Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ovu testin pike çok yakın. Gebelik testi denedin mi kuzum

en en böyle duymaktan haz etmediğim cümle ise şu : ay hiç beklemiyorduk , aklımızda yoktu birden oldu .
Korunmuyorsan denemiyorduk demiceksin
Bide şu var, korunma şekli geri çekilme "ay korunurken olduuuuuğğuuu" kafayı yiyecem geri çekilme korunma yöntemi değildir

Ay ben niye 9 saydım ya yaparsan buraya da at bakalım. Ateş hala yüksek mi
Aşkım işte dün ateşim dip oldu (36.5) yerleşme olduğunu düşünüyorum. Dün çok ateşlendim gün içinde fırladı ateşim sabahta ölçtüm 36.7 geldi 2 derece yükseldi

Aşkım işte dün ateşim dip oldu (36.5) yerleşme olduğunu düşünüyorum. Dün çok ateşlendim gün içinde fırladı ateşim sabahta ölçtüm 36.7 geldi 2 derece yükseldi
Hmm anladım evet olabilir hadi bakalım inşallah yüksek seyreder ateşin güzel haberini alırız. Ovu testi ne zaman yapıcaksın

A aydk canısı nasılsın bebiş nasıl iyisiniz inşallah banları hala açılmayan kızlardan haber alıyor musun ne durumdalar merak ediyorum. Haifa nryyy hayalimkızım falan işte

A aydk canısı nasılsın bebiş nasıl iyisiniz inşallah banları hala açılmayan kızlardan haber alıyor musun ne durumdalar merak ediyorum. Haifa nryyy hayalimkızım falan işte
Benim hepsinden haberim var nryy bebişi büyütüyor, hayalimkızım da benim gibi aynı devam ediyor denemeye

İyiyim bebiş şükür bugüne sen nasılsın ? Nryyy ile aramızda 3 hafta var nerdeyse şükür onunda yolunda her şey @hayalimkzm da denemelere devam ediyor sen ne alemdesin ? Geçen korunduğunu okudum sanki yanlış hatırlamıyorsam

Siz baya yakınmışsınız desene doğumlar arka arkaya olacak sağlıcakla inşallah. Bende iyiyim ya ne olsun. Tam korunma değil, şöyle bir ilaç var doğum kontrol değil ama genelde kullanırkende hamile kalmıyorsun çok çok nadir hamile kalan adeti falan düzenliyor işte. İlaç bitti adet olmam lazım hala olmadım pazar günü bir kerelik lekelenmem oldu adet olacam sandım ama o da kesildi bekliyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…