• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Şuan ne belirtisiniz var
Çok hafif göğüs ağrıyor bunu saymıyorum ama beyaz akıntım normalde olmazdı ya da çok nadir bugün çok az oldu sımdıde çok az oldu normalde hep bu zamanlar açık sarı akıntım olurdu bunu bir belirti olarak görmek istiyorum🙈

Kızlar kusura bakmayın beklettim kan verdim doktorla da konuştum kan değerim 4.59 çıktı doktorum büyük ihtimal kimyasal yaşadın ve daha yeni sıfırlanıyor dedi teste de bakarak. Böyle yani hevesim kursağımda kaldı buna da şükür eder oldum
Testler nasıl algıladı ki bu değeri ya çok üzüldüm canım ☹️

Kızlar kesinlikle 5. Gün yaptığınız kan testinde negatif görürseniz üzülmeyin ben burayada yazmıştım 21 kasımda kan tahlili yaptığımda değer 0.05 ti hatta buraya bir soru yazmıştım kızlar sizce bu değerin yükselme ihtimali var mı diye 3 gün sonra yani bugün yaptığım kan tahlilinde 24 çıktı asla umudunuzu kaybetmeyin

Benim 3-4 gündür kasık ağrım var rahim bölgesinde yumurtalıkta değil aşırı mide yanmam var ama bunun sebebi gebelikle ilgili değildir tabii 😂
Bana da bazen belirti perileri geliyor sonra diyorum uydurma kızım kafandan sonra üzülürsünnnn 😁 chatgptye ne sorsam luteal faz belirtisi de olabilir diyor. Progesteron demeyi bile öğrendim 😁 Allah’ım bekletmeden sağlıkla nasip et Yarabbim her isteyene

Hayırlı olsunnn Ne belirtilerin vardı
Benim kasık ağrısı vardı o sıra yerleşmeydi heralde patlayacakmış gibi bir his vardı onun dışında sadece bir kere yeşilimsi bir akıntım oldu başka da olmadı ve adetime 2 gün kala lekelenmem olurdu bugün hiç olmadı sabah idrar testi yapacaktım bekleyemedim ve hastaneye yolum düşer düşmez fırsatı değerlendirdim

Benim kasık ağrısı vardı o sıra yerleşmeydi heralde patlayacakmış gibi bir his vardı onun dışında sadece bir kere yeşilimsi bir akıntım oldu başka da olmadı ve adetime 2 gün kala lekelenmem olurdu bugün hiç olmadı sabah idrar testi yapacaktım bekleyemedim ve hastaneye yolum düşer düşmez fırsatı değerlendirdim
Lekelenme açık sarı gibi mi oluyordunuz olmadınız

Kızlar kesinlikle 5. Gün yaptığınız kan testinde negatif görürseniz üzülmeyin ben burayada yazmıştım 21 kasımda kan tahlili yaptığımda değer 0.05 ti hatta buraya bir soru yazmıştım kızlar sizce bu değerin yükselme ihtimali var mı diye 3 gün sonra yani bugün yaptığım kan tahlilinde 24 çıktı asla umudunuzu kaybetmeyin
Regl gecikmesinin 5.gününde mi?

Ya benimde öyle gibi ama ümitlenmek istemiyorum sadece süt beyazı çok az oldu açık sarı felan yok bir şey bat 27 ya da 28 dua edin bana da 🙏🥹

Ya benimde öyle gibi ama ümitlenmek istemiyorum sadece süt beyazı çok az oldu açık sarı felan yok bir şey bat 27 ya da 28 dua edin bana da 🙏🥹

Evet o zaman zaten idrar testlerinde çıkmaması normal de kan testi ilginç olmuş. Peki geç döllenme durumu mu var acaba?
Bilmiyorum canım olabilir Buda 3 gün önceki kan tahlili

Eklentiler

• IMG_3133.webp
    IMG_3133.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 47
Bana da bazen belirti perileri geliyor sonra diyorum uydurma kızım kafandan sonra üzülürsünnnn 😁 chatgptye ne sorsam luteal faz belirtisi de olabilir diyor. Progesteron demeyi bile öğrendim 😁 Allah’ım bekletmeden sağlıkla nasip et Yarabbim her isteyene
Aynennnn sürekli kendini dinliyor insan sonra 😂

Back
X