- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
ılk kaç çıkmıstıKızlar beta hcg sonucum 26,59 çıktı düşük gibi geldi doktora yazdım dönüş yapılmadı daha sizce
Ben koymadım koyamayın demişlerdiKızlar transfer günü sabahı progestan fitil kullandınız mı , fitil transfer sırasında tam emilmemiş olabilir çünkü sabah koyuyordum işleme bir sorun yaratır mı
İlk zaten buılk kaç çıkmıstı
Degerin yüksek veya düşük olması önemli değil, önemli olan 2 gün sonra kan verdiğinde değerinin 2 katı yada en az %60 artmış olmasıKızlar beta hcg sonucum 26,59 çıktı düşük gibi geldi doktora yazdım dönüş yapılmadı daha sizce
sımdı ılaç programıma baktım transfer gunu de var ondan sabah öğle akşamBen koymadım koyamayın demişlerdi
Kan testimden iki önce gebelik testi yapmıştım evde pozitif çıkmış tı bugün kan verdim şimdi doktorla konuştum pazartesi bidaha kan verip bakılacak olumsuz bir durum yok dedi bakalım hayırlısıpardon ben önceden yaptınız sanıom sızde gebelık vardı dıe hatırlıom
Pazartesi bir daha kan vericem bakalım hayırlısıDegerin yüksek veya düşük olması önemli değil, önemli olan 2 gün sonra kan verdiğinde değerinin 2 katı yada en az %60 artmış olması
Hayırlısı olsun canım sıkma canını güzel düşünüyoruzKızlar beta hcg sonucum 26,59 çıktı düşük gibi geldi doktora yazdım dönüş yapılmadı daha sizce
İnşallah sağlıkla ilerler, güzel artış görürsün canımKızlar beta hcg sonucum 26,59 çıktı düşük gibi geldi doktora yazdım dönüş yapılmadı daha sizce
Başta düşük çıkıp sonra yükselen çok kişi var , neticede sonuç pozitif. Sağlıklı artışını da görürsün inşallahKızlar beta hcg sonucum 26,59 çıktı düşük gibi geldi doktora yazdım dönüş yapılmadı daha sizce
Teşekkür ederim ben de gelince koyayım bariBen koymadım koyamayın demişlerdi
İnş hayırlısını diliyorumBaşta düşük çıkıp sonra yükselen çok kişi var , neticede sonuç pozitif. Sağlıklı artışını da görürsün inşallah
Hayırlısını olsun şeninde canımHayırlısı olsun canım sıkma canını güzel düşünüyoruzdoktorun olumsuz birşey söylememiş pazartesi inşallah değerin artar ☺
Bende sabah yaptırdım salı günü yaptırdığım da 127 çıkmıştı bugün yaptırdığım da 1124 çıktı bende doktoruma yazdım daha cevap alamadım. İlaçları revize ederiz diyordu bakalım ilaçlara devammı. Bu arada tedavini nerede hangi doktorda yaptırdın. Bir de ilaçlara devam mı
Teşekkür ederimHayırlısını olsun şeninde canımmasal Acıbadem Bülent tıraş doktorum ilaçlara devam edin dedi
Bana ilaçlarına ara verme kesinlikle demişlerdi. Transfer de öğleden sonra olunca sabah kullanmıştım zaten kullanıp da gel demişlerdi.Kızlar transfer günü sabahı progestan fitil kullandınız mı , fitil transfer sırasında tam emilmemiş olabilir çünkü sabah koyuyordum işleme bir sorun yaratır mı
Bence de önemli olan devamındaki artışlar canım güzel düşünelim güzel sonuçlar alalımİnş hayırlısını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?