- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.141
dpo 14 ve bugün regl oldum beni de gunceller misin canım sat 20 Kasım bat 17 aralıkBen foşur foşur regl oldum. İlk gün bu kadar yoğun olmazdı, uyurken hissettim aktığını o derece yoğun. Şuan uykumdan uyanıp yazıyorum. Neyse hayırlısı klomen kullanıcam zaten
Sat 20 kasım
Bat 20 aralık
Kendimi güncelliyorum. İnşallah Rabbim yeni yıla hamiş girmeyi nasip eder hepimize
Sabah ilk ısrarla yapınMerhabalar.
Dpo 10. Gün bugün. İnnovita erken gebelik testi yaptım. Sonuc negatif.
Çatlatma iğnesi mi yaptıracaksınız ilişki mi önerdi doktorKızlar kızlar doktora gıttım 17 mm ve 14 mm yumurta gelişmiş dongunun 12. gunu normal dedi 24 kasıma kadar ılıskı yasagı koydu 24unde tekrardan gıdecegım çatlama durumuna bakacak herhalde. poliple ılgılı de bir yorum yapmadı:) klomen kullanmıştım.
Ateş takibi36.5 ve altı oldu mu adet oluyorum ben, dün ve öbür gün 36.0dı anladım adet olacağımı. Hamile kaldığım ay 36.8-37.2 arası seyrediyordu ordan anlamıştım
Dpo10Dpo kaçç
Noldu canımKızlar ben çok bunaldım ya cinnet geçiricem artık galiba. Adet olayım kurtulayım diyorum daha 11 gün var
Dil altından canım. Önce dil altından ölçüyorum sonra da koltuk altından deniyorum aynı çıkıyorAteşini nasıl ölçüyorsun aşkım
Seninki yüksek ilerliyor canım adet yaklaştıkça belli olurAteş takibi
36.3
36.5 1 Pik günü
36.2 Çatlama 10 Kasım
36.4 dpo1
36.2 dpo2 üşüme
36.3 dpo3
36.5 dpo4
36.5 dpo5
36.7 dpo6 1.30 saat geç
36.5 dpo7
36.7 dpo8
Ölçemedim dpo9
36.7 dpo10
Benimki nasıl canım
Benim beklenen adet tarihim 21 kasım dün verdiğim kan 406 çıkmış çok şükür yarın yine kan verip artışa bakacağım ve bir aksilik olmadıkca 6. Haftaya kadar muayne olmak istemiyorum dayanabilirsem.18-19 değerlendirilen günler. Bugün 20si. Siz hangi aşamadasınız? Durumlar nasıl
Tebrik ederimmm. Ne güzel bu rakamları görebilmek. Artışları da sağlıklı olur inş.Benim beklenen adet tarihim 21 kasım dün verdiğim kan 406 çıkmış çok şükür yarın yine kan verip artışa bakacağım ve bir aksilik olmadıkca 6. Haftaya kadar muayne olmak istemiyorum dayanabilirsem.
Teşekkür ederim inşallahTebrik ederimmm. Ne güzel bu rakamları görebilmek. Artışları da sağlıklı olur inş.
Çok şükürBenim beklenen adet tarihim 21 kasım dün verdiğim kan 406 çıkmış çok şükür yarın yine kan verip artışa bakacağım ve bir aksilik olmadıkca 6. Haftaya kadar muayne olmak istemiyorum dayanabilirsem.
İkinci gebeliğim ilk gebeliğimi reglden 5 gün önce şiddetli ağrılar ve lekelenme ile acile gidip öğrenmiştim 18 hafta sürdü ve hep şiddetli kanamalarla geçti en son aniden doğum başladı ve malesef kaybettimÇok şükürİlk gebelik mi? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, gönlünüze göre olsun her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?