Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Aynen yaklaştı adet olacak gibiyim ama bel ağrım falan başladı bugün
Bazı belirtiler çok ortak zaten. Onlara dayalı birşey düşünmek sağlıklı olmuyor. Artık regl günü gelmezse sonrasında test ordan da kana inşaAllah. Bazı kişiler var bilhassa dört gözle haberini beklediğim sen de onlardansın canım

İnşallah güzel haberlerinizi alırız 10 gün sonra İlaçlar vs ne kadara mal oldu size?

İnşallah bir süpriz yapar bende arada eski arkadaşlarıma bakıyorum ne yapıyorlar diye hepsi de çoluğa çocuğa karıştı bazıları ikinciye hamile bile kaldı onlarla da çok şey paylaştım aynı yolda yürüdüm bir tek ben kaldım inşallah nasip olur ve kalpten isteyen herkese

Merhaba hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim sağlıkla gelsin bebişiniz Kaçıncı denemenizde ve kendiliğinden mi oldu? Belirtiniz var mıydıı
Sağ olun teşekkür ederim, temmuz ayından beri deniyoruz bu ay nasip oldu. Evet kendiliğinden oldu ama inositol OMEGA 3 ve d vitamini kullandım inositolun ikinci paketi bitmedi daha ve hayıt ekstrasi kullandım sadece 7 gün ama. Belirtilerim çok fazla karın ağrım oldu, ben üşüttüm sandım ama meğer yerleşme ağrılaymis ve bata iki gün kala leke gördüm devamı da gelmedi. İnşallah detaylı bir şekilde yazacam zaten. En kısa zamanda sağlıkla size de nasip olsun

Aminn çok teşekkür ederim sağlıkla kucaklayın bebişinizi

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sonuç nedir

Aa muayene ücreti mi yüksek kaç kere gittiniz ki hepsine yeni kayıt mı açtılar
Ovulasyon takibi 1 aylık süreyi kapsio 10 bin ben buraya aslında doktora fikir danışmak için gitmiştim birden tedaviye başlamış buldum kendimi ondan böyle oldu yoksa bu takibi devlette de yaptırabilirsin boşuna para vermiş olmassin

Amin canım, hepimizin sorunları birer-birer giderilsin rahim kalınlığı ile ilgili doktorlar hiç yorum söylemediler ama progesterona da baktırmadım hiç. Birazdan kontrole giricem bakalım.

Doğru haklısın en sağlıklısı ne erken ne de geç yumurtlama... şimdi tahlil sonuçlarımı göstericem de bakalım ne diyor doktor. Valla burada hamile kadınları küçük bebişleri görüyorum da içim kan ağlıyor artık dayanamıyorum çok acı çekiyorum umudumu da kaybediyorum ama zorla ayakta durmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…