- 14 Haziran 2023
- 7.978
- 7.606
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
Ovu testin pike çok yakın. Gebelik testi denedin mi kuzumAteş takibi
36.3
36.5 Pik günü
36.2 Çatlama 10 Kasım
36.4 dpo1
36.2 dpo2
36.3 dpo3
36.5 dpo4
36.5 dpo5
36.7 dpo6 1.30 saat geç
36.5 dpo7
36.7 dpo8
Döngümün 37. Günündeyim. Sizce umut var mı? Dünkü ovülasyon testimi de ekleyeyim
Yok aşkım bugün dpo8 henüz çıkmaz. Bugünde ovü yapıcam inşallah koyu olurOvu testin pike çok yakın. Gebelik testi denedin mi kuzum
Bide şu var, korunma şekli geri çekilme "ay korunurken olduuuuuğğuuu" kafayı yiyecem geri çekilme korunma yöntemi değildiren en böyle duymaktan haz etmediğim cümle ise şu : ay hiç beklemiyorduk , aklımızda yoktu birden oldu .
Korunmuyorsan denemiyorduk demiceksin
Ay ben niye 9 saydım yaYok aşkım bugün dpo8 henüz çıkmaz. Bugünde ovü yapıcam inşallah koyu olur
Bence erken değil yumurtlama kesin ise değildop 16 ya kadar olmazsan yenile yine. dop 12 erken ya
Aşkım işte dün ateşim dip oldu (36.5) yerleşme olduğunu düşünüyorum. Dün çok ateşlendim gün içinde fırladı ateşim sabahta ölçtüm 36.7 geldi 2 derece yükseldiAy ben niye 9 saydım yayaparsan buraya da at bakalım. Ateş hala yüksek mi
Hmm anladım evet olabilir hadi bakalım inşallah yüksek seyreder ateşin güzel haberini alırız. Ovu testi ne zaman yapıcaksınAşkım işte dün ateşim dip oldu (36.5) yerleşme olduğunu düşünüyorum. Dün çok ateşlendim gün içinde fırladı ateşim sabahta ölçtüm 36.7 geldi 2 derece yükseldi
İnşallah kuzum akşam 20.30 gibi yaparım dünde öyle yapmıştımHmm anladım evet olabilir hadi bakalım inşallah yüksek seyreder ateşin güzel haberini alırız. Ovu testi ne zaman yapıcaksın
Tamam canım haber edersin yapıncaİnşallah kuzum akşam 20.30 gibi yaparım dünde öyle yapmıştım
Anaaa nryyy doğdu muu bebişiBenim hepsinden haberim varnryy bebişi büyütüyor, hayalimkızım da benim gibi aynı devam ediyor denemeye
Yok yok hahah karnında büyütüyorAnaaa nryyy doğdu muu bebişi
Haa öylemi doğdu sandımYok yok hahah karnında büyütüyor
Haifa nasıl acaba onu da merak ediyorumYok yok hahah karnında büyütüyor
İyiyim bebiş şükür bugüne
Bilgim yok ondanHaifa nasıl acaba onu da merak ediyorum
Siz baya yakınmışsınız desene doğumlar arka arkaya olacak sağlıcakla inşallah. Bende iyiyim ya ne olsun. Tam korunma değil, şöyle bir ilaç var doğum kontrol değil ama genelde kullanırkende hamile kalmıyorsun çok çok nadir hamile kalan adeti falan düzenliyor işte. İlaç bitti adet olmam lazım hala olmadım pazar günü bir kerelik lekelenmem oldu adet olacam sandım ama o da kesildi bekliyorum öyleİyiyim bebiş şükür bugünesen nasılsın ? Nryyy ile aramızda 3 hafta var nerdeyse şükür onunda yolunda her şey @hayalimkzm da denemelere devam ediyor sen ne alemdesin ? Geçen korunduğunu okudum sanki yanlış hatırlamıyorsam
Ay haifa ne yaptı acaba en son rahim kalınlaşması için tedavi görüyordu iletişimdeydik onunla sonra banlandıBenim hepsinden haberim varnryy bebişi büyütüyor, hayalimkızım da benim gibi aynı devam ediyor denemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?