- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi can_yoldas1
-
Araştır canım netten.. ben uyandığımdan beri Burdur'u araştırıyorum piyade nedir ne yapar nasıl olur araştırıom hala
Araştır canım netten.. ben uyandığımdan beri Burdur'u araştırıyorum piyade nedir ne yapar nasıl olur araştırıom hala
canım işte bende öğrendiğimden beri bi yandan aşkımla konuşuyorum bi yandan araştıyorum bi yandan da buraya yetişiyorum offf ama iyi değilim yaa
Canım benim sıkma canını dualarımız onLarLa.. aynen bende şimdi konuşuyorum hep ona okuyorum öğreniyos öyle böyle bakalım.. acemi birliği kaç günn
Piyadeler diğer askerlere göre daha rahat olurlar canımm
canım tam olarak bilmiyorum heryerin değişiyomu ??
en kısa ulaştırma piyade bide denizcilerin oluyomuş herhalde.. 1 - 3 ay olarak değişiyo bildiğim kadaryla
bakıyorum şimdi canım
Bulabildin mi canım? bnmki 28 gün yapacak acemi birliğini
canım kesin bişey bulamadım 75 gün dye okudum bi yerde sen hangi siteden buldun acaba ?
Sabahtan beri o kadar siteye girdim ki hangisi bilemiyorum canım yaa :44: Kafam karma karışık olduuben şimdilik çıkıyorum gece 23:00 gibi gireRim yine konuşuruzz biraz dinlenmekte fayda var kkaç gündür uyku uyuyamadım heyecndan.. sakin kafayla daha iyi araştırmalar yapar daha iyi notlar alırız
3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ BURDUR
daha doğrusu bu :)
hayırlı olsun canım usta birliği de rahat bir yer olur umarım :)
biz henüz bakmadık hazır değilizöğrenince yazarım :18:
tamam canım ben daha burdayım. bnmki gelcek onunla da araştırcaz biraz. gece burda olursam konuşuruz yne
.3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ BURDUR
daha doğrusu bu :)
.
i akşamlar kızlar yerlernz hayırlı olsun cnm benm abmde acemliğini burdurda yapmstı aynı yerde sizinle gecen yıl. için rahat olsun cok memnundu ordan da ankaraya dustu btrdi gunde 2 3 defa arıodu yemeklerinden cok memnundu ozellkle 28 gun acemiliğide.
Araştırdığım kadarıyLa dediğin gibi iyi bi yermiş canım devamındada iyi bi yere düşerse Allahın izniyle atlatırız bu günLerii.. Siz yaşamış olarak anlattığınz için içim daha bi rahat şimdi :) Rabbim hepsini korusun
amin cnm abm bitirdi geldi şimdi nişanlmı bekliorm işte ustalığa gdeli 20 gun oldu ankarada şafağımız 397.inanki acemlği nasıl btcek anlamayacksın ble bzde 28 gun yaptk ilk gdişi zor oluo ama atlatılıo zaman sadece doya doya vakt gecrn şimdi
amin cnm abm bitirdi geldi şimdi nişanlmı bekliorm işte ustalığa gdeli 20 gun oldu ankarada şafağımız 397.inanki acemlği nasıl btcek anlamayacksın ble bzde 28 gun yaptk ilk gdişi zor oluo ama atlatılıo zaman sadece doya doya vakt gecrn şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?