• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kuzum benim seni etiketlemiştim aslında da olabilir görmemiş olabilirsin problem değil doğrudur ya çok mesaj olunca sen de haklısın hangi birine yetişirsin ki öyle yapacağım zaten canım benim cuma günü tekrarlayacağım testi ona göre pazartesi günü nasip olursa kan vereceğim zaten öyle topigin hayırlı uğurlu olsun bu arada 🌸🌸
Ayyy öylemi kusura bakma o zaman kuzum kaçırdım demek çok özür dilerim. Cuma günü güzel haberlerini bekliyorum inşallah çok güzel nir çift çizgi getirirsin bize. Teşekkür ederim inşallah kendi topiğimden hamiş olarak ayrılırım🙏🌸

Bereketli bir sabah olmuş maşaAllah tüm çizgi görenleri tebrik ediyorum güzellikle, kolaylıkla tamamır gebelikleri inşaAllah 🤲 ovulasyon testinde pik görmediği halde gebe olanlar var olduğu gibi pik görüp regl olanlar da var @kittenlove.
Pcos olanlarda ovulasyon testi umut verip sonrasında hayal kırıklığına uğratabilse de predictor testi bence heyecanlanmaya değer Civcivimmm Civcivimmm 😍
Sanırım yakın zamanda güzel haberler devam edecek...
marmelad01 marmelad01 tekrar test yaptın mı? Senin sonucu da gerçekten merak ediyorum...
Benim sonucu bendr merak ediyorum kuzum😅
Ama beklemeye karar verdim cuma günü adet günüm zaten olmazsam yaparım diye düşündüm hem testde alamadım zaten

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var uygulamaya göre bat 26 Kasım ama benim adetim çoğu zaman 28. Günü Geçmedi düzensiz yani sabredemiyorum ve evde hiç testimde yok köyde yaşıyorum ilçe 15 dakika falan bir bahane bulup acile mi gitsem siz nasıl sabrediyorsunuz 🤦🏼‍♀️ve döngümün 21. günü bugün

Eklentiler

• IMG_2921.webp
    IMG_2921.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
İnşaAllah predictor bence belli de çıkmış. Yine predictor ya da awox ve laboquick deneyebilirsin canım. Artımed hiç alma bence gerçekten kötü bir test. Doğru söylemesi bile durmuş saat gibi geliyor bana... Artık hergün çizginin koyulaştığını görürüz İnşaAllah 😍
Aşkım artımed gebeliği almadım ovüsübü almak zorunda kaldım çünkü ben adet beklerken akıntılarımdan şüphelenip eczaneden aldım gecesine piki yakaladım şans eseri yani. Oyüzden artımed ile devam etmek durumunda kaldım

Aşkım artımed gebeliği almadım ovüsübü almak zorunda kaldım çünkü ben adet beklerken akıntılarımdan şüphelenip eczaneden aldım gecesine piki yakaladım şans eseri yani. Oyüzden artımed ile devam etmek durumunda kaldım
Ovüsünde sıkıntı yok zaten 😊 belli ki iyiymiş de 😍 diyelim bir iki güne inşaAllah

Ben ortalama 3 aydır deniyorum ve her reglden bir kaç gün önce ovü testi deniyordum yine burada okumuştum pozitif çıkanlar oluyor diye her ay silik çizgi çıkarken bu ay bat 3 gün varken ilk 5 dakikada olan sonuç buydu ve şüphelenip gebelik testi yaptım onda da pozitif gördüm kan sonucu çıkmadı hala teyit edilmedi ama bugün ki testimde düne göre iki dakikada oldukça koyu çıktı uzun lafın kısası seninde ovülasyon testlerin pik boyutundaysa eğer gebe olma ihtimalin yüksek ☺️
Merhaba bana mı dediniz acaba ? Şöyle ki testlerimi paylaşayım ilki dpo6-7-8 baya koyulaştı git gide fakat bugün dpo9 neredeyse negatif yani pozitif diyemeyiz şuan anlamadım neden oldu böyle

Eklentiler

• IMG_7657.webp
    IMG_7657.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 25
  • 082B3B2D-CAFD-44AC-8A50-2A2ACC9F7290.webp
    082B3B2D-CAFD-44AC-8A50-2A2ACC9F7290.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_7678.webp
    IMG_7678.webp
    126,7 KB · Görüntüleme: 23
Ayyy öylemi kusura bakma o zaman kuzum kaçırdım demek çok özür dilerim. Cuma günü güzel haberlerini bekliyorum inşallah çok güzel nir çift çizgi getirirsin bize. Teşekkür ederim inşallah kendi topiğimden hamiş olarak ayrılırım🙏🌸
İnşallah kuzum benim İnşallah sen de buradaki isteyen herkesle hamile kalır o güzel çift çizgileri görür sağlıkla ilerler ne kusuru aşk olsun söyleme öyle olabilir insanlık hali hiç problem değil canım benim

Kızlar dpo 10 birde siz bakın istedim test awox

Eklentiler

• 2E96B278-56D7-4972-A3BD-4FFB294BBB54.webp
    2E96B278-56D7-4972-A3BD-4FFB294BBB54.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 30
  • 2B84238A-196C-4379-9ADC-265CB78124B5.webp
    2B84238A-196C-4379-9ADC-265CB78124B5.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 23
Back
X