- 14 Haziran 2023
- 8.071
- 7.682
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.421
Ne düşüneceğimi bilemiyorum kafam çok karışık. Bende daha önce 2-3 kimyasal yaşadım hepsinde de adetle sıfırlandı değer. Varsa da inşallah sağlıklıdır yarın az çok belli olur diye düşünüyorumİnşallah kimyasal değildir benim kimyasalda düşük yaptım regl kanamam bitince bile iki üç gün pozitif çıktı beta hcg hemen düşmeyebiliyor. Umarım yerleşme çıkar sizin
Olumlu hissediyorum sizin için inşallah güzel sonuclar alırsınızNe düşüneceğimi bilemiyorum kafam çok karışık. Bende daha önce 2-3 kimyasal yaşadım hepsinde de adetle sıfırlandı değer. Varsa da inşallah sağlıklıdır yarın az çok belli olur diye düşünüyorum
Ben pek ümitli değilim ama inşallah öyledir çok garip bir durumOlumlu hissediyorum sizin için inşallah güzel sonuclar alırsınız
Evet garıp ama bu sitede neler okuduk neden güzel birşeyle sonuclanmasin inşallah gönlünüzdeki olurBen pek ümitli değilim ama inşallah öyledir çok garip bir durum
Değil mi her ay düzenli adet olup gebeliğini tesadüfen 3-4 aylık öğrenen çok var. Amin inşallahEvet garıp ama bu sitede neler okuduk neden güzel birşeyle sonuclanmasin inşallah gönlünüzdeki olur
Kesinlikle o yüzden umut hep varDeğil mi her ay düzenli adet olup gebeliğini tesadüfen 3-4 aylık öğrenen çok var. Amin inşallah
Tabiki ederim Allah umutlarını boşa çıkartmasın inşallah sen ve diğer tüm isteyenlere sağlıklı evlat nasip etsinAmin canım inşallah yanıltmıyordur sen hamilesin dua eder misin benim için
Dpo10 belirtim yok benimKızlar DPO 8 ve ya 9 da belirtileriniz var mı hiç benimle aynı olan var mı burada?
Haberlerini bekliyoruz canımYa bilmiyorum baya regl oldum aslında. Yarın ilk idrarla tekrarlıyım bakalım ne çıkacak
Yaaa galiba hamileyimHaberlerini bekliyoruz canım
Evet çift çizgiYaaa galiba hamileyimay elim ayağıma dolaştı. Alttakini az önce yaptım 2 dakikada böyle oldu, üstteki dünkü
Gördün mü kuzum testimiGünaydın
Kalbim yerinden çıkacak sankiiEvet çift çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?