Kasım ayı asker yarenleri buraya :)

Araştır canım netten.. ben uyandığımdan beri Burdur'u araştırıyorum piyade nedir ne yapar nasıl olur araştırıom hala

canım işte bende öğrendiğimden beri bi yandan aşkımla konuşuyorum bi yandan araştıyorum bi yandan da buraya yetişiyorum offf ama iyi değilim yaa

canım işte bende öğrendiğimden beri bi yandan aşkımla konuşuyorum bi yandan araştıyorum bi yandan da buraya yetişiyorum offf ama iyi değilim yaa

Canım benim sıkma canını dualarımız onLarLa.. aynen bende şimdi konuşuyorum hep ona okuyorum öğreniyos öyle böyle bakalım.. acemi birliği kaç günn

canım kesin bişey bulamadım 75 gün dye okudum bi yerde sen hangi siteden buldun acaba ?

Sabahtan beri o kadar siteye girdim ki hangisi bilemiyorum canım yaa :44: Kafam karma karışık olduu ben şimdilik çıkıyorum gece 23:00 gibi gireRim yine konuşuruzz biraz dinlenmekte fayda var kkaç gündür uyku uyuyamadım heyecndan.. sakin kafayla daha iyi araştırmalar yapar daha iyi notlar alırız

tamam canım ben daha burdayım. bnmki gelcek onunla da araştırcaz biraz. gece burda olursam konuşuruz yne

hayırlı olsun canım usta birliği de rahat bir yer olur umarım :)
biz henüz bakmadık hazır değiliz öğrenince yazarım :18:

İnşaallah canımmmm... Bende çok heyecanlandım belki gece açıklanır die 2 ye kadar bekledim zaten kaç gecedir de korkudan heyecandan uyuyamıyodum :S sonra sabah sevdiceğimin msjlarıyla uyandım canım hadi uyan öğrendim falan diye heyecanlı msjlar bide gülüyoo dedim bu gülüyosa kesin bişi var ama tabi sabh sabh bi heyecan sonra konuştuk dedi böle böle çok mutLu oLdum gerçekten çok iyi bi yere çıkmış acemi birliği.. diLerim sizLerinde öyLe oLur.. tabi önmli olan usta birLiği :18: HayırLı haberLerini bekLiyoruz cnımmm

3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ BURDUR

daha doğrusu bu :)
.
i akşamlar kızlar yerlernz hayırlı olsun cnm benm abmde acemliğini burdurda yapmstı aynı yerde sizinle gecen yıl. için rahat olsun cok memnundu ordan da ankaraya dustu btrdi gunde 2 3 defa arıodu yemeklerinden cok memnundu ozellkle 28 gun acemiliğide.

Araştırdığım kadarıyLa dediğin gibi iyi bi yermiş canım devamındada iyi bi yere düşerse Allahın izniyle atlatırız bu günLerii.. Siz yaşamış olarak anlattığınz için içim daha bi rahat şimdi :) Rabbim hepsini korusun

amin cnm abm bitirdi geldi şimdi nişanlmı bekliorm işte ustalığa gdeli 20 gun oldu ankarada şafağımız 397.inanki acemlği nasıl btcek anlamayacksın ble bzde 28 gun yaptk ilk gdişi zor oluo ama atlatılıo zaman sadece doya doya vakt gecrn şimdi

benimki memleketine gitti büyüklerin yanına. bayramda da ben gideceğim ancak bayrmdan sonra 1-2 kere görüşrüs Allah kavuştursun 91/3 mü gitti? ne olarak görev yapıyo? bide abin ne olarak yapmıştı

benim sevgilim sırf daha fazla zaman geçirebilelim diye ücretsiz izne çıktı sülüsünü alınca da işten tamamen çıkacak.. iyi ki böyle yapmışız insan doyamıyor zaten gideceğini bilince

kızlar erzincanla ilgili bilgisi olan yok mu ?? daha önce oraya asker gnderenlerr nasıl bi yerr??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…