Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlaaaarrrr hadi uyanın gelin yaaaa
Günaydın pozitif duruyor net şekilde. Ama beni korkutan regl gördüğünüzü söylemeniz. İnşallah yerleşmedir siz regl sanmışsınızdır Kan vermeyi ne zaman düşünüyorsunuz güzel haberlerle gelmenizi istiyorum

Evet regl olmam beni de korkutuyor doğrusu ama dünden bugüne koyulaşmış olması da umut vaad ediyor. Bakalım bugün alabilirsem test alıcam yine çizgi çıkarsa kan veririm

Değil mi her ay düzenli adet olup gebeliğini tesadüfen 3-4 aylık öğrenen çok var. Amin inşallah
Günaydın kuzum nasılsın test yaptinmi naptın merak ettim senide bende dayanamadım pazartesi yi bu sabah test yaptım hemen bu şekilde çıktı

Eklentiler

• IMG_20251123_074556.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 15
Günaydın kuzum nasılsın test yaptinmi naptın merak ettim senide bende dayanamadım pazartesi yi bu sabah test yaptım hemen bu şekilde çıktı
Seninki de baya koyulaşmış canım hayırlı olsun benim testim de böyle alttakini bugün yaptım

Eklentiler

• IMG_9911.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 12
Seninki de baya koyulaşmış canım hayırlı olsun benim testim de böyle alttakini bugün yaptım
Yaaaa çok mutlu oldum canım benim dilerim sağlıkla kavuşalim bebeklerimize yaaa çok sevindim kan ne zaman vereceksin evet direk bu şekilde çıktı daha çok sevindim ve daha çok emin oldum evet dedim hamileyim

Evet regl olmam beni de korkutuyor doğrusu ama dünden bugüne koyulaşmış olması da umut vaad ediyor. Bakalım bugün alabilirsem test alıcam yine çizgi çıkarsa kan veririm
Ayy topiğin hamişleri çoğalıyor çok şükür. Bize de umut oluyorsunuz, kendimmiş gibi heyecanlanıyorum. İlk gebelik mi ve ne zamandır planlıyorsunuz

Ya sabah sabah çok güzel haberler. Sizin bat ne zaman

Yaaaa çok mutlu oldum canım benim dilerim sağlıkla kavuşalim bebeklerimize yaaa çok sevindim kan ne zaman vereceksin evet direk bu şekilde çıktı daha çok sevindim ve daha çok emin oldum evet dedim hamileyim
Ben hala inanamıyorum ya çok mutlu oldum ama regl olduğum için de çok korktum. Birkaç gün daha test yapmayı düşünüyorum olduğundan emin olup öyle kan verecem galiba. İnşallah sağlıcakla kavuşuruz

Ayy topiğin hamişleri çoğalıyor çok şükür. Bize de umut oluyorsunuz, kendimmiş gibi heyecanlanıyorum. İlk gebelik mi ve ne zamandır planlıyorsunuz
Ayyy benim hikayem çok uzun 6 senedir deniyorum daha önce erken doğumla ikizlerimi kaybettim ve doğumdan sonra 3 sene geçti tüp bebek dahi negatif oldu. Benim için gerçekten mucize şuan yaşadığım asla anne olamayacam diye düşünüyordum

Öncelikle başınız sağ olsun Rabbim beklettiğini gerçekten güzelleştiriyor ben çok şahit oldum. Hiç kaybetmeyin umudunuzu. Dualarımız da sizinle. Ablam da baya normal regl görmüştü hep hamileliklerinde. Nasıl anlamıyosun hamile olduğunu diye kızıyorduk :)) Hepsi de sağlık sıhhatle geldi dünyaya çok şükür. Sizin de böyle olsun

Ya sabah sabah çok güzel haberler. Sizin bat ne zaman
21 Kasım da olmam gerekiyordu ama ben belirtilerime dayanarak günüme 2 gün kala ogrendim kuzum gebeligimi yarında nasipse kan vereceğim darısı senin ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Teşekkür ederim hiç ama hiç beklemiyordum sadece içimde bir yerde hissetmiştim. İnşallah sağlıklıdır tek duam bu. Destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize siz olmasanız kiminle paylaşırdım ilk buraya yazdım zaten

Amin kuzum amin sen stres yapma Allah'ın izniyle vardır ve sağlıkla gelecektir bebişin inşallah dua edeceğim senin için

21 Kasım da olmam gerekiyordu ama ben belirtilerime dayanarak günüme 2 gün kala ogrendim kuzum gebeligimi yarında nasipse kan vereceğim darısı senin ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Aminn, gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin, sorunsuz geçsin hamileliğiniz inşallah

Yaa mucizeler hep beklenmedik anlarda gelir zaten. Topikte mesajınızı gören bolca dua edecek sağlıklı olması için. Rabbim kabul etsin dualarımızı. Gelişmeleri bekliyor olacağım umutla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…