- 26 Ağustos 2023
- 201
- 41
- 28
- 23
- Konu Sahibi marmelad01
Sağol çiçeğim yanıtladığın için teşekkür ederimHer zamanki gibi regl öncesi olan hafif beyaz gibi bir akıntı bu her ay olur bende o yüzden birazda kanda da görmeyi bekliyorum gebeliği
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol çiçeğim yanıtladığın için teşekkür ederimHer zamanki gibi regl öncesi olan hafif beyaz gibi bir akıntı bu her ay olur bende o yüzden birazda kanda da görmeyi bekliyorum gebeliği
Amin amin Allâh isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasınSende sağol canım Allah inşallah gönlüne göre versin![]()
Ayyy öylemi kusura bakma o zaman kuzum kaçırdım demek çok özür dilerim. Cuma günü güzel haberlerini bekliyorum inşallah çok güzel nir çift çizgi getirirsin bize. Teşekkür ederim inşallah kendi topiğimden hamiş olarak ayrılırımKuzum benim seni etiketlemiştim aslında da olabilir görmemiş olabilirsin problem değil doğrudur ya çok mesaj olunca sen de haklısın hangi birine yetişirsin ki öyle yapacağım zaten canım benim cuma günü tekrarlayacağım testi ona göre pazartesi günü nasip olursa kan vereceğim zaten öyle topigin hayırlı uğurlu olsun bu arada![]()
Herkesin koyulaşacak diye bir şey yok ki. Tutma kız yap gitsinBen ovulasyona devam ettim ama koyulaşma vs olmadı
ben erken gebelik yapmamak için kendimi tutuyorum![]()
Valla gördüm çizgi var boşa umutlandırmk istemem ama büyük ihtimal hamilesin benceKızlar yaptım varla yok gibi bir şey emin değilim Predictor early. Anlaşılsın diye biraz oynadım burada kalite düşüyor
Benim sonucu bendr merak ediyorum kuzumBereketli bir sabah olmuş maşaAllah tüm çizgi görenleri tebrik ediyorum güzellikle, kolaylıkla tamamır gebelikleri inşaAllahovulasyon testinde pik görmediği halde gebe olanlar var olduğu gibi pik görüp regl olanlar da var @kittenlove.
Pcos olanlarda ovulasyon testi umut verip sonrasında hayal kırıklığına uğratabilse de predictor testi bence heyecanlanmaya değerCivcivimmm
Sanırım yakın zamanda güzel haberler devam edecek...
marmelad01 tekrar test yaptın mı? Senin sonucu da gerçekten merak ediyorum...
Az kalmış o zaman test alma zamanıBenim sonucu bendr merak ediyorum kuzum
Ama beklemeye karar verdim cuma günü adet günüm zaten olmazsam yaparım diye düşündüm hem testde alamadım zaten
Az kaldı valla heyecenlıyım biraz bakalımAz kalmış o zaman test alma zamanı![]()
Aşkım artımed gebeliği almadım ovüsübü almak zorunda kaldım çünkü ben adet beklerken akıntılarımdan şüphelenip eczaneden aldım gecesine piki yakaladım şans eseri yani. Oyüzden artımed ile devam etmek durumunda kaldımİnşaAllah predictor bence belli de çıkmış. Yine predictor ya da awox ve laboquick deneyebilirsin canım. Artımed hiç alma bence gerçekten kötü bir test. Doğru söylemesi bile durmuş saat gibi geliyor bana... Artık hergün çizginin koyulaştığını görürüz İnşaAllah![]()
Dört gözle güzel haberlerini bekliyorumAz kaldı valla heyecenlıyım biraz bakalım
Ovüsünde sıkıntı yok zatenAşkım artımed gebeliği almadım ovüsübü almak zorunda kaldım çünkü ben adet beklerken akıntılarımdan şüphelenip eczaneden aldım gecesine piki yakaladım şans eseri yani. Oyüzden artımed ile devam etmek durumunda kaldım
Merhaba bana mı dediniz acaba ? Şöyle ki testlerimi paylaşayım ilki dpo6-7-8 baya koyulaştı git gide fakat bugün dpo9 neredeyse negatif yani pozitif diyemeyiz şuan anlamadım neden oldu böyleBen ortalama 3 aydır deniyorum ve her reglden bir kaç gün önce ovü testi deniyordum yine burada okumuştum pozitif çıkanlar oluyor diye her ay silik çizgi çıkarken bu ay bat 3 gün varken ilk 5 dakikada olan sonuç buydu ve şüphelenip gebelik testi yaptım onda da pozitif gördüm kan sonucu çıkmadı hala teyit edilmedi ama bugün ki testimde düne göre iki dakikada oldukça koyu çıktı uzun lafın kısası seninde ovülasyon testlerin pik boyutundaysa eğer gebe olma ihtimalin yüksek![]()
Ne güzel gözünüz aydın olsun![]()
Ben silik görüyorum sanki. Bu marka test pek yanıltmaz canımben de çok silikle bu markada öğrenmiştim
3 gün içinde çıkanlar galiba bugün yakaladık pik gününüEvet canım stres etkilyor
Aynen bende sıvıya dikkat ediyorum
İnşallah kuzum benim İnşallah sen de buradaki isteyen herkesle hamile kalır o güzel çift çizgileri görür sağlıkla ilerler ne kusuru aşk olsun söyleme öyle olabilir insanlık hali hiç problem değil canım benimAyyy öylemi kusura bakma o zaman kuzum kaçırdım demek çok özür dilerim. Cuma günü güzel haberlerini bekliyorum inşallah çok güzel nir çift çizgi getirirsin bize. Teşekkür ederim inşallah kendi topiğimden hamiş olarak ayrılırım![]()
Ya gittikçe belirginleşti kuruma olabilir mi peki ? İnşllah vardır da