Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu an hala iğneleri kullanıyorum, bu cumartesi 3. Kontrol olacak ve büyük ihtimalle çatlatma iğnesi verilecek. Doktorum ya pazartesi ya salı opu olur dedi.
21. Günden sonra 6 gün içinde adet olman lazım dedi olsanda olmasanda iğneye devam dedi. 6. Gün olmazsan ara dediler bende bekliyorum bugün 5. Günüm bilgilendirmeye devam ederim.
Güncelleme; 3 gün iğne kullanımı sonrası bugün 3. Kontrolüme gittim. Bugün için gonal f yapacakmışım son kez, ovitrelle (çatlatma iğnesi) de aldım. Bu salı opu günüm olarak belirlendi. Doktorum 17/16/15 mm büyüklüklerinde birçok yumurta saydı. Bir de tedavi sonrası için de bir ilaç yazdı. Umarım her şey yolunda gider, eşim birkaç gündür sigara içmiyor sperm kalitesi en iyi şekilde olsun diye. (inş tamamen bırakır) Ben de yememe içmeme dikkat edip iğne ve ilaçları düzenli kullanıyorum