Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Civcivimmm şimdi baktım da aşırı doğru bir tespit yapmış

Bende hep bunu düşünüyorum acaba iki gebelik arasındaki belirtiler farklı kı olur aynı mı olur diye. Farklı oluyormuş. Benim de daha önce erken doğumum var 28 haftada ikiz. Doğumdan sonra 2.5 sene geçti hala uğraşıyorum gebelik olmadı ve her ay ilk gebeliğimdeki belirtileri arıyorum o belirtiler olmazsa direk negatif gözüyle bakıyorum

Evet ben şuana kadar bir kanama ve ya lekelenme görmediğim için hamile olduğuma inanamıyorum testlerim hep pozitif çıktı ilk idrarla olmayanlar bile ama kanda görene kadar bir acaba hep vardı bu aşkam nasipse ikinci kanı vericem ilki sağlık ocağında vermiştim ama çok büyük bir fark olmaz sanırım

Allah bağışlasın inşallah olur yine gebeliğin Allah gönlüne göre versin

Aynı laboratuvar olması daha iyi olur canım

Üç aşağı beş yukarı fark olur ama uç noktalar olmaz diye düşünüyorum. Sonuçların çıkınca bizi de haberdar et inşallah çok güzel yükselmiştir

Kızlar eşim rüyasında, benim ondan gizli korunduğumu görmüş, eşimde öğreniyormuş. Çok kötü oldum dedi ne anlama geliyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…