- 6 Kasım 2021
- 127
- 79
- 48
- 36
- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
Bence de önemli olan devamındaki artışlar canım güzel düşünelim güzel sonuçlar alalımben de bugün 2. Defa kan verdim bugün 389 olmuş
Bende saat 3 buçuk gibi transfer olmuştum öğlen fitilini saat 1 de atmıştım banada transfer günü rulid hariç tüm ilaçlarınızı kullanın demişlerdi sıkıntı olmaz bencesımdı ılaç programıma baktım transfer gunu de var ondan sabah öğle akşam
Hakkınızda hayırlısı olsun üzmeyin kendinizi hayırlısıyla bir sonraki deneme de inşallah güzel sonuçlar alırsınızBen de bugün kan testimi yaptırdım ama sonuç negatif maalesef. Üç ay dnlenmeden sonra tekrar denycez şimdi.
Sağlıkla artışlar olsunBence de önemli olan devamındaki artışlar canım güzel düşünelim güzel sonuçlar alalımben de bugün 2. Defa kan verdim bugün 389 olmuş
Öyle tabi ki her şeyin hayırlısı, çok teşekkür ederim.Hakkınızda hayırlısı olsun üzmeyin kendinizi hayırlısıyla bir sonraki deneme de inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Bence iki güne iki katı olması gerekiyorsa gayet iyi artışınızSağlıkla artışlar olsunBenim de 2. Kan verişim Salı günü 125 çıkmıştı bugün yaptırdım 1124 çıktı kısa süre de bu kadar artış normal mi acaba bilgisi olan var mı
Hayırlı olsun canım çift embriyo muydu?Sağlıkla artışlar olsunBenim de 2. Kan verişim Salı günü 125 çıkmıştı bugün yaptırdım 1124 çıktı kısa süre de bu kadar artış normal mi acaba bilgisi olan var mı
Hayırlısı olsun canım demek ki böylesi hayırlıymış güzelce dinlen çok üzmemeye çalış kendini 3 aydan sonra inşallah çok güzel sonuçlar görürsünBen de bugün kan testimi yaptırdım ama sonuç negatif maalesef. Üç ay dnlenmeden sonra tekrar denycez şimdi.
Teşekkür ederim tek embriyoduHayırlı olsun canım çift embriyo muydu?
Bölünmüş olabilir mi acaba?Teşekkür ederim tek embriyodu
Hiç bilmiyorum çokta merak ediyorumBölünmüş olabilir mi acaba?
Maşallah çok güzel artmış değerin
Ay 1 aralığa da bir sene var daha nasıl sabreder insanHiç bilmiyorum çokta merak ediyorum1 aralıkta doktorum çağırdı o zamana kadar beklicem
Teşekkür ederim, inşallahHayırlısı olsun canım demek ki böylesi hayırlıymış güzelce dinlen çok üzmemeye çalış kendini 3 aydan sonra inşallah çok güzel sonuçlar görürsün
O kadar süre bekledim bu an için bir hafta mı beklenmezAy 1 aralığa da bir sene var daha nasıl sabreder insan
Bu arada kan verecek misin iki günde bir?
Beta 2000lerdeyken kese görünüyor istersen devlete falan gidip kese görebilirsin
1 aralıkta kalp atışını da duyarsın ondan o tarihte çağırmıştır muhtemelen
aynı anda nasıl peki yumurtalar büyüyor merak ettim ilaçsızYumurta toplama esnasında ilaç kullandım, transferden önce ilaç kullanmadımAdeti düzenli olan çoğu kişiye uygulanıyor bu yöntem.
Beni de etiketle sonucu çok merak ediyorum acaba ikiz miO kadar süre bekledim bu an için bir hafta mı beklenmezyok istemedi tekrardan test yapmamı.Bir hafta beklerim hepsini tek seferde görürüm. Şimdi devlet kalabalık oluyor ayrı ayrı doktor gezmeye gerek yok Biraz daha sabır edicem
Ilacsiz aynı anda büyümesi genetik canım.aynı anda nasıl peki yumurtalar büyüyor merak ettim ilaçsız
Hayırlı olsun.Bende varımyarın olacak bakalım 2. Deneme. İnşallah hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız.
Yumurta toplama zamanında mı yoksa embriyo transferi zamanında mı? Hangi dönem için soruyorsunuz?aynı anda nasıl peki yumurtalar büyüyor merak ettim ilaçsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?