- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
Böyle söyleyince iyice heyecanlandırdın beniBeni de etiketle sonucu çok merak ediyorum acaba ikiz mi
Benim geçen sene bugün transferim yapılmıştı 1 aralıkta kese görmüştüm test gününde. O zamana kadar 300 tane test yaptım şimdi olsa yine bekleyemem
Ilacsiz aynı anda büyümesi genetik canım.
Ikiz gebelik de öyle oluşuyor zaten çoğunlukla
Anneden gelen genlerde birden fazla yumurtlama varsa olur
Hayırlı olsun.
Inşallah pozitif haberiyle gel sen de
Hayırlı güzel sonuçlar alır sevincini bizlerle paylaşırsın inşallahBende varımyarın olacak bakalım 2. Deneme. İnşallah hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız.
Hayırlısı olsun inş güzel haberler veririzBende varımyarın olacak bakalım 2. Deneme. İnşallah hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız.
Üzülmek yok anne olmanın zamanı gelmemıs demekki. Allah Dogru zaman da nasıp eder inşallahBen de bugün kan testimi yaptırdım ama sonuç negatif maalesef. Üç ay dnlenmeden sonra tekrar denycez şimdi.
Hadibakalimhayırlısı senın nasıl oldu netlesmedı dımı dahaKızlar safra çıkartan var mı sarı su şeklinde hormon seviyesi yükseldiği zaman yaparmış çok mide bulantım var
Yok yarın kan verecek bakalımHadibakalimhayırlısı senın nasıl oldu netlesmedı dımı daha
Değerin hızlı yükselmiş gibi geldi bana.Böyle söyleyince iyice heyecanlandırdın beniacaba olur mu ikiz açıkçası devlete de gitmek istemiyorum çok kalabalık birde hastalıktan dolayı kendimi uzak tutuyorum kalabalıktan bir iki gün geçsin bakalım
Gebelik testi yaptın mı canım?Kızlar safra çıkartan var mı sarı su şeklinde hormon seviyesi yükseldiği zaman yaparmış çok mide bulantım var
8 kasımda transfer oldum 8.güne denk geliyor ilk yaptığım test 16 kasımda ilk kan verdim.Değerin hızlı yükselmiş gibi geldi bana.
Salıdan hesaplayınca şimdiki değerin yarısı falan olması lazım
Bölünmüş olma ihtimali var yani
Normalde ilk betayı transferin kaçıncı günü vermiştin?
Cumartesi yaptırdım 26,59 çıkmıştı epeyce düşük. Pazartesi birdaha yaptırcam bakalım ama midem çok kötü bişey yiyemiyorumGebelik testi yaptın mı canım?
Benim ilk haftalarda olmuştu 5-6 haftalıkken falan
Yediklerimi hiç kusmadım ama sabahları acı safra kusuyordum
Dış gebelik olabilir mi ordan da korkuyorumCumartesi yaptırdım 26,59 çıkmıştı epeyce düşük. Pazartesi birdaha yaptırcam bakalım ama midem çok kötü bişey yiyemiyorum
Hayırlı olsun. İnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sanaSelam kızlar grubu yeni keşfettim ve aranıza geldim . Yarın embriyo transferim var çok heyecanlıyım
İnşallah dualarınızı bekliyorum transfer sonrası başımızda eşimizden sonra üçüncü bir kişiye gerek oluyor mu ne kadar dinlendirip gönderiyorlar tecrübesi olan var ise paylaşabilir miHayırlı olsun. İnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana
Eşinizin olması yeterli. Transfer işlemi çok kolay zaten. 5 dk bile sürmüyor. Sonrasında bir 40-45 dk hareket etmeden uzanın. İdrarınızı tutabileceğiniz kadar tutun. Olmadı hasta beziyle hastane gidin. İşk iki üç gün günde 30-35 dk yürüyüş dışında kalkmamakta çalışın. Eğilip kalkmayın, ağır kaldırmayın, yükseğe uzanmayın. Bu süreçte günde bir avokado ve bir dilim ananas tutunmayı kolaylaştırıyor. İlk gün duş almayın sonraki gün Ilık su ile duş almaya çalışın. İlaçlarınızı saati saatine almaya çalışın.İnşallah dualarınızı bekliyorum transfer sonrası başımızda eşimizden sonra üçüncü bir kişiye gerek oluyor mu ne kadar dinlendirip gönderiyorlar tecrübesi olan var ise paylaşabilir mi
Çok teşekkür ederim verdiğiniz değerli bilgiler içinEşinizin olması yeterli. Transfer işlemi çok kolay zaten. 5 dk bile sürmüyor. Sonrasında bir 40-45 dk hareket etmeden uzanın. İdrarınızı tutabileceğiniz kadar tutun. Olmadı hasta beziyle hastane gidin. İşk iki üç gün günde 30-35 dk yürüyüş dışında kalkmamakta çalışın. Eğilip kalkmayın, ağır kaldırmayın, yükseğe uzanmayın. Bu süreçte günde bir avokado ve bir dilim ananas tutunmayı kolaylaştırıyor. İlk gün duş almayın sonraki gün Ilık su ile duş almaya çalışın. İlaçlarınızı saati saatine almaya çalışın.
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim verdiğiniz değerli bilgiler için
Amin insallahBenimde 18 kasım da oldu transferim bugün 3.Günüm. 2. Denemem umarım bu sefer olur. Pozitif olanları görünce çok mutlu oluyorum bana da umut oluyor. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?