- 9 Haziran 2025
- 1.801
- 1.570
- 48
- 27
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.581
Ateş takibine göre 4 gün var leke gün geldiKaç gün var bat
Adetlerin düzenli mi ateş takibini pek anlamadığımdan soruyorum adetlerin düzenliyse ve 5 gün önce geldiyse yerleşme olması çok yüksek inşallah öyledirAteş takibine göre 4 gün var leke gün geldi
Bu ateş ölçmenin olayını anlatır mısınGeç saat ölçümleri dikkate alma canım Max yarım saat önce ya da sonra doğru sayılıyor
Uyandıktan sonra 0.1 derece artıyor saat başı genellikle
Güzel gidiyor şuan inşAllah sonu da güzel olur
Askım sat 23 kasım bat 22 aralıkKullandıklarım;
D2d3
Myo inositol
Folat
Omega 3 (özellikle yumurta kalitesi için öneriliyor)
B12
Kacıncı doğal denemeydi?Ben de regli oldum kızlar. Sat 19 Kasım Bat 3 Aralık. Tahminlerim doğru çıktı. Tüp bebek tedavisine geçiyorum maalesef
Erkenden olur mu bilmiyorum ama sıcaklıktan da kararır normalde canım test yap istersenKızlar göğüs ucu kararması gebelik belirtisi olabilir mi ben çatlatma iğnesi vuruldum bugün yanı pazartesi 13.günüm göğüs uçlarım hassas ve acıyor uç kısımları karardı gebelikten olabilir mi
Kuzum anlattım ya sana beni kaale mi almıyorsunBu ateş ölçmenin olayını anlatır mısın
Şöyle yumurtlamadan sonra ateş yükseliyor ve adet gününe kadar yüksek oluyor. Adetden bir gün yada iki önce ateş düşerse adet olacaksın anlamına geliyor ama düşmeden yüksek devam ederse gebelikten şüpheleniliyor. Herkeste değil ama yerleşme düşüşü de olabiliyor. Yumurtanın döllenip rahme yerleştiği sırada ateş en düşük seviyesine ulaşıyor birkaç gün sürüyor ve birden yükseliyor. Bunu anlamak içinde düzenli takip etmek gerekiyor. Yumurtlamayı tespit etmek için de kullanılıyor
Ateşi ölçerken de sabah uyandığında yerinden kalkmadan dil altından ölçmek gerekiyor. Gün içinde koltuk altı vs başka bir yerden değil
Yok kızz gözümden kaçmış kusura bakmaKuzum anlattım ya sana beni kaale mi almıyorsun
Ben de deneyeyim bakalım garip bi kasık ağrım var daha adetime 10 gün gösteriyorKuzum anlattım ya sana beni kaale mi almıyorsun
Bazen stres geciktiriyor kafana takınca öyle oluyorBat 21 Kasımdı ama üç gün gecikti bu sabah regl oldum. Günlerdir testle yatıp kalktım ne ovülasyon ne erken gebelik ne normal gebelikse pozitifi görmedim ama niye geciktim diyordum ki bu sabah geldi. İlk denemeydi ve normalde asla gecikmezdim resmen ilk korunmasız ilişkimde denememle denk geldi.
Maalesef düzenli değil ateş takibi ve ovülasyon yaptım ovülasyona göre 14. Gün ateşe göre 11. Gün. Dün 36.6 ölçmüştüm bugün 36.7 ölçtüm henüz adet düşüklüğü yok hatta akşam üşüdüm sarımsı leke olmuştu çamaşırda adet gelecek heralde dedim ama düşmemiş ateşimAdetlerin düzenli mi ateş takibini pek anlamadığımdan soruyorum adetlerin düzenliyse ve 5 gün önce geldiyse yerleşme olması çok yüksek inşallah öyledir
İlk defa yapacaksan adetle başlamak daha doğru olur. Bide düzenli hergün ölçmen gerekBen de deneyeyim bakalım garip bi kasık ağrım var daha adetime 10 gün gösteriyor
Evet daha rahat bir şekilde devam etmek lazım biraz da fazla kilom var 7-8 kilo kadar ondan da olabilir son zamanlarda aldım hepsiniBazen stres geciktiriyor kafana takınca öyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?