- 20 Haziran 2016
- 6.539
- 10.889
- 248
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.601
Kuzum test yaaaap kan ver seni çok merak ediyorumİlk defa yapacaksan adetle başlamak daha doğru olur. Bide düzenli hergün ölçmen gerek
Evet yaaaKuzum test yaaaap kan ver seni çok merak ediyorum
İnşallah güzel haberi alırsın sendeMaalesef düzenli değil ateş takibi ve ovülasyon yaptım ovülasyona göre 14. Gün ateşe göre 11. Gün. Dün 36.6 ölçmüştüm bugün 36.7 ölçtüm henüz adet düşüklüğü yok hatta akşam üşüdüm sarımsı leke olmuştu çamaşırda adet gelecek heralde dedim ama düşmemiş ateşim
DPO 9 erken. Benim DPO 9 da negatif gelen kan testim DPO 11 de pozitif oldu. Bekle bence DPO 11-12 ye kadar en az.Kızlar günaydın Dpo 9da predictor early ile negatifi gördüm zaten pozitif görsem mucize olurdu çünkü hiçbir belirtim yok, kanlar normal folik asit kullaniyorum beslenmeme dikkat ediyorum tatile bile çıktım stres olmiyim diye yumurtlama günü ve sonraki iki günü de değerlendirdim neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ya
Bakalım bu ay beni ne bekliyorİlk defa yapacaksan adetle başlamak daha doğru olur. Bide düzenli hergün ölçmen gerek
Canım dpo11 de kaçtı değerinnDPO 9 erken. Benim DPO 9 da negatif gelen kan testim DPO 11 de pozitif oldu. Bekle bence DPO 11-12 ye kadar en az.
Silik çizgi çıktıne kacırdım ben ne testi biri özet gecsın:)
Benim daha var bat a ama psikolojik olarak belirti arıyorum sanki yokgünaydın kızlar napıyorsunuz:)
Günaydınn Öncelikle umarım sağlıkla gebesinizdirKullandıklarım;
D2d3
Myo inositol
Folat
Omega 3 (özellikle yumurta kalitesi için öneriliyor)
B12
Yaa tamam 11-12de tekrarlarim testi teşekkür ederimDPO 9 erken. Benim DPO 9 da negatif gelen kan testim DPO 11 de pozitif oldu. Bekle bence DPO 11-12 ye kadar en az.
28.6 idi canım beta.Canım dpo11 de kaçtı değerinn
ay hadi inşallahhhh , kan testımı yapacaktı
Dpo10da yapmış mıydın ? Dpo9 da leke geldi dpo10 da yaptım negatif yeni yerleşme olmuşsa hemen yükselmezmiş ona tutunuyorum28.6 idi canım beta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?