- 20 Temmuz 2024
- 900
- 625
- 23
- 32
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.961
İnşallah kuzum inşallah. Bat ne zamandı senin? Test mi yapsan acaba?
okudum mesajlarınızı. Sadece şunu söylemek istiyorum. Lütfen üzülmeyin. Burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Başkası adına seviniyoruz. Uğurlu gelecek herkes burda birbirineBen de negatiften sonra ara verdim canım artık yıl sonuna kadar. Ama olmazsa mecbur ocak-şubat gibi tekrar tüp bebeğe başlayacağım.
Evet 24Siz kan vermiştiniz 24 çıkmıştı değil mi
Bugün daha açık renkte çıktı dün değerlendirdim bugünde değerlendirmeli iyimPik canım
Evet vermiştim gebelik çıkmamıştıGünaydın
Anladım peki kan vermiş miydiniz o zaman
Kaç çıkmıştı değerinizEvet vermiştim gebelik çıkmamıştı
Regl oldunuz mu kan sonucundan sonraKaç çıkmıştı değeriniz
Hayır olmadimRegl oldunuz mu kan sonucundan sonra
Sizin durumunuzu merak ediyorum nolacak diyeHayır olmadim
Kasıklarımda batma varRegl oldunuz mu kan sonucundan sonra
Hatırlamıyorum ama şüpheye düşürücwk bi değer değildi doğum kontrol ilacı kullanmıştım kistin erimesi için siz kan verdiniz miKaç çıkmıştı değeriniz
Benim hiç bir bilgim yok canım yine de doktoruma bir sorayımŞuan benim daha bu ayki reglim başlamadı diye kullanmıyor ama sipariş ettik, ben burada araştırırken biri eşime doktor günde 3 kere kullan dedi yazmıştı yine instagramda da doktor paylaşımı görmüştüm bakalım artık hayırlısı
Aile hekimi erken olabilir dedi şimdi gittim 10 15 gün sonra tekrar bakalım dediSizin durumunuzu merak ediyorum nolacak diye
Dün verdim 0.100 çıktı doktor 10 gün sonra tekrar bakalim dedi kanaHatırlamıyorum ama şüpheye düşürücwk bi değer değildi doğum kontrol ilacı kullanmıştım kistin erimesi için siz kan verdiniz mi
Ama bat 10 gün geçmiş olsa kanda ufakta olsa değer çıkardıAile hekimi erken olabilir dedi şimdi gittim 10 15 gün sonra tekrar bakalım dedi
Ben bir ara şeyi de düşündüm; acaba ilişkiye girerken yanlış mı yapıyorum diyeAynen öyle ya korunurken oldu, kazayla oldu vs ya diyorum benim neyim eksik ki ya da nerde hata yapıyorum. Çok zor gerçekten
İnşallah vardır ama regl geçtiyse geç döllenme olsa bile bir küçük değer çıkardı diye düşünüyorumDün verdim 0.100 çıktı doktor 10 gün sonra tekrar bakalim dedi kana
3500 5000 arası görünüyormuş ama kiminde geç de görüle biliyormuş canım endişe etmeBeta- hcg 4000 lerde iken karından yapılan ultrasonda kese görünmemesi normal mi bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?