Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Sizin BAT ne zamandı
Düzensiz benim adetlerim günü belli olmuyor. Ama sat 14 ekimdi uygulama bat ı 15 ekim gösteriyordu. 4 kasım pik, 5 kasım yumurtlama olunca ben üzerine +14 koyup 18-19 u gibi adet bekliyordum. 14. kasım kan negatifti. 16 kasım 28,6 beta ile ilk pozitifi aldım kanda.

Perşembe yumurta geliştirici için famera kullanmaya başladım bugün kontrole gittim solda 11 m sağda. 14 mm lik yumurta var cuma tekrar bakalım dedi 5 günde bu kadar büyümesi normal mi daha mı çok gelişmesi lazım bir de rahim duvarın 4 milim dedi kalınlaştırmak için estrofem verdi sizce bu ay gebelik tutar mı

Negatif derken kaçtı acaba ? Yani predictör ne ölçtü ki acaba ? Görüntüsü var mıydı testin rica etsem yükleyebilir misiniz ?

Negatif derken kaçtı acaba ? Yani predictör ne ölçtü ki acaba ? Görüntüsü var mıydı testin rica etsem yükleyebilir misiniz ?
Cuma yok resim maalesef ama cumartesi ilk idrarla bu sekilde. Cuma <2 seklindeydi sonuc. Hamilelik icin benim kan sonucumda 0-5.3 gebe olmayan yaziyordu.

Bereketli bir sabah olmuş maşaAllah tüm çizgi görenleri tebrik ediyorum güzellikle, kolaylıkla tamamır gebelikleri inşaAllah ovulasyon testinde pik görmediği halde gebe olanlar var olduğu gibi pik görüp regl olanlar da var kittenlove .
Pcos olanlarda ovulasyon testi umut verip sonrasında hayal kırıklığına uğratabilse de predictor testi bence heyecanlanmaya değer Civcivimmm
Sanırım yakın zamanda güzel haberler devam edecek...
marmelad01 tekrar test yaptın mı? Senin sonucu da gerçekten merak ediyorum...

Ay inşallah gelir yaaa bende ovüye pek güvenemiyorum da bu gölge biraz heyecanlandırdı bakalım

Pozitif görenleri tebrik ediyorum sağlıkla bebeklerinizi kucaginiza alırsınız inşallah benim dpo 13 oldu yine negatif çıktı bu sabah psrogestan fitili bırakıp adeti geciken var mı hangi gün oldunuz acaba

Ay inşallah gelir yaaa bende ovüye pek güvenemiyorum da bu gölge biraz heyecanlandırdı bakalım
İnşaAllah predictor bence belli de çıkmış. Yine predictor ya da awox ve laboquick deneyebilirsin canım. Artımed hiç alma bence gerçekten kötü bir test. Doğru söylemesi bile durmuş saat gibi geliyor bana... Artık hergün çizginin koyulaştığını görürüz İnşaAllah

Ben ortalama 3 aydır deniyorum ve her reglden bir kaç gün önce ovü testi deniyordum yine burada okumuştum pozitif çıkanlar oluyor diye her ay silik çizgi çıkarken bu ay bat 3 gün varken ilk 5 dakikada olan sonuç buydu ve şüphelenip gebelik testi yaptım onda da pozitif gördüm kan sonucu çıkmadı hala teyit edilmedi ama bugün ki testimde düne göre iki dakikada oldukça koyu çıktı uzun lafın kısası seninde ovülasyon testlerin pik boyutundaysa eğer gebe olma ihtimalin yüksek

Eklentiler

• 7224C952-2027-49DE-9947-FD7906A4C99E.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 12
Belirtilerin neydi canım bu arada hayırlı olsun

Rahim kalınlaşmasi için nar suyu çok öneriliyor bu süreçte bol bol içebilirsiniz, inşallah gebelik oluşur sağlıklı bir şekilde

Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah .Ben her ay yumurtlamadan sonra regl olana kadar kasık ağrısı ani batmalar hissederdim kramplar olurdu bu ay yok çok hafif birşey var ve bat5 ve ya 6 gün vardı emin değilim bıçak batar gibi bir kaç kez göğüslerime sancılar girdi ve ucları canımı yakacak kadar olmasada hassaslar

Ama şunu diyebilirim ki her gebelik farklı aynı kişinin yaşadığı gebelikler bile farklı ilk gebeliğimden battan 5-6 gün önce ilk lekelenmeyle başlayan kanamalarım olmuştu ve kıyafet giyince bile göğüslerime değmesi canımı yakıyordu bu sefer yerleşme kanaması ufak bir leke bile olmadı henüz

Akıntı ne durumdaydı

Her zamanki gibi regl öncesi olan hafif beyaz gibi bir akıntı bu her ay olur bende o yüzden birazda kanda da görmeyi bekliyorum gebeliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…