- 20 Haziran 2016
- 6.682
- 11.013
- 248
- Konu Sahibi marmelad01
- #3.181
Bat ne zaman canımRegl yeni bitti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat ne zaman canımRegl yeni bitti![]()
salmak en iyi ya bende valla regli gecmesini beklicem olmazsam da 10 aralıkta doktor kontrolum var onu beklıcem. aman testler insanın psikoljısını cok etkılıyor.ayy az kalmışş ne güzell bu yılın son ayı bakalım bize iyi gelecek mi :) biraz saldım ben bu ay ama
dur pes etme ama daha relax ol mesela umursama bu ay hamile kalırsın bu işler öyleOf kızlar yeni döngü yeni şans ama aynı şeyleri tekrar yapıcak olmak gözümde çok büyüyor şu an
valla bende dayanamadım ovülasyon testi aldım ama kendime söz verdim gebelik testini yapmıcam ocak 2 ye kadar beklicem gecikirse eger regl olursam da üzülmücem yıpratmak yok kendimizi yetooosalmak en iyi ya bende valla regli gecmesini beklicem olmazsam da 10 aralıkta doktor kontrolum var onu beklıcem. aman testler insanın psikoljısını cok etkılıyor.
kız zaten niye yıpratasın yıprattıkca surec uzar aman gez toz seviş eglenvalla bende dayanamadım ovülasyon testi aldım ama kendime söz verdim gebelik testini yapmıcam ocak 2 ye kadar beklicem gecikirse eger regl olursam da üzülmücem yıpratmak yok kendimizi yetooo![]()
Allah Allah bende yazdım oraya ama o hamile diğerleri neden bırakır ki tamamen anlamadımSeloginin açtığı topic var ya orası kuzum. Yooo hamile olan olmayan gitti valla
İnşallahhhBu ay femara + ovitrelle kullanıcam bakalım adetin 5. günü başlıcam bu sefer. O ay bu ay olsun aminn![]()
Bunlar ne için canım hiç bilmiyorumBu ay femara + ovitrelle kullanıcam bakalım adetin 5. günü başlıcam bu sefer. O ay bu ay olsun aminn![]()
ben çok sabırsızım valla sormakız zaten niye yıpratasın yıprattıkca surec uzar aman gez toz seviş eglenakışa bırak daha cok yeni başladın sen
İnşallahHayırlı olsun canım sağlıcakla ilerlesein inşallah
Adetin 2. günü gitmen lazım kuzumİnşallahhhBende kullanmak istiyorum hekime ne zaman gitmeliyim adet olmaya çalışıyorum şuan
Yumurta geliştirmek ve çatlatmak için canımBunlar ne için canım hiç bilmiyorum
Kız nasıl relax olcaksın olamıyorumdur pes etme ama daha relax ol mesela umursama bu ay hamile kalırsın bu işler öyle![]()
Chat gbt böylr yazdı ultrason fotoğrafınaKuzum merhaba nasılsın ne yapıyorsun nasıl gidiyor hamilelik bugün gittim ben ilk kontrolümü devlet hastanesine randevu almıştım daha 2 hafta önceden Sabah gittim girdim alttan baktı doktor dedi kese var bebek yok dedi içinde benim de dedi ultrasonum biraz dedi eski ve düzgün dedi göremiyorum hani bunu da belirtti etrafında kanama alanı gibi bir şey var dedi düşüktü riskim var dedi yani öyle şeyler söyledi ki çok moralim bozuldu ben de çıktım oradan özelde benim bir doktorum vardı ona gittim o da kese var içindeki bebeği de gördü ama kalp atışı şu an için çok erken tam 6 haftalık dedi küçükmüş yani etrafında bir alan var ikinci bir kese gibi görünüyor dedi ama bozulmuş gibi sanki böyle böyle bir birikinti gibi bir şey kan beri kintisi de olabilir dedi sıvı birikintisi de olabilir dedi bu yüzden dedi dinlenmen lazım yine tedbiri elden bırakmayalım dedi haftaya perşembe günü kalp atışını büyük ihtimalle duyarız dedi yani biraz da olsa içime su serpildi yani sen ne yaptın gittin mi doktora durumun nasıl bak teyzesi bu da bebişim
Ben burda sen dahil 2-3 kişinin hamilelik haberini bekliyorumAllah Allah bende yazdım oraya ama o hamile diğerleri neden bırakır ki tamamen anlamadım![]()
Ya kuzum benim Allah razı olsun araştırdın mı sen bunu benim için vallahi ağlayacağım şimdi gerçekten çok tuhaf oldum şu an bilgilerin için çok teşekkür ederim birazcık da olsa doktordan sonra senin verdiğin bu bilgiler de içimi rahatlattı progestan verdi doktor her ihtimale karşı kullan dedi bir hafta sonra tekrar çağırdı işte bakalım bebeğin boyutu daha kendisi de gayet iyi görünüyor işte böyle ufak bir pürüz de karşılaştık o da geçer inşallah kendiliğinden düşüncen için çok ama çok teşekkür ederim gerçekten dilerim Rabbim seni ve isteyen hiçbir anne adayını bekletmesin hayırla sağlıkla sıhhatle en yakın zamanda nasip etsin inşallahChat gbt böylr yazdı ultrason fotoğrafına
İyi canım takviyeler kullanmaya başla artık. Pazar e nabıza düşer artık bizi de haberdar edersin. Test yaptın mı tekrarGünaydınmarmelad01
Kız bacım sağlık ocağına gittim, kağıt verdi sabah 8.30’ta gel dedi. Kan veremedim. Yarın verip pazar sonuç alacağım. Neyse velhasıl takviye de geç kalmasın diye bunları netten sipariş ettim. Bahh bii