- 14 Haziran 2023
- 8.150
- 7.762
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.881
Yumurta büyükmek için canım bende pcos olduğu için yumurtalarım çok az büyüyor. Reglin 5.günü başlıyorsun 5 gün boyunca kullanıyorsun. Ama ilk defa kullanacaksan muhakkak doktor kontrolünde olmalı çünkü kist yapma ihtimali de var. Bana bakma ben klomeni 10 defa falan kullanmışımdır o yüzden vücudumun nasıl tepki verdiğini biliyorumNasil kullanılıyor klomen
Ben de regli oldum kızlar. Sat 19 Kasım Bat 3 Aralık. Tahminlerim doğru çıktı. Tüp bebek tedavisine geçiyorum maalesef
Ben kullanıyorum canım yumurta kalitesini artırmak için verdi doktorumKızlarrrr doktor bana böyle bir folik asit başlattı yumurtlamayı destekliyormuş aramızda kullanan ya bilen var mı
Çok silik var gibi gördüm benMerhaba arkadaşlar bat 27 bu sabah test yapam sizcede silik çizgi var mı
Bende gördüm silik çizgiMerhaba arkadaşlar bat 27 bu sabah test yapam sizcede silik çizgi var mı
Yok ilk yükseliş dpo1 benim bildiğim ateş düştüğünde çatlama oluyor balımYok anladım ben onu zaten onu da saydım. Ben ilk 36.7 den sonraki günü 1 dpo diye düşündüm. Çünkü çatladığında yüksekliyor ya ateş o yüzden yoksa yalnış mı şeyettim. Yani şöyle ilk 36.7 de çatladı değil mi ertesi günü 1 dpo olmaz mı ki
Evet kesinlikle var hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bat 27 bu sabah test yapam sizcede silik çizgi var mı
Ateş düştüğünde lh testindeki pik yükseldiğinde de çatlama olmuyor mu?Yok ilk yükseliş dpo1 benim bildiğim ateş düştüğünde çatlama oluyor balım
ayy hadi inşaallh fotoğrafı atınca kalite biraz daha düştü biraz daha belirgin aslında yarın tekrar test yaparım daha belirgin çıkarsa kan veririmEvet kesinlikle var hayırlı olsun
Baktım canım az önce dünküne göre daha sönük kırmızı çıktı ne demek oluyo bu ama hala kızarıklık var yaniSenin de pikti dün. Bugünn de baktın mı lh. Değerlendirebildin mi
Yarın değilde bat günü yap bence 2 günde yükseliyor genelde ozaman koyuluk daha net olacaktırayy hadi inşaallh fotoğrafı atınca kalite biraz daha düştü biraz daha belirgin aslında yarın tekrar test yaparım daha belirgin çıkarsa kan veririm
Bence git ver kan benimde sabah ki test regl günüm yarın 26sıayy hadi inşaallh fotoğrafı atınca kalite biraz daha düştü biraz daha belirgin aslında yarın tekrar test yaparım daha belirgin çıkarsa kan veririm
LH düşmeye başlamıştır yumurtlama çok yaklaşmış olabilir bugünü de değerlendir yarın tamamen silikleşir belki o günü de değerlendir. Allahın izniyle nasipse olur artık. Peki gördükten sonra 12-36 saat içinde çatlama gerçekleşmiş olur bilimsel olarak.Baktım canım az önce dünküne göre daha sönük kırmızı çıktı ne demek oluyo bu ama hala kızarıklık var yani
Silikleltiğinde öatlama sayıyorum ertesi günde. Dpo1 sayıyorum benAteş düştüğünde lh testindeki pik yükseldiğinde de çatlama olmuyor mu?
Ay ben öyle biliyorum
Evet bende onu diyorum testteki silikleşme olayı ateşin yükselmesi olmuyor muSilikleltiğinde öatlama sayıyorum ertesi günde. Dpo1 sayıyorum ben
Ovülasyonda silikleştiğinde ertesi gün ateş yükseliyor dpo1 oluyorEvet bende onu diyorum testteki silikleşme olayı ateşin yükselmesi olmuyor mu
Kafam karıştı iyice
Hee tamam şimdi anladımOvülasyonda silikleştiğinde ertesi gün ateş yükseliyor dpo1 oluyor
Evet canım değerlendirdik bugünü de değerlendireceğiz inşallah, siz?Değerlendirdiniz mi canım
Dün bu arada kasıklarımda biraz ağrı vardıLH düşmeye başlamıştır yumurtlama çok yaklaşmış olabilir bugünü de değerlendir yarın tamamen silikleşir belki o günü de değerlendir. Allahın izniyle nasipse olur artık. Peki gördükten sonra 12-36 saat içinde çatlama gerçekleşmiş olur bilimsel olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?