- 9 Haziran 2025
- 1.814
- 1.573
- 48
- 27
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.921
Elbetteki yükselme olacaktır mesela bügün 20 ise yarın 30 olur diğer gün 40 anlatabildim mi yoksa bugün bile verebilirsiniz kesin pozitif gelecektirDün yaptm kuruma çizgisi çıktı bu sabah yaptm pembe silik çıktı aslında chat söylüyor 24 saatte de bir tık yükselme oluyormuş benimde hemen öğrenmem lazm çünkü 2 düşük 2 kimyasal yaşadım o yüzden aynı şeyi yaşamam için önlem almam lazm
Sağol canım inşallah benim tip 1 maalesef bu çok farklı tip 2 ile sürekli insülin kullanıyorum ve gebelikte yükselmesi çok riskli ama evet çok kişi var sağlıklı doğum yapan gebeliğe engel de değil bende toplam 5 kez kaldım biraz geç kalıyorum ama sağlıklı tutunamiyor işteCanım tip 2 diyabet mi gebe kalma ihtimalini artırıyordu? Diyabet olan kadınlarda gebe kalma durumu yüksek oluyordu ama tip 1 ya da 2 olmasında fark oluyor mu bilmem. Benim teyzem ileri derecede şeker hastası (tip 2) iken 2 doğum yaptı.
Allah'tan şifalar diliyorum sana ve inşaAllah en kısa zamanda da tamamına erdireceği güzel bir gebelik... Moralini bozma ben diyabet olup da doğurmaman gerek diyen hiçbir doktor görmedim. Biraz daha itinalı bir gebelik süreci geçirirsin sadece...
Merhabaa kaybınız için üzgünüm inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınızMerhaba kızlar 2 gündür okuyorum sayfayı bayada vardı anca bitti enerjiniz bana çok iyi geldi maşallahağustos ayında tüp bebek transferle hamile kalmıştım ama kalp durması sebebiyle kaybettim.. İlk regl 45 gün sonra oldu 2.hala olmadı düzenim mi şaştı yoksaa acabaa mı derken hala içimdeki bitmeyen umudu farkettim. Kürtaj döneminde o kadar içime kapanmıştımki çevremde bilen kimse eşim dahi bana bu konuyu açmaya çekinir oldu.. açıkçası bu her ay elim kalbimde acaba hamilemiyim duygusunuda biraz özlemişim
Sat 24.10 Bat 24.11 tabi kürtaj sonrası dengeler değişmediyse..
Dün akşam iki test aldım birini akşam yaptım bozuk çıktı. Diğerini sabah yaptım bozuktubebetime markası. Transfer sonrası 30beta varken net kırmızı çizgi çıkarran markaydı ama bu sefer bozuk çıktı şansıma
Kimyasal mı yaşadınız sizdeKızlar birde evet bu ay kimyasal oldu ama baya belirti yasadim en belirginleri göğüs ucu sizlamasi dokunamiuordum diş eti sizlamasi adet olacak gibi ağrı ben çok merak edip okurdum o yüzden paylasamak istedim
Merhabaa kaybınız için üzgünüm inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
Evet maalesef. Ha unutmuşum yumurtlamadan hemen sonra bel ağrısı başladı dpo 7 gibi belirtiler hissettiriyordu kendini artık diş etlerim sizliyordu sürekli anlam veremiyordum ama oda belitiymis. Dün değerim 3 e düştü ama kanamam baslamadi daha başlasın diye bekliyorum şimdi deKimyasal mı yaşadınız sizdene zaman hissettiniz bu belirtileri acaba
30kasım ama her ay 2gün erken geliyorSenin bat ne zamandı kuzum
Yaa çok üzücü süreç. Sizi anlıyorum. Çok güzel yeniden çiçek açmışsınızzMerhaba kızlar 2 gündür okuyorum sayfayı bayada vardı anca bitti enerjiniz bana çok iyi geldi maşallahağustos ayında tüp bebek transferle hamile kalmıştım ama kalp durması sebebiyle kaybettim.. İlk regl 45 gün sonra oldu 2.hala olmadı düzenim mi şaştı yoksaa acabaa mı derken hala içimdeki bitmeyen umudu farkettim. Kürtaj döneminde o kadar içime kapanmıştımki çevremde bilen kimse eşim dahi bana bu konuyu açmaya çekinir oldu.. açıkçası bu her ay elim kalbimde acaba hamilemiyim duygusunuda biraz özlemişim
Sat 24.10 Bat 24.11 tabi kürtaj sonrası dengeler değişmediyse..
Dün akşam iki test aldım birini akşam yaptım bozuk çıktı. Diğerini sabah yaptım bozuktubebetime markası. Transfer sonrası 30beta varken net kırmızı çizgi çıkarran markaydı ama bu sefer bozuk çıktı şansıma
İnşallah bu sefer sağlıkla tutunur. Doktorunuz tutunamama konusunda bilgi, ilaç destek gibi bir şeyler önerdi mi pekiSağol canım inşallah benim tip 1 maalesef bu çok farklı tip 2 ile sürekli insülin kullanıyorum ve gebelikte yükselmesi çok riskli ama evet çok kişi var sağlıklı doğum yapan gebeliğe engel de değil bende toplam 5 kez kaldım biraz geç kalıyorum ama sağlıklı tutunamiyor işte
Yaa çok üzücü süreç. Sizi anlıyorum. Çok güzel yeniden çiçek açmışsınızzDeğerleriniz mi düşüktü acaba özel değilse tüp bebeğe yönelim sebebiniz neydi. Hadi inşallah yeni yıla hamile gireceklerin topiği burası. Birbirimize uğur getirelimm. Süreciniz kolaylıkla olsun
Sağolun inşallah. Hep şeker deyip gectiler ellerinde bahane olacak bir sebep var diye bence bir de oğlum var 8 yaşında bir çocuğun varmış zaten uğraşma bile dedilerİnşallah bu sefer sağlıkla tutunur. Doktorunuz tutunamama konusunda bilgi, ilaç destek gibi bir şeyler önerdi m
Anladım canım inşallah sağlıkla sen kısa zamanda nasip olurEvet maalesef. Ha unutmuşum yumurtlamadan hemen sonra bel ağrısı başladı dpo 7 gibi belirtiler hissettiriyordu kendini artık diş etlerim sizliyordu sürekli anlam veremiyordum ama oda belitiymis. Dün değerim 3 e düştü ama kanamam baslamadi daha başlasın diye bekliyorum şimdi de
Amin canım hepimize isteyen bekleyen herkes nasip olsunAnladım canım inşallah sağlıkla sen kısa zamanda nasip olur
Eşiniz stres yapmıyordur umarım. Biz kadınlar evet de erkeğin de içe atması durumu var. Ben eşimden hiç beklemediğim halde, bu kez de olmazsa doktora gidelim dediğine şahit oldum. Yalnız bu ameliyattan sonra doğal yolla bebek sahibi olan çiftleri okudum topiklerde. İnşallah hamilesinizdir3 yıl önce denemeye başladık başta ben doktora gittim yumurta takipleri herşey normaldi sonra eşimi yönlendirdi doktor sperm testi verince düşük çıktı sebebi varikosel dendi. 3 doktora göründü hepsi ameliyat dedi. Ameliyat oluncada 6ay iyileşme süreci dendi. 1 sene sonra kontrolde tekrarlamış ve 2.ameliyatı olması gerekti. 4ay sonra da ani bir kararla tüp bebeğe başladık. İlk denemede tutundu ve bütün yüklerimizden arındık derken malesef kalp atışı çok yavaş dendi 1 hafta sonra kontrole gidince de durmuştu.
İlk adetle tekrar başlayalım dedi tüp bebeğe doktor. Ama progesteron iğnelerinin kalçamdaki ağrıları ve psikolojimin asla yerinde olamayışı yüzünden gitmedim. Ama insan adete birkaç gün kalınca acaba hamilemiyim düşüncesi yaşıyor ya nolursa olsun işte
Eşiniz stres yapmıyordur umarım. Biz kadınlar evet de erkeğin de içe atması durumu var. Ben eşimden hiç beklemediğim halde, bu kez de olmazsa doktora gidelim dediğine şahit oldum. Yalnız bu ameliyattan sonra doğal yolla bebek sahibi olan çiftleri okudum topiklerde. İnşallah hamilesinizdirbiz de güzelliklere şahit oluruz.
Kızlar hepinize selambende 4 yıllık evliyim , son 2 yıldır istiyoruz. Geçen yıl Kasım'da kimyasal geçirdim. Sonra HSG çekildim. Tüpler açık olunca , femera , duphoston, çeşitli takviyeler kullandım. Sonra doktorumu değiştirdim. Bu doktor polip olduğunu söyledi. Histeroskopi oldum bu Ekim ayında . Küçük bir polipmis o alındı. Şimdi bende bat 3 Aralık bekliyorum. Umarım bu ay tutmuştur. Sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Sigara , alkol hiç kullanmadim. 30 yaşındayım. Bütün arkadaşlarımın bebekleri oldu hatta çok sağlıksız beslenmelerine , sigara ,alkol kullanmalarına rağmen.. Allah'a sığındım bende. Umarım nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?