Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindimm bende en son 14 -20 eylülde adet oldum 23 ekimde eşim yurt dışından geldi o ay adet olmam gereken zamanda sadece 2 gün çok açık pembe renk geldi kasımda adet olmadım yani tam 2 aydır adet görmedim bu süreçte 3-4 kere kaset test yaptım hepsi negatifti sizin bu örneğiniz bana umut oldu kalktım gittim bu sabah beta testi verdim

Günaydın kızlarr Bugün devlette infertiliteye gittim kanları vermek için, asistan hekim vardı tatlı biriydi. Tüp bebek aşılama vs gerekirse diye tüm kanları istiyorum dedi. Yumurtalık rezervin iyiyse 1 sene bekliyoruz dedi. Yarın sonuçlar çıkacak, sökülmemin 3. günü olacak. Benim sormak istediğim özeldeki hekime gidecektim ilaçla yumurta büyütme vs için yarın akşam gidebilirim geç olur mu ilaç kullanımı için? Yarın devletteki hekim ilaç tedavisi başlatırsa hiç gitmem özele ama başlatmazsa diye özele gideceğim sizce ne yapayım ?

İlaç adetin 5.günü başlanıyor zaten kuzum geç kalmazsın ben bir keresine 6.gün bile başlamıştım bir sorun olmamıştı. Eğer devletteki doktor da ilaçla yumurta takibi önerirse ve bu doktor içine sinerse buradan devam et. Ama yok hoşuna gitmedimi kan testlerini alır özele gidersin

Çok teşekkür ederim çiçeğim iyi ki varsınız sorularımız cevapsız kalmıyor Birde ben 4. Gün Progesteron vermiştim 4.79 gelmişti dpo8 de verdim 3.11 geldi. Progesteron sorunumu var ondan mı olmuyor diye o da kafama takıldı

Ay kızlar afedersiniz sürekli bir ıslaklık hissediyorum galiba adet olucam ben 3 gün kaldı bata

Sende iyi ki varsın canım benim. Dpo 8 için biraz düşük kalmış progesteron tutunmayı etkiliyor düşük olması. Belki de rahim tam kalınlaşmıyordur ve döllenme olsa dahi hiç tutunamadan düşüyordur ve bu durum testlere yansımayabilir

Evet canım hamilesin hayırlı olsun sağlıcakla kucakla inşallah
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese en hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin o kadar şaşkınım ki eşim hele ilk kez onu bu kadar bocalarken gördüm yani heyecandan ne yapacağını bilemedi dün hastaneye giderken hep toplu taşımaları karıştırdı heyecandan ben anne oluyorum ama o sanki daha çok anne oluyor gibi ahahahahahshd valla harp bi duygu herkese dua edicem

Bilirim o ilk öğrendiğin zamandaki bocalamaları heyecanları Rabbim nasip etsin hepimize

Mantıklı balım bakalım hekime soracağım bunu zaten ilaç tedavisinde progesteronda veriyorlar heralde destekler en azından

Bende bugün çatladı mi die kontrole gittim yumurtalar çatlamış pregesteron basladi cumartesi veya Pazar günü çatlamış olabilir dedi 27/29 Aralık gibi kan testi yaptır dedi hayırlısı bakalım
Merhaba nasıl ilerlediniz ilaç ne kullandınız ilk kez mi oluyor ilaç tedavisi merak ettim bende ilk kez kullanacağım da :)

Merhaba nasıl ilerlediniz ilaç ne kullandınız ilk kez mi oluyor ilaç tedavisi merak ettim bende ilk kez kullanacağım da :)
Evet ilk tedavim seneler öncesini saymazsak adetin 5. Günü sabah akşam 1adet klomen kullandim 5 gün boyunca 10 aralikda 13/15/15 sağda üç yumurta oldu 12 aralikda 16/17/19 mm olmus boyutları catlarma iğnesi vermedi gün aşırı ilişki dedi bugünde çatladı mi die kontrole gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…