Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar inanamıyorum hamileymisim
Günaydınnnn. Ayyy Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsinn. Sağlıklı bir gebeliğin olsun inşaAllah. Vallahi seni tanımadığım halde çok sevindim. Darısı burda ve diğer isteyen hepimizin başına. Ama senin hamile olduğunu biliyordum içimden bi his hep hamile diyordu. Allahımm çok güzel duygu ya maşaAllah. Daha yeni galiba bir de benzer durumlarımız oldu ben de bu haberi alayım yarın ya da cuma lütfen lütfen lütfen Allahımm

Vignette bunlardı belirtilerii

Ayy kuzum çok sevindim darısı başımıza belirtilerin neydii
Amin canım amin bu ay o güzel haberi alacaksın gör bak senden çok ümitliyim bol dua edecem sana. Canim belirtilerim çok fazla karın ağrım vardı dpo 9 da beni uykudan uyandıran bir ağrıydi kendimi doğrultamiyordum bile ve bu ara ara devam etti sabah göğüslerime baktım dokundum hassasiyet hala varmış koltuk altıma doğru atan bir ağrı da. Bir kendime geleyim hepsini tek tek yazacam inşallah son lekenme olayını da biliyorsun zaten. İnşallah sana da nasip olur beraber beklerizz

Canimm sana sarılmak istiyorum şu an. Çok güzel ve değişik bir duygumus 4.30 gibi çıktı eşimi uyandırdim sarıldık ben ağladım o güldü. Allah'ım size de nasip etsin süreç benziyor seninle o güzel haberi sen de vereceksin inanıyorum

Aminn Allah razı olsun. Dua et lütfen yani bakalım lekelenme olayı dikkatimi çekti baya bu ay çünkü ilk defaydı. Onun dışında pekte bir belirti yok. Nasipp zaman hızlı geçse de ben de var mı yok mu bilsemm

Ayy canım benim ya sağlıkla kucağına al inşallah çok çok sevindim gerçekten

İnşallah canım kan verme imkanın varsa direkt ver bat günü bence. Leke olayı cidden belirtilmiş benim leke dündendir yok gibi ama hâlâ peçeteye sildikce losyon kivaminda mi desem yumurta akı gibi mi desem akıntı oluyor ve biraz renkli bakalım ilk fırsatta kendi doktorume gidecem hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…