gün bile başlamıştım bir sorun olmamıştı. Eğer devletteki doktor da ilaçla yumurta takibi önerirse ve bu doktor içine sinerse buradan devam et. Ama yok hoşuna gitmedimi kan testlerini alır özele gidersin
Benim öyle oldu tamda adet geldiAy kızlar afedersiniz sürekli bir ıslaklık hissediyorum galiba adet olucam ben 3 gün kaldı bata
Sende iyi ki varsın canım benim. Dpo 8 için biraz düşük kalmış progesteron tutunmayı etkiliyor düşük olması. Belki de rahim tam kalınlaşmıyordur ve döllenme olsa dahi hiç tutunamadan düşüyordur ve bu durum testlere yansımayabilirÇok teşekkür ederim çiçeğim iyi ki varsınız sorularımız cevapsız kalmıyorBirde ben 4. Gün Progesteron vermiştim 4.79 gelmişti dpo8 de verdim 3.11 geldi. Progesteron sorunumu var ondan mı olmuyor diye o da kafama takıldı
Benimde gelir büyük ihtimalBenim öyle oldu tamda adet geldi
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese en hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin o kadar şaşkınım ki eşim hele ilk kez onu bu kadar bocalarken gördüm yani heyecandan ne yapacağını bilemedi dün hastaneye giderken hep toplu taşımaları karıştırdı heyecandan ben anne oluyorum ama o sanki daha çok anne oluyor gibi ahahahahahshdEvet canım hamilesin hayırlı olsun sağlıcakla kucakla inşallah
Oyyy sağlıkla gelsin insAllah kuzucuk herşey yolunda ilerlesin insAllahKızlar inanamıyorum hamileymisim
Bilirim o ilk öğrendiğin zamandaki bocalamaları heyecanları Rabbim nasip etsin hepimizeTeşekkür ederim Allah isteyen herkese en hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin o kadar şaşkınım ki eşim hele ilk kez onu bu kadar bocalarken gördüm yani heyecandan ne yapacağını bilemedi dün hastaneye giderken hep toplu taşımaları karıştırdı heyecandan ben anne oluyorum ama o sanki daha çok anne oluyor gibi ahahahahahshdvalla harp bi duygu herkese dua edicem
Mantıklı balım bakalım hekime soracağım bunu zaten ilaç tedavisinde progesteronda veriyorlar heralde destekler en azındanSende iyi ki varsın canım benim. Dpo 8 için biraz düşük kalmış progesteron tutunmayı etkiliyor düşük olması. Belki de rahim tam kalınlaşmıyordur ve döllenme olsa dahi hiç tutunamadan düşüyordur ve bu durum testlere yansımayabilir
Merhaba nasıl ilerlediniz ilaç ne kullandınız ilk kez mi oluyor ilaç tedavisi merak ettim bende ilk kez kullanacağım da :)Bende bugün çatladı mi die kontrole gittim yumurtalar çatlamış pregesteron basladi cumartesi veya Pazar günü çatlamış olabilir dedi 27/29 Aralık gibi kan testi yaptır dedi hayırlısı bakalım
Senin de çok yaklaşmış canım. Çok heyecanlı hadi inşaAllahBenim de bat 20si bekliyorum bazı belirtiler var bakalım inşallah yanıltmaz
Evet ilk tedavim seneler öncesini saymazsak adetin 5. Günü sabah akşam 1adet klomen kullandim 5 gün boyunca 10 aralikda 13/15/15 sağda üç yumurta oldu 12 aralikda 16/17/19 mm olmus boyutları catlarma iğnesi vermedi gün aşırı ilişki dedi bugünde çatladı mi die kontrole gittimMerhaba nasıl ilerlediniz ilaç ne kullandınız ilk kez mi oluyor ilaç tedavisi merak ettim bende ilk kez kullanacağım da :)
Çok sevindim hayrlı olsun. inşaAllah sağlıkla büyüsün sağlıkla da kucağınıza alınKızlar inanamıyorum hamileymisim
Amin inşallah canım darısı sağlıkla size olsunOyyy sağlıkla gelsin insAllah kuzucuk herşey yolunda ilerlesin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?