Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ayyy öylemi kusura bakma o zaman kuzum kaçırdım demek çok özür dilerim. Cuma günü güzel haberlerini bekliyorum inşallah çok güzel nir çift çizgi getirirsin bize. Teşekkür ederim inşallah kendi topiğimden hamiş olarak ayrılırım

Benim sonucu bendr merak ediyorum kuzum
Ama beklemeye karar verdim cuma günü adet günüm zaten olmazsam yaparım diye düşündüm hem testde alamadım zaten

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var uygulamaya göre bat 26 Kasım ama benim adetim çoğu zaman 28. Günü Geçmedi düzensiz yani sabredemiyorum ve evde hiç testimde yok köyde yaşıyorum ilçe 15 dakika falan bir bahane bulup acile mi gitsem siz nasıl sabrediyorsunuz ve döngümün 21. günü bugün

Eklentiler

• IMG_2921.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Aşkım artımed gebeliği almadım ovüsübü almak zorunda kaldım çünkü ben adet beklerken akıntılarımdan şüphelenip eczaneden aldım gecesine piki yakaladım şans eseri yani. Oyüzden artımed ile devam etmek durumunda kaldım

Ovüsünde sıkıntı yok zaten belli ki iyiymiş de diyelim bir iki güne inşaAllah

Merhaba bana mı dediniz acaba ? Şöyle ki testlerimi paylaşayım ilki dpo6-7-8 baya koyulaştı git gide fakat bugün dpo9 neredeyse negatif yani pozitif diyemeyiz şuan anlamadım neden oldu böyle

Eklentiler

• IMG_7657.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 10
  • 082B3B2D-CAFD-44AC-8A50-2A2ACC9F7290.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_7678.webp
    126,7 KB · Görüntüleme: 11
İnşallah kuzum benim İnşallah sen de buradaki isteyen herkesle hamile kalır o güzel çift çizgileri görür sağlıkla ilerler ne kusuru aşk olsun söyleme öyle olabilir insanlık hali hiç problem değil canım benim

Kızlar dpo 10 birde siz bakın istedim test awox

Eklentiler

• 2E96B278-56D7-4972-A3BD-4FFB294BBB54.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 6
  • 2B84238A-196C-4379-9ADC-265CB78124B5.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…