- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.941
İnşallah canım. Allah'ım nasip etsin bizlere kolaylıklaÇok istiyoruz ya ondan sınanıyoruz sanırım canım. Benim çevremdekilerde öyle çokta ölüp bitmiyorlar anne olmak için ama ikincileri doğurdu hepsi.. benimde 30 olmadan anne olma hayalim vardı ama yaş 32 hala beklemedeyim. Nasip kısmet işte çabalıyoruz inşallah Rabbim nasip etsin hepimizee
Sağlıklı yaşam tarzı ile denemelere devam canım. İnanıyorum ki güzel haberlerini alacağız burdanSağol canım inşallah benim tip 1 maalesef bu çok farklı tip 2 ile sürekli insülin kullanıyorum ve gebelikte yükselmesi çok riskli ama evet çok kişi var sağlıklı doğum yapan gebeliğe engel de değil bende toplam 5 kez kaldım biraz geç kalıyorum ama sağlıklı tutunamiyor işte
Kesinlikle katılıyorum hele hamile olmadığıno bilerek beklemek en kötüsü. Daha önceki senelerde 3 ay doğum kontrol kullanmıştım 3 yıl gibi gelmişti banaAy bu regl döngüsü çok uzun ya keşke bir haftada hamile kalıversek beklemekten ağaç oldum
Bu na da katılıyorum. Ay bugün herkese katılıyorum benEinstein'ın görelilik kuramını en iyi burdaki kadınlar anlıyorha bir de kafamıza vura vura sabrı öğretiyor zaman...
Beynimin artık yamulmaya başladığını hissediyorum gerçekten. İsyan etmiyorum asla ama beklemek ömrümden ömür götürüyor. Bir de tüp bebekle bile olmayınca boşa bekliyormuş hissi iyice beni üzüyor.Kesinlikle katılıyorum hele hamile olmadığıno bilerek beklemek en kötüsü. Daha önceki senelerde 3 ay doğum kontrol kullanmıştım 3 yıl gibi gelmişti bana
Çok geçmiş olsun canım bende tüp bebek negatif oldu çok zor süreçler hele seni düşünemiyorum olupta kaybetmek çok acı. Allah yardımcın olsunMerhaba kızlar 2 gündür okuyorum sayfayı bayada vardı anca bitti enerjiniz bana çok iyi geldi maşallahağustos ayında tüp bebek transferle hamile kalmıştım ama kalp durması sebebiyle kaybettim.. İlk regl 45 gün sonra oldu 2.hala olmadı düzenim mi şaştı yoksaa acabaa mı derken hala içimdeki bitmeyen umudu farkettim. Kürtaj döneminde o kadar içime kapanmıştımki çevremde bilen kimse eşim dahi bana bu konuyu açmaya çekinir oldu.. açıkçası bu her ay elim kalbimde acaba hamilemiyim duygusunuda biraz özlemişim
Sat 24.10 Bat 24.11 tabi kürtaj sonrası dengeler değişmediyse..
Dün akşam iki test aldım birini akşam yaptım bozuk çıktı. Diğerini sabah yaptım bozuktubebetime markası. Transfer sonrası 30beta varken net kırmızı çizgi çıkarran markaydı ama bu sefer bozuk çıktı şansıma
Seni en iyi anlayanlardan bir benim kuzum aynı dönemlerde transfer olmuştuk. Benim tüp bebekten önce bütün umudum tüp bebekti. Onda da olmayınca çok kötü oldum elimde hiç umudum şansım tedavi seçeneğim kalmadı gibi hissettim. İnsanların kaza ara hamile kalması ay korunurken oldu demeleri ya da sende elini çabuk tut lafları artık canıma tak etmeye başladı. Sanki oluyorda ben mi yapmıyorum. Zamanını bekliyor nasip kısmet...Beynim artık yamulmaya başladığını hissediyorum gerçekten. İsyan etmiyorum asla ama beklemek ömrümden ömür götürüyor. Bir de tüp bebekle bile olmayınca boşa bekliyormuş hissi iyice beni üzüyor.
Ay teşekkür ederim canım hepimiz guzel haberler alalım inşallahSağlıklı yaşam tarzı ile denemelere devam canım. İnanıyorum ki güzel haberlerini alacağız burdan
Çok geçmiş olsun canım bende tüp bebek negatif oldu çok zor süreçler hele seni düşünemiyorum olupta kaybetmek çok acı. Allah yardımcın olsun
Hoşgeldin hemen ekliyorum tabloya
Aynen öyle ya korunurken oldu, kazayla oldu vs ya diyorum benim neyim eksik ki ya da nerde hata yapıyorum. Çok zor gerçektenSeni en iyi anlayanlardan bir benim kuzum aynı dönemlerde transfer olmuştuk. Benim tüp bebekten önce bütün umudum tüp bebekti. Onda da olmayınca çok kötü oldum elimde hiç umudum şansım tedavi seçeneğim kalmadı gibi hissettim. İnsanların kaza ara hamile kalması ay korunurken oldu demeleri ya da sende elini çabuk tut lafları artık canıma tak etmeye başladı. Sanki oluyorda ben mi yapmıyorum. Zamanını bekliyor nasip kısmet...
Beynimin artık yamulmaya başladığını hissediyorum gerçekten. İsyan etmiyorum asla ama beklemek ömrümden ömür götürüyor. Bir de tüp bebekle bile olmayınca boşa bekliyormuş hissi iyice beni üzüyor.
İnşallhElbetteki yükselme olacaktır mesela bügün 20 ise yarın 30 olur diğer gün 40 anlatabildim mi yoksa bugün bile verebilirsiniz kesin pozitif gelecektir
Polip şansı çok düşürüyor değil mi? Nasibi varsa cidden kiloya, alkole bakmıyor. Polip operasyonundan sonra 1-2 ayda gebe kalırsınız inşallah.Kızlar hepinize selambende 4 yıllık evliyim , son 2 yıldır istiyoruz. Geçen yıl Kasım'da kimyasal geçirdim. Sonra HSG çekildim. Tüpler açık olunca , femera , duphoston, çeşitli takviyeler kullandım. Sonra doktorumu değiştirdim. Bu doktor polip olduğunu söyledi. Histeroskopi oldum bu Ekim ayında . Küçük bir polipmis o alındı. Şimdi bende bat 3 Aralık bekliyorum. Umarım bu ay tutmuştur. Sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Sigara , alkol hiç kullanmadim. 30 yaşındayım. Bütün arkadaşlarımın bebekleri oldu hatta çok sağlıksız beslenmelerine , sigara ,alkol kullanmalarına rağmen.. Allah'a sığındım bende. Umarım nasip eder.
inşallah bu ay o da olmadı diğer ay güzel haberler alınnnStres yapmaz olurmu oda çok istiyor yoksa asla ameliyat olmazdı. Anestezilerinden uyanırken hep ağladı bebeğimiz olcak mı diyerek. Normalde ağlamaz ama içine atıyor bende ona bu isteğimi belli edemiyorum çok fazla tüp bebeğe bile o karar verene kadar sustum hiç demedim. O deyince atladım hemen. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşalım yaa çevremdeki herkes doğurdu insanlar ben üzülmeyeyim diye yanımda konuşmaz oldular sıra bizlerede gelir umarımmm
inşallah bu ay o da olmadı diğer ay güzel haberler alınnnen kısa sürede bizimle de paylaşın harika mucizenizi
AminnnPolip şansı çok düşürüyor değil mi? Nasibi varsa cidden kiloya, alkole bakmıyor. Polip operasyonundan sonra 1-2 ayda gebe kalırsınız inşallah.
inşallah bu ay o da olmadı diğer ay güzel haberler alınnnen kısa sürede bizimle de paylaşın harika mucizenizi
Ben de negatiften sonra ara verdim canım artık yıl sonuna kadar. Ama olmazsa mecbur ocak-şubat gibi tekrar tüp bebeğe başlayacağım.Selam cnm seni de çok takip etmiştim tüp bebekte.. artık oralara pek girmiyorum bende en azından birsüre.. tüp bebek son çare geliyor ve oda olmayınca umutlar tükeniyor sanki ama doktorların da açıklayamadığı şey nasip işte Allah vermek isterse yoktan var edecek inancımız o yüzden hep diri kalıyor..
Ben de negatiften sonra ara verdim canım artık yıl sonuna kadar. Ama olmazsa mecbur ocak-şubat gibi tekrar tüp bebeğe başlayacağım.
İnşallah kuzum inşallah. Bat ne zamandı senin? Test mi yapsan acaba?İyi yapmışsın canım vücudun dinlenmeye de ihtiyacı var.. kalçalarım hala top top acıyor iğnelerden dolayı.. tabi en çokta psikolojik olarak hazır olup başlamak gerekiyor. İnşallah hiç gerek kalmaz yeni yıla müjdelerle girerizzmide bulantısı da başladı bugün bende yaa çok mu taktım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?