Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Amin canım sende sağlıkla kucağına al inşallah

İlk sayfada da belirttiğim gibi beni etiketleyin lütfen arada kaynıyor yoksa çok mesaj olunca. Bence birkaç gün testle takip et daha sonra kan verirsin. İnşallah bu bebişini sağlıcakla kucağına alırsın canım

Kuzum benim seni etiketlemiştim aslında da olabilir görmemiş olabilirsin problem değil doğrudur ya çok mesaj olunca sen de haklısın hangi birine yetişirsin ki öyle yapacağım zaten canım benim cuma günü tekrarlayacağım testi ona göre pazartesi günü nasip olursa kan vereceğim zaten öyle topigin hayırlı uğurlu olsun bu arada

Ben ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum ve silik malesef , ovulasyonda pik görmemek bir şey ifade eder mi BAT a 4 gün var
Yani herkes ovulasyonda pik görüyormu gebelik pozitif olduğunda

Ben ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum ve silik malesef , ovulasyonda pik görmemek bir şey ifade eder mi BAT a 4 gün var
Yani herkes ovulasyonda pik görüyormu gebelik pozitif olduğunda
Ben 2 gebeliğimde de gördüm. Ama bata varmış bence yapmaya devam et.

Merhaba bence ovulasyon testi fena halde umut veriyor dpo 9 dan itibaren aslında başlayabilirsiniz bence testlere
Abooo pik bu kesinlikle gebelik testi yapmalısın
Civcivimmm dpo 9 oldu hadi patlat bir erken gebelik güvenilir marka olsun ama dikkat et
Bence de gebelik yap bakalım kuzum
Kızlar yaptım varla yok gibi bir şey emin değilim Predictor early. Anlaşılsın diye biraz oynadım burada kalite düşüyor

ailemde çok fazla ikiz var babam bile üçüz umarım ikizdir beni heycanlandırdın İlk gebeliğimde 18 haftada kaybetmiştim bir korku var içimde haliyle ama bu söylediğin çok mutlu etti beni teşekkür ederim
Evet testleriniz çok koyu ikiz gebelik ihtimali var

Bence normal benim dpo 9 da predictor çoook silik zor görünen bir cizgi gibiydi ama kan negatifdi. Dpo 11 de kanda çıktı anca.

Merhaba benim için mi dediniz bende dpo9um sizce var mıdır ? Dün ovülasyon aynı renkteydi ikisi de
Evet . Yorumla yapamamışım kusura bakmayın :) Benim ovulasyon testlerim anca dpo 12 de koyulasmaya baslamıstı. 2 gün daha bekleyin bence netleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…