- 14 Haziran 2023
- 8.476
- 8.171
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #4.461
Aynen yaklaştı adet olacak gibiyim ama bel ağrım falan başladı bugünSenin de çok yaklaşmış canım. Çok heyecanlı hadi inşaAllah
Çok sağ olun darısı sağlıkla en kısa zamanda size olsun inşallahÇok sevindim hayrlı olsun. inşaAllah sağlıkla büyüsün sağlıkla da kucağınıza alın
Bazı belirtiler çok ortak zaten. Onlara dayalı birşey düşünmek sağlıklı olmuyor. Artık regl günü gelmezse sonrasında test ordan da kana inşaAllah. Bazı kişiler var bilhassa dört gözle haberini beklediğim sen de onlardansın canımAynen yaklaştı adet olacak gibiyim ama bel ağrım falan başladı bugün
Merhaba hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim sağlıkla gelsin bebişinizKızlar inanamıyorum hamileymisim
İnşallah güzel haberlerinizi alırız 10 gün sonraEvet ilk tedavim seneler öncesini saymazsak adetin 5. Günü sabah akşam 1adet klomen kullandim 5 gün boyunca 10 aralikda 13/15/15 sağda üç yumurta oldu 12 aralikda 16/17/19 mm olmus boyutları catlarma iğnesi vermedi gün aşırı ilişki dedi bugünde çatladı mi die kontrole gittim
İnşallah bir süpriz yaparBazı belirtiler çok ortak zaten. Onlara dayalı birşey düşünmek sağlıklı olmuyor. Artık regl günü gelmezse sonrasında test ordan da kana inşaAllah. Bazı kişiler var bilhassa dört gözle haberini beklediğim sen de onlardansın canım
Sağ olun teşekkür ederim, temmuz ayından beri deniyoruz bu ay nasip oldu. Evet kendiliğinden oldu ama inositol OMEGA 3 ve d vitamini kullandım inositolun ikinci paketi bitmedi daha ve hayıt ekstrasi kullandım sadece 7 gün ama. Belirtilerim çok fazla karın ağrım oldu, ben üşüttüm sandım ama meğer yerleşme ağrılaymis ve bata iki gün kala leke gördüm devamı da gelmedi. İnşallah detaylı bir şekilde yazacam zaten. En kısa zamanda sağlıkla size de nasip olsunMerhaba hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim sağlıkla gelsin bebişinizKaçıncı denemenizde ve kendiliğinden mi oldu? Belirtiniz var mıydıı
İnsAllah canim hepimiz alalim güzel haberlerİnşallah güzel haberlerinizi alırız 10 gün sonraİlaçlar vs ne kadara mal oldu size?
Aa muayene ücreti mi yüksek kaç kere gittiniz ki hepsine yeni kayıt mı açtılarİnsAllah canim hepimiz alalim güzel haberlerKlomen 285 progesteron 285 özelde takip yaptırdım 10 bin verdim oraya da
Aminn çok teşekkür ederim sağlıkla kucaklayın bebişiniziSağ olun teşekkür ederim, temmuz ayından beri deniyoruz bu ay nasip oldu. Evet kendiliğinden oldu ama inositol OMEGA 3 ve d vitamini kullandım inositolun ikinci paketi bitmedi daha ve hayıt ekstrasi kullandım sadece 7 gün ama. Belirtilerim çok fazla karın ağrım oldu, ben üşüttüm sandım ama meğer yerleşme ağrılaymis ve bata iki gün kala leke gördüm devamı da gelmedi. İnşallah detaylı bir şekilde yazacam zaten. En kısa zamanda sağlıkla size de nasip olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sonuç nedirHayırlı olsun sizin adınıza çok sevindimm bende en son 14 -20 eylülde adet oldum 23 ekimde eşim yurt dışından geldi o ay adet olmam gereken zamanda sadece 2 gün çok açık pembe renk geldi kasımda adet olmadım yani tam 2 aydır adet görmedim bu süreçte 3-4 kere kaset test yaptım hepsi negatifti sizin bu örneğiniz bana umut oldu kalktım gittim bu sabah beta testi verdim
Tebrikkk ederimmmmKızlar inanamıyorum hamileymisim
Aminn çok teşekkür ederim sağlıkla kucaklayın bebişinizi
Teşekkür ederim kızlarTebrikkk ederimmmm
Benimde 3 gün kaldı dpo 11 test negatifAy kızlar afedersiniz sürekli bir ıslaklık hissediyorum galiba adet olucam ben 3 gün kaldı bata
Ovulasyon takibi 1 aylık süreyi kapsio 10 bin ben buraya aslında doktora fikir danışmak için gitmiştim birden tedaviye başlamış buldum kendimi ondan böyle oldu yoksa bu takibi devlette de yaptırabilirsin boşuna para vermiş olmassinAa muayene ücreti mi yüksek kaç kere gittiniz ki hepsine yeni kayıt mı açtılar
Bana progestan fitil verdi kuzum doktor bu akşamdan itibaren yatmadan önce 2 fitil arka arkaya koy dediProgesteron kullanan varmı arkadaşlar nasıl kullanıosunuz
ben fitil olarak kullanıyordum önceki gebeliğimde vajinal sabah akşam 1 tane olarak daha sonra yeterli gelmeyince dr iğne olarak günlük vermiştiProgesteron kullanan varmı arkadaşlar nasıl kullanıosunuz
Amin canım, hepimizin sorunları birer-birer giderilsinAskim sanırım bunun için 21. Gün progesteron bakılıp fitil veya ilaç veriliyor tutunmayı desteklesin rahimi kalınlaştırsın diye, evet insan sebepsiz kelimesindense bir sebep bulmayı çok istiyor seni çok iyi anlıyorum inşallah yaşadığın bu aydınlanma gebeliğine sebep olsun
Doğru haklısın en sağlıklısı ne erken ne de geç yumurtlama... şimdi tahlil sonuçlarımı göstericem de bakalım ne diyor doktor. Valla burada hamile kadınları küçük bebişleri görüyorum da içim kan ağlıyor artık dayanamıyorum çok acı çekiyorum umudumu da kaybediyorum ama zorla ayakta durmaya çalışıyorumGüzel bir bakış açısı buna ek yumurtalamaya da dikkat edilmesi gerekiyor. Benim bir keresinde Eylül 1 de reglim bitti 4 te ovülasyonda pik gördüm yeni yeni takviyelerle artık 12 13. günü vs görüyorum buna da dikkat et canım sor bi doktora ne diyor bizi de bilgilendir.
Ay ay ay bu süper bir habeeeerrr tebrik ederim sağlıkla büyüsünKızlar inanamıyorum hamileymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?