- Konu Sahibi yavru kartal
-
Benim ayın 18 gibi gorunuyor dr ile planladıgımız şimdi adeti bekliyorum, sen ne zaman yaptırıyorsun?Bende kasımda ikinci asilamami yaptıracam nasipseinşallah hayırlısıyla tutar
Büyük ihtimalle 5 6 kasım gibi regl tarihini bekliyorum bendeBenim ayın 18 gibi gorunuyor dr ile planladıgımız şimdi adeti bekliyorum, sen ne zaman yaptırıyorsun?
Hayırlı olsun inşallahBenimde kasım ayında ilk aşılamam olacak iğne ile yapılacak benim
İnşallah tutar sen kaçında olacaksın canım? Sperm ayırma yöntemi olarak ne seçiyor doktorunuz sordunuz mu? Benim dr um microchip kullanacağını söyledi.Benimde kasım ayında ilk aşılamam olacak iğne ile yapılacak benim
O nasıl oluyo Kiİnşallah tutar sen kaçında olacaksın canım? Sperm ayırma yöntemi olarak ne seçiyor doktorunuz sordunuz mu? Benim dr um microchip kullanacağını söyledi.
Ben de bilmiyorum ama yeni bir yöntemmişO nasıl oluyo Ki
13-15arasında regl olacağım ay sonunu bulur aşılama tarihi ekimi kaçırdım çünkü sperm ayırma konusunu hiç konuşmadık özelde mi yapılacak seninde canımİnşallah tutar sen kaçında olacaksın canım? Sperm ayırma yöntemi olarak ne seçiyor doktorunuz sordunuz mu? Benim dr um microchip kullanacağını söyledi.
Mikroçip dedikleri bir solusyon içinde spermleri yüzdürüyorlarmış en önde gidenler en kalitesi oluyormuş.O nasıl oluyo Ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?