• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

SAT 19 Kasım. Cumartesi HSG çektirdim bakalım ne olacak inşallah hayırlı sonuçlanır müjdeli haberi alırım

Kızlar döngümün 31. Günü ve bat a 2-3 gün kaldı.
Sabah kaset test laboquick yaptım çift çizgi fakat silik. Önceki öğrendiklerim koyuydu. Muhtemelen beta 30-40 civarı. Sizden isteğim lütfen gören herkes dua etsin bu sağlıklı olsun (2 dış gebelik hikayem var) 😔
Kız fotosunu atsana gözümüz gönlümüz açılsın

@gmzgm
@oluroyle
@bluediamondd
@reyhan__
esperanzaa esperanzaa
@somebdy1
@tachibana
@sykangelin33
@BayanDD
@vvbhg
@ladyagmur1
@sevgimmm1234
@angela124
@Rbcl
@bibebek96
@adilebaytarovic
@melisa3552
@castell
@seda1345
@mery98
@Civcivimmm
@Kbraslh
Calisananneadayi Calisananneadayi

Kızlar batlarınız geçiyor adet olan ya da güzel haberleri olanlar yazsın tabloyu güncel tutalım. Tabloyla ilgili bir şey yazarkende lütfen beni etiketleyin arada kaynayabiliyor. Sevgilerle😁

Selam canım yazmıştım ama etiketlemediğim için kaynamış 😊 Sat 26 kasım Bat 26 Aralık..
Hiçbir takip yapmıyorum günaşırı ilişkimiz oluyor kafam çok yoruldu artık hamile kalmam beni mutlu edecek ama çalışmazsam aileme destek veremeyeceğim ve zor durumda kalacaklar annemin yatılı bakıcısı var ona maaş veriyoruz zorluyor.. belkide o yüzden zamanı değil benim için ama işte insanoğlu kendi umutlarını da bırakamıyor🥲

Özele gidince hemen hsg diyor. Halbuki daha üç aydır deniyoruz. Gerek olduğunu düşünmüyorum ben bu kadar erken. Ayrıca kimyasal da geçirdim. Bu da bir çıkarım sağlıyor hsg olmadan

Nasıl geçti çekim zor muydu
Çektirmeden önce baya bi tedirgin oldum acaba nasıl olacak diye çünkü sayfada okuduğum şeyler beni korkuttu. Anestezi almadan çektirdim kolay geçti benim burda okuduklarım kadar korkutucu değildi. Ilaç verirken biraz baskı oluyor o da dayanılmayacak kadar değildi

Çektirmeden önce baya bi tedirgin oldum acaba nasıl olacak diye çünkü sayfada okuduğum şeyler beni korkuttu. Anestezi almadan çektirdim kolay geçti benim burda okuduklarım kadar korkutucu değildi. Ilaç verirken biraz baskı oluyor o da dayanılmayacak kadar değildi
Çok geçmiş olsun
Sonucunuzda güzel gelmiştir umarım ki

Eklentiler

• IMG_9821.webp
    IMG_9821.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar yumurta gelişimini destekleyen takviyeleri (in folic combi, pikassos vs) yumurtlama gününe kadar mı kullanıyorsunuz yoksa devamlı mı?

Benim beta 1000ni görmeden rahat hissedemiyorum galiba kafama takılıyor yarın gecikmenin 5. Günü olacak. 3. Gün 233 çıktı yarın ne çıkacak acaba
Kızlar 5. gün betam 585 doktor 400lerde çıkması lazım dedi şükür ki 585 çıktı rütin kan tetkikleri istedi haftaya gel dedi🥰

Kızlar yumurta gelişimini destekleyen takviyeleri (in folic combi, pikassos vs) yumurtlama gününe kadar mı kullanıyorsunuz yoksa devamlı mı?
İnfolic ben kutu bitene kadar kullandım birde normalde günde bir galiba ama ben sabah akşam olarak kullandım ve tek kutu kullanımında hamile kaldım 20 tane var içinde adetten sonra elime geçti öyle başladım hemen 10 günde bitti zaten

Doktorum bu tarz bir takviye verdi. 3 ay boyunca her gün kullan dedi. İlk kutu bitti ikinciye başladım umarım o bitmeden güzel haber alırım. Zararı olmuyor yumurtaya tam tersi güzel etkileri var her gün kullanabilirsiniz.

Back
X