- 18 Kasım 2020
- 21.159
- 50.567
- 598
- Konu Sahibi marmelad01
- #3.221
Sağlıkla gelsin canım tebrik ederim ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla gelsin canım tebrik ederim ❤
İnşallah bizde güzel haberler alırız
AY INSALLAH ama regli olucak gıbı hıssedıyorum progestandan mı bilmiyorum.Grubumuzu şenlendirecek ilk haberi sen verirsin inşaAllah canım![]()
Ovulasyonun durumuna göre benim de o aralarda bir yer olabilir bu arada beraber bekleyeceğiz26aralık canım
Ay ben geçen kullandım ya benimkinin ismi primolut her gün diyordum ki kesin regl oldum kesinnnAY INSALLAH ama regli olucak gıbı hıssedıyorum progestandan mı bilmiyorum.
Eğer ovulasyon takibi yapmıyorsanız gün aşırı ilişki öneriliyor canımKızlar yumurtlama 8 aralık hangi günleri değerlendirmeliyim?
aynen suan bende goguslerım cok fena bir de tek gogusum daha fena yaAy ben geçen kullandım ya benimkinin ismi primolut her gün diyordum ki kesin regl oldum kesinnn![]()
Kızlar yumurtlama 8 aralık hangi günleri değerlendirmeliyim?
Evet çok şükür ilk dakikadan koyulaşmaya başlamış. Değeri pazar atarım bi aksilik olmazsa teşekkür ederimNe güzel çizgilerbaya koyulaşmış kanda da güzel bir değer çıkacak inşallah
Hayırlara çıksın inşallah sonuaynen suan bende goguslerım cok fena bir de tek gogusum daha fena ya![]()
umarım umarımİnşallah bizde güzel haberler alırız❤
At progesteron insanı ancak yok yere hamile hissettirirAY INSALLAH ama regli olucak gıbı hıssedıyorum progestandan mı bilmiyorum.
Bencr yumurtalarsın canım sıkıntı etme güzel takviyeler de kullanıyorsun desteklenir illa kiHeyecanlı da yumurtlama olmazsa diye korkuyorum some pcos problems
Şubat ayında başladık çalışmalarane zaman bebek kararı verdiniz?
Buna bence devam edin bunun içinde de folik asit var zaten ama tembelliğe daha iyi gelecek olan zaten içindeki inositolkızlar geçen aylarda biraz kilo aldığım için yumurta tembelliği olmuştu bende,
doktor combinol önermişti faydasını gördüm ama folik asit kullanırken gerek var mı sizce kullanan var mı?
bilgisi olan yazarsa sevinirim
ben kullandığım ay hamile kalmıştım combinolu (sağlıksız gebelikle sonlandı)
Eki Görüntüle 3681957
Benim de 29 aralık yakın sayılır26aralık canım