- 8 Mart 2025
- 426
- 122
- 18
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.441
Ayyy dedim sana cok belli çizgi varrrrr
Çok heyecanlandım inşallah sağlıklıdır yaaAyyy dedim sana cok belli çizgi varrrrr
Günaydın pozitif duruyor net şekilde. Ama beni korkutan regl gördüğünüzü söylemeniz. İnşallah yerleşmedir siz regl sanmışsınızdırKızlaaaarrrr hadi uyanın gelin yaaaa
İnşallah ve kesinlikle kimyasal değil çok belirgin çünkü bugünkü dune göreÇok heyecanlandım inşallah sağlıklıdır yaa
Evet regl olmam beni de korkutuyor doğrusu ama dünden bugüne koyulaşmış olması da umut vaad ediyor. Bakalım bugün alabilirsem test alıcam yine çizgi çıkarsa kan veririmGünaydın pozitif duruyor net şekilde. Ama beni korkutan regl gördüğünüzü söylemeniz. İnşallah yerleşmedir siz regl sanmışsınızdırKan vermeyi ne zaman düşünüyorsunuz güzel haberlerle gelmenizi istiyorum
Günaydın kuzum nasılsın test yaptinmi naptın merak ettim senide bende dayanamadım pazartesi yi bu sabah test yaptım hemen bu şekilde çıktıDeğil mi her ay düzenli adet olup gebeliğini tesadüfen 3-4 aylık öğrenen çok var. Amin inşallah
Aynen bugünkü baya belirgin ve direk çıktı inşallah canım inşallah sağlıklıdırİnşallah ve kesinlikle kimyasal değil çok belirgin çünkü bugünkü dune göre
Seninki de baya koyulaşmış canım hayırlı olsun benim testim de böyle alttakini bugün yaptımGünaydın kuzum nasılsın test yaptinmi naptın merak ettim senide bende dayanamadım pazartesi yi bu sabah test yaptım hemen bu şekilde çıktı
Yaaaa çok mutlu oldum canım benim dilerim sağlıkla kavuşalim bebeklerimize yaaa çok sevindim kan ne zaman vereceksin evet direk bu şekilde çıktı daha çok sevindim ve daha çok emin oldum evet dedim hamileyimSeninki de baya koyulaşmış canım hayırlı olsun benim testim de böyle alttakini bugün yaptım
Ayy topiğin hamişleri çoğalıyor çok şükür. Bize de umut oluyorsunuz, kendimmiş gibi heyecanlanıyorum. İlk gebelik mi ve ne zamandır planlıyorsunuzEvet regl olmam beni de korkutuyor doğrusu ama dünden bugüne koyulaşmış olması da umut vaad ediyor. Bakalım bugün alabilirsem test alıcam yine çizgi çıkarsa kan veririm
Ya sabah sabah çok güzel haberler. Sizin bat ne zamanGünaydın kuzum nasılsın test yaptinmi naptın merak ettim senide bende dayanamadım pazartesi yi bu sabah test yaptım hemen bu şekilde çıktı
Ben hala inanamıyorum ya çok mutlu oldum ama regl olduğum için de çok korktum. Birkaç gün daha test yapmayı düşünüyorum olduğundan emin olup öyle kan verecem galiba. İnşallah sağlıcakla kavuşuruzYaaaa çok mutlu oldum canım benim dilerim sağlıkla kavuşalim bebeklerimize yaaa çok sevindim kan ne zaman vereceksin evet direk bu şekilde çıktı daha çok sevindim ve daha çok emin oldum evet dedim hamileyim
Ayyy benim hikayem çok uzun 6 senedir deniyorum daha önce erken doğumla ikizlerimi kaybettim ve doğumdan sonra 3 sene geçti tüp bebek dahi negatif oldu. Benim için gerçekten mucize şuan yaşadığım asla anne olamayacam diye düşünüyordumAyy topiğin hamişleri çoğalıyor çok şükür. Bize de umut oluyorsunuz, kendimmiş gibi heyecanlanıyorum. İlk gebelik mi ve ne zamandır planlıyorsunuz
Öncelikle başınız sağ olsunAyyy benim hikayem çok uzun 6 senedir deniyorum daha önce erken doğumla ikizlerimi kaybettim ve doğumdan sonra 3 sene geçti tüp bebek dahi negatif oldu. Benim için gerçekten mucize şuan yaşadığım asla anne olamayacam diye düşünüyordum
21 Kasım da olmam gerekiyordu ama ben belirtilerime dayanarak günüme 2 gün kala ogrendim kuzum gebeligimi yarında nasipse kan vereceğim darısı senin ve isteyen herkese nasip etsin RabbimYa sabah sabah çok güzel haberler. Sizin bat ne zaman
Teşekkür ederim hiç ama hiç beklemiyordum sadece içimde bir yerde hissetmiştim. İnşallah sağlıklıdır tek duam bu. Destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize siz olmasanız kiminle paylaşırdım ilk buraya yazdım zatenÖncelikle başınız sağ olsunRabbim beklettiğini gerçekten güzelleştiriyor ben çok şahit oldum. Hiç kaybetmeyin umudunuzu. Dualarımız da sizinle. Ablam da baya normal regl görmüştü hep hamileliklerinde. Nasıl anlamıyosun hamile olduğunu diye kızıyorduk :)) Hepsi de sağlık sıhhatle geldi dünyaya çok şükür. Sizin de böyle olsun
Amin kuzum amin sen stres yapma Allah'ın izniyle vardır ve sağlıkla gelecektir bebişin inşallah dua edeceğim senin içinBen hala inanamıyorum ya çok mutlu oldum ama regl olduğum için de çok korktum. Birkaç gün daha test yapmayı düşünüyorum olduğundan emin olup öyle kan verecem galiba. İnşallah sağlıcakla kavuşuruz
Aminn, gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin, sorunsuz geçsin hamileliğiniz inşallah21 Kasım da olmam gerekiyordu ama ben belirtilerime dayanarak günüme 2 gün kala ogrendim kuzum gebeligimi yarında nasipse kan vereceğim darısı senin ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Yaa mucizeler hep beklenmedik anlarda gelir zaten. Topikte mesajınızı gören bolca dua edecek sağlıklı olması için. Rabbim kabul etsin dualarımızı. Gelişmeleri bekliyor olacağım umutlaTeşekkür ederim hiç ama hiç beklemiyordum sadece içimde bir yerde hissetmiştim. İnşallah sağlıklıdır tek duam bu. Destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize siz olmasanız kiminle paylaşırdım ilk buraya yazdım zaten
Amin canım inşallah bende senin için edecemAmin kuzum amin sen stres yapma Allah'ın izniyle vardır ve sağlıkla gelecektir bebişin inşallah dua edeceğim senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?