- 21 Kasım 2025
- 27
- 4
- 1
- 22
- Konu Sahibi marmelad01
- #1.401
AnladımHayır erken değil normal test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnladımHayır erken değil normal test
Evet, tyolda da varlar ikisi de. Rica ederimNetten mi aldınız teşekkürler tamam
Bu testin markası nedir?Kızlar biliyorsunuz ki regl oldum 3.günüm bugün. Dışarı çıkmıştım eczanenin önünden geçerken hadi bir test alayım dedim iki tane aldım. Şimdi eve geldim bir tanesini denemek istedim çünkü daha önce hiç kullanmamıştım bu testi. Ve idrara batırır batırmaz pembe çizgi belirdi ne düşüneceğimi bilemedim doğrusu. Bir tane testim kaldı yarın ilk idrarla da onu deneyim bakalım koyulaşacak mı
Of ya hepte beni bulur böylesi düşün dur şimdi gerçek mi yalancı mı diye
Kör olasıca buraya yükleyince bir garip oluyor kalite çok düşüyor ama baya pembe bir çizgi ve idrara batırdığımda direk çıktı
Ya ben aslında regl olmana şaşırmıştım sanki bu ay olmuş gibi hissetmiştim. Şimdi bu test gerçekten heyecan verici. Diğer test de aynı marka mı? Sabah bakalım ne çıkacak karşımızaKızlar biliyorsunuz ki regl oldum 3.günüm bugün. Dışarı çıkmıştım eczanenin önünden geçerken hadi bir test alayım dedim iki tane aldım. Şimdi eve geldim bir tanesini denemek istedim çünkü daha önce hiç kullanmamıştım bu testi. Ve idrara batırır batırmaz pembe çizgi belirdi ne düşüneceğimi bilemedim doğrusu. Bir tane testim kaldı yarın ilk idrarla da onu deneyim bakalım koyulaşacak mı
Kör olasıca buraya yükleyince bir garip oluyor kalite çok düşüyor ama baya pembe bir çizgi ve idrara batırdığımda direk çıktı
Yurt dışındayım canım normal ucuz gebelik testiBu testin markası nedir?
Bende normalde regl olduktan sonra asla test yapmam ama bugün yapasım geldi yaptım ve ben şok. Evet canım aynı marka. Heyecanlanmamaya çalışıyorum bakalım ne olacakYa ben aslında regl olmana şaşırmıştım sanki bu ay olmuş gibi hissetmiştim. Şimdi bu test gerçekten heyecan verici. Diğer test de aynı marka mı? Sabah bakalım ne çıkacak karşımıza![]()
Üstüne görme de olabilir canım testi yarın tekrarla benceKızlar biliyorsunuz ki regl oldum 3.günüm bugün. Dışarı çıkmıştım eczanenin önünden geçerken hadi bir test alayım dedim iki tane aldım. Şimdi eve geldim bir tanesini denemek istedim çünkü daha önce hiç kullanmamıştım bu testi. Ve idrara batırır batırmaz pembe çizgi belirdi ne düşüneceğimi bilemedim doğrusu. Bir tane testim kaldı yarın ilk idrarla da onu deneyim bakalım koyulaşacak mı
Acaba üstüne görmemi canım kan verebilsin keşkeKızlar biliyorsunuz ki regl oldum 3.günüm bugün. Dışarı çıkmıştım eczanenin önünden geçerken hadi bir test alayım dedim iki tane aldım. Şimdi eve geldim bir tanesini denemek istedim çünkü daha önce hiç kullanmamıştım bu testi. Ve idrara batırır batırmaz pembe çizgi belirdi ne düşüneceğimi bilemedim doğrusu. Bir tane testim kaldı yarın ilk idrarla da onu deneyim bakalım koyulaşacak mı
Ayne tekrarlıycam bir tane testim varÜstüne görme de olabilir canım testi yarın tekrarla bence
Duygularımızı yalama eden testlerBende normalde regl olduktan sonra asla test yapmam ama bugün yapasım geldi yaptım ve ben şok. Evet canım aynı marka. Heyecanlanmamaya çalışıyorum bakalım ne olacak
Ya bilmiyorum baya regl oldum aslında. Yarın ilk idrarla tekrarlıyım bakalım ne çıkacakAcaba üstüne görmemi canım kan verebilsin keşke
Valla öyle ya keşke negatifse negatif pozitifse pozitif net olsa. Bu testi ilk defa denedim bakalım ya hayırlıs ne ise o olsunDuygularımızı yalama eden testlergüzel müjdeni almak duasıyla bekliyorum canım
![]()
Test mivolis sanırım dm den bende bu testi yapıyorum :) bu test asla kuruma çizgisi bile yapmıyor aylardır kullanıyorumYurt dışındayım canım normal ucuz gebelik testi
Ya bende ilk defa kullanıyorum bakalım inşallah gerçektirTest mivolis sanırım dm den bende bu testi yapıyorum :) bu test asla kuruma çizgisi bile yapmıyor aylardır kullanıyorum
Kuzum kimyasal olabilir miYerleşme gibi değil ki bildiğin regl yani baya da yoğun oldum hala bitmedi 3.günüm
Bilmiyorum ki o da olabilir. Kimyasal olsaydı şimdiye negatif olması gerekmez miydi? Bence yalancı olma ihtimali daha yüksek yarın ne çıkacak merakla bekliyorumKuzum kimyasal olabilir mi

Allah gönlüne versin inşallah yüzün gülerAyne tekrarlıycam bir tane testim var
Amin canım inşallah yanıltmıyordur sen hamilesin dua eder misin benim içinAllah gönlüne versin inşallah yüzün güler![]()
İnşallah kimyasal değildir benim kimyasalda düşük yaptım regl kanamam bitince bile iki üç gün pozitif çıktı beta hcg hemen düşmeyebiliyor. Umarım yerleşme çıkar sizinBilmiyorum ki o da olabilir. Kimyasal olsaydı şimdiye negatif olması gerekmez miydi? Bence yalancı olma ihtimali daha yüksek yarın ne çıkacak merakla bekliyorum