• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Adet günü gelemeden 4 gün önce yaptım negatifti. Bir daha da hiç yapmadım. Kal geldi bana ne hastaneye gidesim ne evde test yapasım var. Öylece gecikmiş gecikmiş oturuyoruz 😂😂😂
Hmmm iyi yapmışsın biraz daha geçerse direk kan verirsin

Oh oh maşallah güçlü yumurta olsun yeter ki. Göğüs acıması da iyiye işaret :) bendeki ağrı da bu ay fazla oldu diye endişelendim aslında, acaba kist falan mı var diye. Ayın 10.da randevum var kadın doğumda, hem dpo 8 olmuş oluyor, gidip baktırıcam
Hayırlı haberler alırsın inşallah 🙏🏻

Yerleşme ağrısını çok hissettim dpo 7-8-9 hiç yaşamadığım bi şeydi. Eğildim gerildi, sağa döndüm tutulmuş gibi zorladı. Bunu söyleyebilirim işte. Ben de düşük inositol ve folik kullandım bi ay. 10 sn kuralı yaptım yani içerde hareketsiz bekleme. Sonra kalça altı yükselti koyma var. Sıcak duş almamaya dikkat ettim. O kadar.
Göğüs hassasiyeti daha bugün başladı dokununca. Akıntı yok. Yerleşme kanaması olmadı. Bu şekildeydi.
Anladım balım çok güzel bebiş kendini belli etmiş😍 Bizlere de dua et hamişim🥰

Anladım balım çok güzel bebiş kendini belli etmiş😍 Bizlere de dua et hamişim🥰
Rabbim en güzellerini paşalarını nasip etsin hepinize, tüm dua edenlere, isteyenlere bekletmeden umutsuzluğa kapılmadan inşallah 🤲🏻

Eklentiler

• IMG_0081.webp
    IMG_0081.webp
    42 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_0080.webp
    IMG_0080.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 16
Bence inositol iyi geliyor bana. Yaa evet yürüyüş yapmak istiyorum ama yürüyecek yer yok maalesef buralarda diyetteyim zaten. Pcos olunca vermekte zor oluyor 2 ayda zar zor 6 kilo verdim ama bu bile çok iyi geldi
Ben de pcoslu olarak kesinlikle katılıyorum insülin direncini çok kırdı eskisi gibi her yerde yemek görmüyorum aklım hep yemekte değil ahaha , kilo vermen de gayet iyi ya 🧿 inşallah rahatlıkla hedef kilona ulaşırsınn ♥️

Kızlarr iyi akşamlar nasılsınız 🌸 ben girerken az konuşuluyordu grupta sonra giremedim şimdi bir baktım baya konuşulmuş güzel haber alanları tebrik ediyorum inşallah sağlıkla da kucaklamak nasip olsun 🫶 bizlere de güzel haberler nasip olsun inşallah 🐥

İyi akşamlar kızlar🥰 batıma son iki gün, aşırı heyecanlıyım. Erken gebelik testi yapmayı düşünmüyorum beklemeyi tercih ediyorum. Sizlerde durumlar nasıl?

Belirtilerimi hiç dikkate almıyorum. Her hamileliğimde çok farklı belirtiler gösterdim hatta hiç bir belirtim yoktu baya geç öğrenmiştim oğluma hamile kaldığımda.
Evet belirtiler bir yerden sonra psikolojik de olabiliyor 🫠 biraz daha rahat düşünmek lazım bu konularda sanırım (başaramıyorum😂)

Bu akşam sağ tarafım son yarım saattir nefes aldırmıyor gibi. Bir sanki bir şey acıyla atıyor gibi oluyor. Bir bıçak gibi batma oluyor. Seğirme ama ağrılı seğirme şeklinde zor oturtuyor. Bugün test negatifti. Neden böyle oluyor acaba.

marmelad01 marmelad01 canim sen klomen kullanıodun dün doktor banada başladı sabah akşam 1 tane iccem 5 gün boyunca da içtiğim saatlere dikkat ediomusun hangi saatte içmek iyidir

Back
X