- 28 Ekim 2025
- 903
- 724
- 18
- 35
- Konu Sahibi fatmazehra97
Canım bi listemiz var ekleyelim istersen sonuç bekleyenler olarakHerkese merhaba 5.gün embriyosu ile transfer oldum bugün 5.gün sizce evde ne zaman test yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bi listemiz var ekleyelim istersen sonuç bekleyenler olarakHerkese merhaba 5.gün embriyosu ile transfer oldum bugün 5.gün sizce evde ne zaman test yapmalıyım
Evet lütfenCanım bi listemiz var ekleyelim istersen sonuç bekleyenler olarak
Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı deneme test günü ne zamandıEvet lütfen
5.gün embriyosu ilk deneme bende hiçbir sorun yok 24ün de kan vericem bugün 5.günKaçıncı gün embriyosu kaçıncı deneme test günü ne zamandı
MasallahGüncelleme ( 16 Aralık ) ; opu işlemi tamamlandı, uyandıktan sonra karnımda ağrı hissettim. Onun dışında kötü bir şey olmadı her şey yolundaydı, 20 adet yumurtam toplandı. Bakalım kaç adet embriyo oluşacak. Çok heyecanlı.![]()
Bence çok erken yerinizde olsam beklerdim, kan testi yapardım direktHerkese merhaba 5.gün embriyosu ile transfer oldum bugün 5.gün sizce evde ne zaman test yapmalıyım
Ayy inşallah hepsi çok kaliteli embriyolar olur, önemli olan çokluk değil kalite. Umarım ikimizinkiler de güzel gelişir, aradıklarında yazacağım burayaMasallahhepsi son gune gitsin insallah
benim de bugundu. Bir oncekinde 10 toplanmisti. Bu denemde 6 vardi hepsi olgunmus. Buna sukur dedim artik. Guzel haberleriniz bekliyorum
![]()
Masallahhepsi son gune gitsin insallah
benim de bugundu. Bir oncekinde 10 toplanmisti. Bu denemde 6 vardi hepsi olgunmus. Buna sukur dedim artik. Guzel haberleriniz bekliyorum
![]()
İnşallah döllenenlerin hepsi 5. Güne ulaşırlar:) haberdar edin yine size haber verildikçeGüncelleme; Embriyolog aradı. 20 tane yumurtanın 14’ü uygun büyüklükteymiş ve 11’i döllenmiş. Umarım 5. Güne ulaşan kaliteli embriyolarımız olur![]()
Bende zoi diye bir takviye kullanıyorum içerisindeki vitaminler yumurta kalitesi arttırmaya yönelik ama ne kadar etkisi olacak bilmiyorum. Adet olmayı bekliyorum adet olduktan sonra bende yumurta büyütücü ilaç kullanmaya başlıcam 3-4 gün içerisinde muhtemelenBenim doktorum da yaşıma göre az embriyo oluştuğunu söyledi, o yüzden bu defa picsi diye bir uygulama yapacak. Spermleri yapay zeka ile seçiyorlarmış, belki etkisi olur. Bir de çok az yumurtası olan bir arkadaşım beslenmesine dikkat etti ve bazı vitaminler kullandı, yumurta sayısı güzel artmıştı. Doktorunuza danışıp hangi takviyeleri kullanmanız gerekiyor sorabilirsiniz, bildiğim kadarıyla kilo da olumsuz etkiliyor.
Sonuclariniz cok guzel masallahGüncelleme; Embriyolog aradı. 20 tane yumurtanın 14’ü uygun büyüklükteymiş ve 11’i döllenmiş. Umarım 5. Güne ulaşan kaliteli embriyolarımız olur![]()
Ayy döllenme oranınız çok iyi maşallah, insan sabırsız oluyor şimdi de 3. Günü bekleyeceğiz. Umarım hepsi sağlıklı olarak 5. Güne gider ikimizin deSonuclariniz cok guzel masallahBenim de 6 toplanmisti. Biri cok kucukmis isleme bile alinmamis. 5 de 4 dollenmis. Zaten dollenme oranlarim yuksek onemli olan 3. Gun sonrasi. Ilkinde sayi yuksekti ama 2 ser 3 er gelisimleri durdu. Bunda gelisim daha iyi olacaktir diye umut ediyorum.
İnşallah etki eder kullandığınız vitamin, kendi adıma da gelişmeleri yazıyor olacağımBende zoi diye bir takviye kullanıyorum içerisindeki vitaminler yumurta kalitesi arttırmaya yönelik ama ne kadar etkisi olacak bilmiyorum. Adet olmayı bekliyorum adet olduktan sonra bende yumurta büyütücü ilaç kullanmaya başlıcam 3-4 gün içerisinde muhtemelen
Ayy döllenme oranınız çok iyi maşallah, insan sabırsız oluyor şimdi de 3. Günü bekleyeceğiz. Umarım hepsi sağlıklı olarak 5. Güne
Insallah insallahAyy döllenme oranınız çok iyi maşallah, insan sabırsız oluyor şimdi de 3. Günü bekleyeceğiz. Umarım hepsi sağlıklı olarak 5. Güne gider ikimizin de![]()
Her asamasi stresli ama bence en zor kismi da bu. Su 5 gun nasil gecer bilmiyorum
![]()