• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Amin ecmain.Benimde 6 ay önce 31 haftalık ölü doğum yaptım.Rabbim Salih evlatlar nasip etsin💗🤲🏻Ovülasyon testi yada yumurtalıkların gelişip çatlaması için extıra Kullandığın birşey var mı?
Canım şöyle söyleyeyim benim bir sene denedikten sonra doktora gittiğimde rahim ağzı iltihaplanma ve yara vardı ve o iltihap spermleri rahime girerken öldürüyormuş rahim ağzı yara dondurma işlemi yapıldı ve hsg çekildi bir ay sonra hamile kaldım ama iğne kullanmama rağmen sağlıksız olduğu için düşük yaptım. Adetlerim düzensiz olduğu için mecburen ovulasyon testiyle takip ediyorum. Onun dışında yumurtalıklarda ve yumurtlamada bir sorun yok bende, şuan tek sorun pıhtılaşma

Canım laboquick 12 yi bile gösteriyor. Çok çok silik olsa da görürdüm diyorum. Yani dpo 13 de beta 15-20 bile yoksa yoktur diye düşündüm. Yorulduk be vignettem :/
Olsun bak adet olana kadar zaman var. Ben de kontrole gittim bugün adetin 11. günü yumurtam 14 mm olmuş ama rahim 5,5 mm. Salıya kadar femaraya devam et dedi salı tekrar kontrole çağırdı. Yumurta büyür de rahim canımı sıktı çok ince değil mi şu an için

Canım şöyle söyleyeyim benim bir sene denedikten sonra doktora gittiğimde rahim ağzı iltihaplanma ve yara vardı ve o iltihap spermleri rahime girerken öldürüyormuş rahim ağzı yara dondurma işlemi yapıldı ve hsg çekildi bir ay sonra hamile kaldım ama iğne kullanmama rağmen sağlıksız olduğu için düşük yaptım. Adetlerim düzensiz olduğu için mecburen ovulasyon testiyle takip ediyorum. Onun dışında yumurtalıklarda ve yumurtlamada bir sorun yok bende, şuan tek sorun pıhtılaşma
Anladım hayırlısı olur umarım

Olsun bak adet olana kadar zaman var. Ben de kontrole gittim bugün adetin 11. günü yumurtam 14 mm olmuş ama rahim 5,5 mm. Salıya kadar femaraya devam et dedi salı tekrar kontrole çağırdı. Yumurta büyür de rahim canımı sıktı çok ince değil mi şu an için
Adetin 11 günü diyorsun canım erken değil mi zaten doktor ne dedi?

Eklentiler

• 1000016272.webp
    1000016272.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 37

Benim 14. Günde 17 mm yumurta 7 mm rahim vardı bence 2 3 gün içinde toparlar sıkmayın canınızı

Peki progesteron önerdi mi progesteron rahmi kalınlaştırır ya
Salıya kadar femara kullanmaya devam et dedi. Sabahtan sağlık ocağında kan tahlillerimi yaptırıcam vitamin falan. Ordan doktora kontrole gidicem. Rahmi sonra konuşuruz dedi öncelikl yumurtaları 20 mm’e kadar büyütmek dedi

Back
X