- 14 Haziran 2023
- 8.332
- 7.981
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
- #3.281
Eve geçince atarım canım dışardayım şuanKullandığınız ürünü görsel olarak atabilir misiniz rica etsem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve geçince atarım canım dışardayım şuanKullandığınız ürünü görsel olarak atabilir misiniz rica etsem![]()
Tamam canım teşekkür ediyorumEve geçince atarım canım dışardayım şuan
Hmmm iyi yapmışsın biraz daha geçerse direk kan verirsinAdet günü gelemeden 4 gün önce yaptım negatifti. Bir daha da hiç yapmadım. Kal geldi bana ne hastaneye gidesim ne evde test yapasım var. Öylece gecikmiş gecikmiş oturuyoruz![]()
Çok zor ya yumurtlayamamak bence de git kuzum. Bu ay olmazsa bende gitmeyi düşünüyorumBen de sanırım yumurtlamadım canım adet olmaya çalışıyorum yarın infertilite hekimine görüneceğim ilaç falan versin
Hayırlı haberler alırsın inşallahOh oh maşallah güçlü yumurta olsun yeter ki. Göğüs acıması da iyiye işaret :) bendeki ağrı da bu ay fazla oldu diye endişelendim aslında, acaba kist falan mı var diye. Ayın 10.da randevum var kadın doğumda, hem dpo 8 olmuş oluyor, gidip baktırıcam
Anladım balım çok güzel bebiş kendini belli etmişYerleşme ağrısını çok hissettim dpo 7-8-9 hiç yaşamadığım bi şeydi. Eğildim gerildi, sağa döndüm tutulmuş gibi zorladı. Bunu söyleyebilirim işte. Ben de düşük inositol ve folik kullandım bi ay. 10 sn kuralı yaptım yani içerde hareketsiz bekleme. Sonra kalça altı yükselti koyma var. Sıcak duş almamaya dikkat ettim. O kadar.
Göğüs hassasiyeti daha bugün başladı dokununca. Akıntı yok. Yerleşme kanaması olmadı. Bu şekildeydi.
Rabbim en güzellerini paşalarını nasip etsin hepinize, tüm dua edenlere, isteyenlere bekletmeden umutsuzluğa kapılmadan inşallahAnladım balım çok güzel bebiş kendini belli etmişBizlere de dua et hamişim
![]()
Bir haftadan daha az canım 2 3 gün falanHad bakalım hayırlısı1 hafta falan var aramızda demek ki
![]()
Bu canım ben tüp bebeği İran da yaptırmıştım orada hazırlık sürecinde kullandımTamam canım teşekkür ediyorum![]()
Ben de pcoslu olarak kesinlikle katılıyorum insülin direncini çok kırdı eskisi gibi her yerde yemek görmüyorum aklım hep yemekte değil ahaha , kilo vermen de gayet iyi yaBence inositol iyi geliyor bana. Yaa evet yürüyüş yapmak istiyorum ama yürüyecek yer yok maalesef buralarda diyetteyim zaten. Pcos olunca vermekte zor oluyor 2 ayda zar zor 6 kilo verdim ama bu bile çok iyi geldi
Güzel habere inşallah ❤Benim de 29 aralık yakın sayılır![]()
Teşekkür ediyorum canımBu canım ben tüp bebeği İran da yaptırmıştım orada hazırlık sürecinde kullandım
Belirti var mııı ay inşallah güzel haber kutlayalımmmİyi akşamlar kızlarbatıma son iki gün, aşırı heyecanlıyım. Erken gebelik testi yapmayı düşünmüyorum beklemeyi tercih ediyorum. Sizlerde durumlar nasıl?
Belirtilerimi hiç dikkate almıyorum. Her hamileliğimde çok farklı belirtiler gösterdim hatta hiç bir belirtim yoktu baya geç öğrenmiştim oğluma hamile kaldığımda.Belirti var mııı ay inşallah güzel haber kutlayalımmm![]()
Evet belirtiler bir yerden sonra psikolojik de olabiliyorBelirtilerimi hiç dikkate almıyorum. Her hamileliğimde çok farklı belirtiler gösterdim hatta hiç bir belirtim yoktu baya geç öğrenmiştim oğluma hamile kaldığımda.
Herşey rahatlıkla ilgili bence. Stres altındayken hamile kalabilmek zor. Hamile kalma beklentisi de ayrı bir stres yaratıyor tabiki. Herkesin gönlüne göre olsunEvet belirtiler bir yerden sonra psikolojik de olabiliyorbiraz daha rahat düşünmek lazım bu konularda sanırım (başaramıyorum
)